ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ με αρχή τον Καναδά! Απόφαση «ΒΟΜΒΑ» κατά της ελευθερίας – ΒΙΝΤΕΟ

 

Η πρώτη ΚΛΩΤΣΙΑ από την ΜΠΟΤΑ των διεθνιστών στο κεφάλι των ανθρώπων!

Σε μια πρωτοφανή κίνηση σε περίοδο ειρήνης, ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό επικαλείται ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΑ τον νόμο περί μέτρων έκτακτης ανάγκης, προκειμένου να βάλει τέλος στις πολυήμερες διαδηλώσεις ενάντια στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Η ενεργοποίηση του συγκεκριμένου νόμου δίνει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρόσθετες εξουσίες για να αντιμετωπιστούν οι αποκλεισμοί και οι διαδηλώσεις εναντίον των περιορισμών, λόγω των οποίων έκλεισε το κέντρο της Οτάβας κόντρα στα μέτρα ΧΟΥΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ!

Ο Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε ότι με την ενεργοποίηση του νόμου οι τραπεζικοί λογαριασμοί των προσώπων που συνδέονται με τις διαδηλώσεις θα παγώνουν χωρίς δικαστική εντολή. ΑΓΡΙΑ ΧΟΥΝΤΑ!!!

Δείτε την ανακοίνωση του μέτρου:

 

«Οι αποκλεισμοί βλάπτουν την οικονομία μας και θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια», ισχυρίστηκε ο Τριντό κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ είναι η πολιτική των περιορισμών και του υποχρεωτικού εμβολιασμού εκείνη που καταστρέφει την οικονομία όλων των χωρών, όχι μόνο του Καναδά.

Ο συγκεκριμένος νόμος χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις «εθνικής κρίσης» και δίνει στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση διευρυμένες εξουσίες ώστε να επιβάλει προσωρινά «έκτακτα μέτρα», χωρίς να χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη των τοπικών αρχών.

Ο νόμος περί μέτρων έκτακτης ανάγκης έχει ενεργοποιηθεί μόνο μία φορά στο παρελθόν σε καιρό ειρήνης (τότε ονομαζόταν νόμος περί μέτρων πολέμου), ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ από τον πατέρα του Τζάστιν Τριντό, τον Οκτώβριο του 1970.


Ο παρουσιαστής του Fox News , Tucker Carlson, δήλωσε πως «Η νέα κίνηση του Trudeau μοιάζει με στρατιωτικό νόμο».

«Ο Καναδάς έγινε δικτατορία σήμερα. Στην πραγματικότητα έγινε», είπε ο Carlson.

Δείτε σχετικό βίντεο:

 

 

ΦΩΤΟ pixabay/twitter

el.gr

https://www.triklopodia.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη