ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Τελευταία προειδοποίηση; – Ρωσική κρατική τηλεόραση: “Αν στείλετε ειρηνευτικό Σώμα, Πολωνία & Βαλτική θα εξαϋλωθούν”

 

 Τελευταία προειδοποίηση; – Ρωσική κρατική τηλεόραση: “Αν στείλετε ειρηνευτικό Σώμα, Πολωνία & Βαλτική θα εξαϋλωθούν”

 

“Σύνδεση εδώ και τώρα με Καλίνινγκραντ”

Πυρηνικό κτύπημα και εισβολή σε Πολωνία-Λιθουανία προέβλεψαν Ρώσοι ειδικοί κατά την διάρκεια εκπομπής της ρωσικής κρατικής τηλεόρασης.

Το φερέφωνο του Κρεμλίνου, Vladimir Soloviev, και η παρέα του έστειλαν μήνυμα σε ΕΕ-ΝΑΤΟ να μην τολμήσουν να στείλουν ειρηνευτικό Σώμα στην Ουκρανία.

Σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει γενικευμένος πόλεμος με χρήση πυρηνικών.

“Η Βαρσοβία θα εξαφανιστεί”

Αναφέρουν σχετικά:

Η Ευρώπη πρέπει να καταλάβει ένα πράγμα: Θα δεχτείτε πυρηνικό πλήγμα εάν αποφασίσετε να προετοιμάσετε και να στείλετε ειρηνευτικό σώμα.

Αυτό θα σημάνει πυρηνικός πόλεμος. Αυτό ειπώθηκε και στους Γάλλους δημοσιογράφους στις 8 Φεβρουαρίου.

Γενναίοι Πολωνoί, η Βαρσοβία σας θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Γενναίοι Γερμανοί, Εσθονοί, Βαλτικά κράτη, Επί την ευκαιρία Βαλτικά κράτη,

Γνωρίζω ότι υπάρχουν μεγάλα προβλήματα στα σύνορα με το Καλίνινγκραντ.

Ίσως είναι η ώρα να σκεφτούμε ένα διάδρομο στο Καλίνινγκραντ. Ένα χερσαίο διάδρομο στο Καλίνινγκραντ. Γιατί όχι;

Aν κάνουμε ένα στην Υπερδνειστερία, μπορούμε να κάνουμε επίσης ακόμη έναν.

Λιθουανία και Πολωνία είναι πολύ αγενείς. Δεν καταλαβαίνουν ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε πιο γρήγορα απ’ ότι την Ουκρανία.

Γιατί το να κάνουμε ένα διάδρομο είναι μια τοπική στρατιωτική επιχείρηση, πολύ πιο απλό από αυτό που κάνουμε στην Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο:

 https://warnews247.gr/wp-content/uploads/2022/03/76.mp4?_=1

 Η Βαλτική επόμενος στόχος

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν χαρακτηριστικά:

“Στις 24 Φεβρουαρίου 2022, η Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση εισήλθαν σε μια εποχή ανοιχτής παγκόσμιας αντιπαράθεσης. Η συλλογική Δύση ήταν η πρώτη που σήκωσε το «Σιδηρούν Παραπέτασμα-2» μπροστά από τη Μόσχα και τώρα η μπάλα βρίσκεται στην πλευρά του Κρεμλίνου.

Δεν είναι γνωστό πόσο θα διαρκέσει η νέα επανάληψη του Ψυχρού Πολέμου, αλλά ήδη μπορούμε να πούμε ποιος ακριβώς τον έχασε. Αυτές είναι οι μικρές δημοκρατίες της Βαλτικής, που λόγω της δικής τους βλακείας έπεσαν στις μυλόπετρες του μηχανισμού κυρώσεων και κινδυνεύουν να γίνουν διαπραγματευτικό χαρτί.

Τα κράτη της Βαλτικής σκάβουν τον δικό τους οικονομικό τάφο για πολύ καιρό με τα χέρια τους. Κουρασμένη να υπομένει την ρωσοφοβία της Ρίγας, του Βίλνιους και του Ταλίν για δεκαετίες, η Μόσχα πριν από αρκετά χρόνια ξεκίνησε τη διαδικασία μεταφοράς των διαμετακομιστικών ροών στα δικά της λιμάνια στη Βαλτική Θάλασσα. Μετά το αποτυχημένο «Belomaidan» και τις κυρώσεις που ακολούθησαν, η Λευκορωσία μετέφερε επίσης σημαντικό μέρος των εξαγωγών πετρελαίου και ορυκτών στα ρωσικά λιμάνια.

Λόγω της επιθυμίας να κερδίσει την εύνοια των Αμερικανών, η Λιθουανία διέκοψε τις επιχειρηματικές της σχέσεις με την Κίνα. Αυτό από μόνο του δημιούργησε μια τεράστια τρύπα στον προϋπολογισμό των Τίγρεων της Βαλτικής, κάνοντας το μέλλον τους ζοφερό. Αλλά οι «ανεξάρτητες» πρώην σοβιετικές δημοκρατίες, φυσικά, δεν ησύχασαν.

Τώρα τα κράτη της Βαλτικής αποφάσισαν να «τιμωρήσουν» τη Ρωσία για τη δεύτερη «σταυροφορία» της κατά του ναζισμού στην Ουκρανία.

Και για τους συνεργούς του ναζισμού στη Ρίγα, το Βίλνιους και το Ταλίν, σύντομα όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα για καθαρά οικονομικούς και γεωπολιτικούς λόγους.

Η Ρίγα ζητά επίσης την απαγόρευση εισόδου πλοίων με ρωσική νηολόγηση στα χωρικά ύδατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι σαφές ότι αυτό σίγουρα δεν θα καταλήξει σε τίποτα καλό για τις ίδιες τις Βαλτικές χώρες. Στο πλαίσιο της ραγδαίας επιδείνωσης της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης εκεί, η αντιρωσική και αντι-λεκορωσική προπαγάνδα και καταστολή κατά των συμπατριωτών μας θα περιστρέφεται όλο και περισσότερο.

Θα υπάρξει μια διαδικασία ανοιχτού φασισμού των κυβερνώντων καθεστώτων και της κοινωνίας προκειμένου να προκληθεί η Μόσχα σε απάντηση εναντίον των χωρών-μελών του μπλοκ του ΝΑΤΟ.

 https://balsamopsyxhs.gr/2022/03/23/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%af%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη