ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ. ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΝΑΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

 Πέτρος Ζωγράφος. Μας ξεναγεί στο εργαστήριό του (ΜΕΡΟΣ Β) - Triklopodia |  Triklopodia

 

Το Β' Μέρος της σειράς των βίντεο εστιάζει σε βασικές αρχές της Φυσικής του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος (συχνότητα, περίοδος, καμπύλες τάσεως, κλπ.), τις οποίες μας παρουσιάζει ο κ. Πέτρος Ζωγράφος με τη βοήθεια ειδικών συσκευών και οργάνων μετρήσεως. 

Όπως το Α' Μέρος, έτσι και το Β' Μέρος έχει επιμορφωτικό σκοπό, ώστε να γίνουν πιο κατανοητά στο ευρύ κοινό τα επιτεύγματα των εφευρέσεων τα οποία θα παρουσιαστούν στα αμέσως επόμενα βίντεο.

 Ιδιαιτερότητες του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που δεν είναι ευρέως γνωστές

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Στην σημερινή παρουσίαση θα εξηγήσω ορισμένες ιδιαιτερότητες του εναλλασσόμενου ηλεκτρικού ρεύματος που δεν είναι ευρέως γνωστές, αυτό θα γίνει με την βοήθεια ειδικών οργάνων μέτρησης. Είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή σε όσα θα αναλύσω, για την καλύτερη κατανόηση των καινοτομιών. Η Ελλάδα περνά αυτό που μόνο ως τη χειρότερη οικονομική κρίση στον κόσμο μπορεί να χαρακτηριστεί. Τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τα περισσότερα εκκρεμή φορολογικά χρέη από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη. Οι βιομηχανικές ζώνες της Ελλάδας μοιάζουν με πόλεις φαντάσματα. Εγκαταλελειμμένα εργοστάσια που έχουν μαραζώσει, ακολουθούν την πορεία αποσύνθεσης της ελληνικής οικονομίας. Οι βιομήχανοι αντί να παράγουν, έγιναν πλέον εισαγωγείς ξένων προϊόντων. Σε μια χώρα που ως τώρα, συχνά, έβλεπε τους προορισμούς, αλλά δεν έβλεπε τις διαδρομές, είναι απολύτως αναγκαίο να πάρουμε επιτέλους τα μαθήματα από το παρελθόν καλά και άσχημα, και με σοβαρότητα, βούληση και κυρίως όραμα, να αποφασίσουμε και να οργανώσουμε την πρόοδό μας βήμα – βήμα προχωρώντας στο μέλλον. Και γι’ αυτό χρειάζεται συλλογική προσπάθεια. Όπως και τότε την αλλαγή και την απελευθέρωση της χώρας την έφεραν κάποιοι μικροί και ασήμαντοι Έλληνες το ίδιο θα γίνει και σήμερα με την ενεργειακή απελευθέρωση.

Η ερχόμενη παρουσίαση θα είναι σημαντική θα αναλυθούν διάφορα φαινόμενα συντονισμού και όλοι θα πρέπει να την παρακολουθήσετε.

Πέτρος Ζωγράφος 27-1-2022

 

ΜΕΡΟΣ Β'

 


 ΜΕΡΟΣ Α' 


http://www.hellagen.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη