Η ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΓΕΡΌΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΊΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ.

 Η ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΤΩΝ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ ΓΕΡΌΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΡΊΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΊΟΥ ΠΟΛΈΜΟΥ.

Σχόλιο ιστολογίου:

Το άρθρο προέρχεται από ρωσικό ιστολόγιο. Οι Ρώσοι έχουν πολλούς δικούς τους προφήτες, παρόλα αυτά κάνουν ιδιαίτερη μνεία στο “δικό μας” ΄Αγιο Παϊσιο.

————————————————————————————

ΟΙ ΓΈΡΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΆΘΩ ΈΚΑΝΑΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΈΣ ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ.

Το 2012 οι γέροντες του Άθω δήλωναν ότι θα γινόταν αλλαγή εξουσίας στην Ουκρανία επειδή ο υπηρέτης του Θεού Βίκτορ Γιανουκόβιτς επαναλάμβανε αυτό που είχαν κάνει οι προκάτοχοί του. Δύο χρόνια αργότερα, η προφητεία έγινε πραγματικότητα. Αυτό ήταν ένα από τα πιο «φρέσκα» παραδείγματα των σωστών υποθέσεων των γερόντων.

Ένας από τους πιο γνωστούς προφήτες είναι ο Παΐσιος ο Αγιορείτης. Προέβλεψε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ήταν πολύ σύντομα, αν και δεν ανέφερε την ακριβή ημερομηνία.

Ο μοναχός είπε ότι ο πόλεμος θα ερχόταν από τη Μεσόγειο, η Ρωσία θα συμμετείχε ενεργά σε αυτή τη σύγκρουση. Τα περισσότερα κράτη, συμπεριλαμβανομένων των ευρωπαϊκών, θα εμπλακούν σε μια καυτή μάχη. Αυτό θα επηρεάσει ακόμη και τα ανατολικά κράτη, τα οποία θα συγκεντρώσουν στρατό διακοσίων εκατομμυρίων και θα φτάσουν στην ίδια την Ιερουσαλήμ.

Ο Παΐσιος δήλωσε επίσης ότι η Ελλάδα θα νικήσει την Τουρκία και θα έπαιρνε τα περισσότερα εδάφη της, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης. Ένα μέρος των Τούρκων θα γίνει ορθόδοξο, ένα άλλο μέρος θα μεταναστεύσει, ενώ άλλοι θα πεθάνουν σε μια καυτή μάχη. «Σε μια χώρα όπου η δύναμη θα είναι με τον Αντίχριστο και τον στρατό του, ο δούλος του Θεού θα έχει μία σωτηρία», είπε ο Στάρετς.

ΠΡΟΒΛΈΨΕΙΣ ΟΡΘΟΔΌΞΩΝ ΑΓΊΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΊΤΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ

Θεοδόσιος του Καυκάσου (1948).

Ο Θεοδόσιος ισχυρίστηκε ότι θα γινόταν τρίτος παγκόσμιος πόλεμος. Η Ρωσία θα είναι η κύρια σε αυτό, όλος ο κόσμος θα πάρει τα όπλα εναντίον των Ρώσων, αλλά θα μπορέσει να επιβιώσει, ενώ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειάς του.

Ιωάννης της Κρονστάνδης (1909).

Προφήτεψε ότι η Ρωσία θα γινόταν ακόμα πιο ισχυρή, πιο δυνατή και οι εχθροί της θα την υπολόγιζαν.

Lavrenty Chernigovskiy (1950).

Ο Λαυρέντυ προέβλεψε μια πυρηνική σύγκρουση, η οποία θα συνδεόταν και με τη Ρωσία, η οποία θα είχε μεγάλες απώλειες, αλλά δεν θα πέθαινε μέχρι τέλους. Βασικός σύμμαχος της Ρωσίας θα είναι η Λευκορωσία, με την οποία θα ενωθεί, αλλά η Ουκρανία δεν θα είναι μεταξύ των συμμάχων και θα το μετανιώσει πολύ περισσότερο.

Pelageya Zakharovskaya (1966).

Η καλόγρια είπε ότι στο μέλλον θα μισούσαν τους Ρώσους και θα προσπαθούσαν να τους ξεφορτωθούν με κάθε τρόπο και μετά θα διάλεγαν τον Αντίχριστο.

Γέροντας Ιωσήφ (2009).

Ο γέροντας προφήτεψε έναν πόλεμο στον οποίο η Ρωσία θα αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες. Η Ρωσική Ομοσπονδία θα χάσει στην αρχή, αλλά μετά θα υπάρξει η «αναβίωσή» της, οι άνθρωποι δεν θα χάσουν την καρδιά τους και στο τέλος η Ρωσία θα κερδίσει.

Αρχιεπίσκοπος Φεοφάν (1940).

Ο ιερέας προέβλεψε την ανάσταση της Ρωσίας από τους νεκρούς. Η πίστη στον Ιησού Χριστό θα γίνει ακόμα πιο δυνατή σε αυτήν και ο ίδιος ο Θεός θα επιλέξει έναν σοφό κυβερνήτη μιας υπερδύναμης.

Источник материала: https://bodyandface.ru/el/healthy-recipes/prorochestvo-starcev-o-nachale-tretei-mirovoi-voiny-zavtra-nachnetsya-tretya.html

https://balsamopsyxhs.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη