η προδοσία της εκχώρησης Ελληνικής επικράτειας στους τούρκους είναι πολύ κοντά

… όντως το ανθελληνικό καθεστώς είναι έτοιμο να επιφέρει τη μέγιστη τραγωδία στον Ελληνισμό μετά την τραγωδία της Κύπρου (1974) και της Μικρασιατικής καταστροφής (1922). Η εκχώρηση του Αιγαίου και των νησιών του παζαρεύεται επί μακρόν στο παρασκήνιο από την εσωτερική πέμπτη φάλαγγα την οποία το μόνο που την ενδιαφέρει είναι πως θα σερβίρει αυτή την απόλυτη εθνική καταστροφή χωρίς να γίνει αντιληπτή και να υποστεί την εκτέλεση για εσχάτη προδοσία.


 

Είμαστε πλέον στη συγκυρία όπου όλες οι απαραίτητες και αναγκαίες συνθήκες για να συντελεστεί η άθλια προδοσία έχουν πλήρως ικανοποιηθεί:

- η χώρα καταδυναστεύεται από το πιο στυγνό ολοκληρωτικό καθεστώς που είχε ποτέ στην ιστορία της

- ο αφοπλισμός του στρατού και η απογύμνωση της άμυνας της χώρας είναι σε τέτοιο ασύλληπτο σημείο ώστε στην επικείμενη επίθεση των τούρκων να είμαστε εντελώς ανίκανοι να αμυνθούμε

- ο ισλαμικός εποικισμός της χώρας συνεχίζεται και επεκτείνεται ανεξέλεγκτα με 100 και πλέον δομές νεαρών μουσουλμάνων (πολλοί εξ αυτών τζιχαντιστές) στα πιο στρατηγικά και καίρια σημεία της χώρας

- υπάρχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού και του να μας πιάσουν στον ύπνο (δηλαδή απροετοίμαστους) αφού η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι σε απόλυτο αποπροσανατολισμό και εφησυχασμό λόγω των εγκληματικών συστημικών μέσων που επί δεκαετίες παραπλανούν ατιμώρητα τον ελληνικό λαό

- επιπλέον την ύστατη αυτή στιγμή οι Έλληνες κρατούνται σκόπιμα φυλακισμένοι στην τυραννική νομοθεσία της ψευδο-πανδημίας και πλήττονται επίσης σκόπιμα από την επινοημένη ενεργειακή κρίση και την επικείμενη επισιτιστική που οδηγούν στην εξαθλίωση και στην πείνα

Αν όλα τα παραπάνω δεν συνιστούν την ιδανική ευκαιρία για την περάτωση αυτού του σατανικού σχεδίου, πραγματικά δεν θα ξαναϋπάρξει άλλη τέτοια ευκαιρία για τους άσπονδους εχθρούς μας.

Και για τον μεθοδικό ερευνητή της ιστορίας είναι ολοφάνερη η επανάληψη της ίδιας συνταγής προδοσίας που ξεπούλησε τον Κυπριακό Ελληνισμό όπως και αυτόν της Μικράς Ασίας. Τα μακάβρια συστατικά αυτής της συνταγής είναι μια συμμορία ελληνόφωνων ελεεινών ανδρείκελων εμποτισμένη με την εθνομηδενιστική ιδεολογία του «κείται μακράν» μαζί με την απόλυτη υπονόμευση οποιασδήποτε άμυνας ώστε να επιτρέψουν στην απέναντι πλευρά να προχωρήσει ανενόχλητη και να δημιουργήσει τετελεσμένα.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα εξελιχθεί το σενάριο και στην παρούσα φάση όπου στην οργανωμένη επίθεση των τούρκων η προδοτική ανθελληνική πλευρά θα απαντήσει με γενικευμένη κωλυσιεργία κινητοποίησης του αμυντικού μηχανισμού της χώρας για μία, δυο ή και τρεις ημέρες ώστε να δώσει στην άλλη πλευρά τη δυνατότητα κατάληψης νησιών ή ηπειρωτικού Ελληνικού εδάφους. Ως άλλοθι της κωλυσιεργίας θα χρησιμοποιηθεί η εξέγερση των τζιχαντιστών εν Ελλάδι οι οποίοι θα ξεχυθούν στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και στα στρατηγικά σημεία της χώρας προκαλώντας το απόλυτο χάος και σφαγιάζοντας οποιονδήποτε βρεθεί στο πέρασμά τους.

Στο επόμενο κρίσιμο διάστημα των 30 ημερών με ορόσημο την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και ετοιμότητα για να αποσοβήσουμε την τυχόν πραγματοποίηση του παραπάνω εφιαλτικού σεναρίου. Ας προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο για την επιβίωσή μας αλλά και για να υπερασπίσουμε την πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Υπερίων 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη