δυστοπία χωρίς θερμό πόλεμο δεν μπορεί να υπάρξει


… γι’ αυτό και στο  κλασικό δυστοπικό μυθιστόρημα «1984» του Όργουελ υπάρχει ένας διαρκής πόλεμος μεταξύ τριών υπερκρατών με σκοπό την απόλυτη χειραγώγηση και υποταγή του ατόμου στο ολοκληρωτικό καθεστώς.


 

Γι’ αυτό επίσης και στη συγκυρία της ψευδο-πανδημίας και του ανύπαρκτου κοβιντ επί δύο χρόνια τώρα μας εμπαίζουν τη νοημοσύνη ότι δήθεν είμαστε σε πόλεμο με έναν «αόρατο εχθρό». Ένας πραγματικά γελοίος επινοημένος πόλεμος που τώρα δίνει τη σκυτάλη σε έναν επίσης επινοημένο, στημένο θερμό πόλεμο που έχει σχεδιαστεί για να αποτελειώσει και να γενοκτονίσει τη λευκή φυλή.

Το νεοταξικό ολοκληρωτικό καθεστώς και ο μεγάλος αδερφός πίσω από αυτό έχοντας  τις τελευταίες δεκαετίες δημιουργήσει έναν κόσμο εντελώς παραπλανημένο όπου «η άγνοια είναι δύναμη», εφαρμόζουν διαρκώς τη στρατηγική του διαρκούς πολέμου. Πρόκειται για ένα συνεχή πόλεμο προς έναν ανύπαρκτο κατασκευασμένο εχθρό ως μόνιμη εστία αποπροσανατολισμού και προβλημάτων για το λαό, έτσι ώστε αυτός να μην εξεγερθεί ποτέ απέναντι στην μισανθρωπική ολοκληρωτική εξουσία.

Έτσι, τον ψεύτικο πόλεμο απέναντι στον επινοημένο κίνδυνο του κοβιντ έρχεται τώρα να τον εδραιώσει και να τον συμπληρώσει και ο θερμός πόλεμος στην Ουκρανία όπου έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει χρόνια και να εμπλέξει σχεδόν όλη την Ευρώπη. Και αυτό γιατί το νεοταξικό ολοκληρωτικό καθεστώς ξέρει πολύ καλά ότι μόνο ένας θερμός πόλεμος μπορεί να επιταχύνει το σχέδιο της απόλυτης καταστροφής και να φέρει το απόλυτο χάος τόσο στο νοητικό όσο και στο υλικό επίπεδο της ζωής των ανθρώπων.

Πρώτος στόχος τους πάντα παραμένει η γενοκτονία της λευκής φυλής για αυτό βλέπουμε όλες οι ατζέντες τους (ισλαμοποιηση, λοατκικοποίηση, ρευστότητα του φύλου, εθνομηδενισμός, πόλεμος στη θρησκεία και στην οικογένεια, ενεργειακή και κλιματική δήθεν κρίση) να εκτυλίσσονται στις χώρες των Λευκών, στην Ευρώπη δηλαδή, στη Βόρεια Αμερική και στην Αυστραλία.

Για μία ακόμη φορά λοιπόν σε Ευρωπαϊκό έδαφος χτυπιούνται οι λευκοί άνθρωποι μεταξύ τους σε ένα πόλεμο που ο μόνος κερδισμένος θα βγει ο μεγάλος αδερφός, το κρυφό δηλαδή χέρι που κινεί τα νήματα και έχει την πραγματική εξουσία στον πλανήτη γη.

Ξεχάστε την επιφάνεια, δηλαδή τις αντίπαλες δυνάμεις πάνω στη σκακιέρα και προσπαθήστε να δείτε αυτό το χέρι. Είναι αυτό το παρασκηνιακό χέρι που έχει σκηνοθετήσει όλα τα γεγονότα της ιστορίας ειδικά των τελευταίων 250 ετών. Τίποτα όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν αυθόρμητο και τίποτα δεν έγινε από μόνο του - όλα ήταν προσχεδιασμένα από αυτό το κρυφό χέρι.

Και για να μπούμε στο παρασκήνιο και να δούμε ποιο είναι αυτό το κρυφό χέρι αρκεί να σκεφτούμε ότι κάθε ημέρα πολέμου σημαίνει εκατομμύρια και αυτά τα εκατομμύρια τα παρέχει αυτός που με δόλιο τρόπο έχει σφετεριστεί το δικαίωμα έκδοσης του χρήματος και το έχει κλέψει από τους λαούς: δηλαδή οι δυναστείες των μεγαλοτραπεζιτών ή banksters.

Αυτοί είναι το κρυφό χέρι που χρηματοδοτεί και τις δύο πλευρές της διαμάχης για όσο καιρό θέλουν να διατηρηθεί ο πόλεμος: μέχρι δηλαδή να πετύχουν τους στόχους του σεναρίου/σχεδίου τους.

Σε αυτό λοιπόν το σατανικό χέρι θα πρέπει να στρέψουν τα όπλα τους και τα 800 εκατομμύρια των λευκών προκειμένου να απελευθερωθούν. Ο εχθρός δεν είναι παραπλανητικοί όροι όπως καπιταλισμός ή ιμπεριαλισμός. Ο εχθρός είναι ο ροτσιλντισμός!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη