ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ : Τα «ουρλιαχτά» του Michael Yeadon συνεχίζονται : Αλλά φωνή βοώντος!

 


Ο Δρ. Michael Yeadon είναι πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της Pfizer για 2 περίπου δεκαετίες. O Δρ. Yeadon αποτελεί πρωτοκορυφαία επιστημονική περίπτωση ειδικού που γνωρίζει άριστα όσο και «από μέσα» την εταιρεία Pfizer και τα προϊόντα της. Μελετώντας τον ίδιο όλοι εμείς, μπαίνουμε αυτομάτως στα «άγια των αγίων» της εταιρείας Pfizer όσο ομοίως και των ομοειδών φαρμακευτικών εταιρειών.

Ο Δρ. Yeadon αποτελεί μια ακούραστη επιστημονική φωνή κατά της γενοκτονίας των «εμβολίων» του Γκέιτς, όπως είναι ή συμπεριλαμβάνονται στη ίδια κατηγορία επίσης και ο μακαριστός νομπελίστας Λ. Μοντανιέ, ο διάσημος καθηγητής Σ. Μπαγκτί, ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA Ρ. Μαλόουν, κλπ. Ανάμεσα στ΄ άλλα, ο ειδικός των ειδικών επί των εμβολίων Δρ. Yeadon ίδρυσε το κίνημα «Φιλελεύθερη Άνοιξη» στο Ηνωμένο Βασίλειο με στόχο να μετατρέψει τους πολίτες σε ισχυρούς σκεπτικιστικές για τον Κόβιντ19.

Μια από τις μεγαλύτερες αποδείξεις ότι ο Δρ. Yeadon αποτελεί έναν σύγχρονο ήρωα μέσα στον γενοκτονικό ζόφο των σιωνιστών της Μεγάλης Επανεκκίνησης, είναι ότι το διάσημο παραμάγαζο των Εβραίων κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, οι Times του Λονδίνου, τον περιέγραψαν ως «ήρωα των θεωρητικών συνωμοσίας του Covid19». Φυσικά, αυτό αποτελεί τίτλο τιμής και ατράνταχτη απόδειξη ότι ο ίδιος εργάζεται με ιπποκράτειο επιστημονικό ήθος όσο και με μοναδική πανανθρώπινη αγάπη ενάντια στις δολοφονικές σκοτεινές δυνάμεις των απογόνων του Ιούδα της Νέας Εποχής.

Πριν από λίγες μέρες, έχοντας στα χέρια του τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία, έρευνες και δεδομένα, ο Δρ. Yeadon αποκάλυψε τα επικά, τραγικά και φονικά «λάθη» τόσο σε σχέση με την δημιουργία των εμβολίων τύπου mRNA όσο και τα σχετικά με τον Κόβιντ θέματα και ζητήματα. Ο πρώην επικεφαλής ειδικός επί των εμβολίων της Φάιζερ Δρ. Yeadon υποστηρίζει ότι έχουν ειπωθεί ένας σωρός ψέματα σχετικά με το μέγεθος της απειλής που αφορά τον COVID-19. Ο ίδιος υπογράμμισε: Με κάθε τρόπο, μέσο, σχήμα, μορφή, σκόπιμα, το ήξεραν και πως δεν χρειαζόταν καμία ενέργεια, εκτός από την απλή συμβουλή, «αν είσαι άρρωστος, μείνε σπίτι».

Κατά τον Δρ. Μάικ Γίντον, η γρίπη των χοίρων του 2009 ήταν η τελευταία παγκόσμια πρόβα τζενεράλε για τον μετέπειτα COVID19: Γιατί κατά την διάρκεια της πανδημίας H1N1 (γρίπη των χοίρων) «συνήφθησαν μυστικές συμφωνίες μεταξύ φαρμακευτικών εταιρειών και κρατών». Όπως είπε ο ίδιος, ένα μήνα πριν από την πανδημία H1N1 του 2009, «ο ΠΟΥ άλλαξε ξαφνικά τον επίσημο ορισμό της πανδημίας». Η αλλαγή στον ορισμό «επέτρεψε στον ΠΟΥ να κηρύξει τη γρίπη των χοίρων ως πανδημία και αφού ενδιαμέσως μόνο 144 άνθρωποι είχαν πεθάνει από τη μόλυνση σε όλο τον κόσμο! Και, ωσαύτως, υγιείς άνθρωποι διαγνώστηκαν ..ασθενείς!».

Ο Δρ. Yeadon τόνισε προσέτι ότι έγινε «κακή χρήση» των PCR τεστ, ότι υπήρξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό περιπτώσεις υπερδιαγνώσεων και ότι για πρώτη φορά στην ιατρική ιστορία χρησιμοποιήθηκαν τα τεστ τύπου «PCR». Και εξήγησε: Τα τεστ PCR χρησιμοποιούν «μια ισχυρή διαδικασία ενίσχυσης που τα κάνει υπερ-ευαίσθητα που μπορούν να ανιχνεύσουν ακόμη και τα υπολείμματα ενός νεκρού ιού, πολύ μετά τη μόλυνση». Κατά συνέπεια, εάν το τεστ ήταν θετικό, τότε θα χαρακτηρίζονταν ο άνθρωπος ως «άρρωστος», θα θεωρούνταν ως «κρούσμα», ακόμα κι αν δεν είχε συμπτώματα! Και ο νοών νοείτω!

Ο Δρ. Yeadon χαρακτηρίζει εισέτι «διαβολικό λάθος» τη χρήση της πρωτεΐνης ακίδας: Η βιολογική επέμβαση στην πρωτεΐνη ακίδας «είναι μια νάρκη στη θάλασσα». Moderna, Pfizer, Astra Zeneca και Johnson & Johnson επέλεξαν όλες τα εμβόλια τύπου mRNA, παρεμβαίνοντας στις πρωτεΐνες ακίδας. Ο ίδιος είναι απολύτως κατηγορηματικός: «Τα εμβόλια mRNA είναι σαν καρτ με επιταχυντή αλλά χωρίς τιμόνι και φρένα! Δεν υπάρχει τίποτα στη σχεδίαση αυτών των εμβολίων που να περιορίζει το που πηγαίνουν». Τα ξέρεις αυτά κα Ματίνα;

Παραταύτα, χωρίς φρένα και τιμόνι, οι δικοί μας διάσημοι «τηλε-ειδικοί» συνεχίζουν να προωθούν ακάθεκτα, είτε εν γνώσει τους είτε όχι, τα εμβόλια της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» των Εβραίων σιωνιστών: Αφού οι ίδιοι συνεχίζουν να ομιλούν από καθέδρας και ωσάν να γνωρίζουν με απόλυτη βεβαιότητα το τι περιέχει μέσα της η κάθε δόση εμβολίου. Τέτοια ακλόνητη και τυφλή εμπιστοσύνη έχουν οι «ειδικοί» στον Μπιλ Γκέιτς! Άραγες, ακόμη δεν κατάλαβαν ότι τα δήθεν εμβόλια αποτελούν βιολογικούς πυροδότες «ξαφνικών» θανάτων, «τυχαίων» επεισοδίων υγείας, «συμπτωματικών» τροχαίων ατυχημάτων, διάφορων διαταραχών, αναρίθμητων αυτοάνοσων ασθενειών (AIDS), κλπ;

Μπροστά στην τυφλαμάρα των εδώ ειδικών και εν γένει για την εν εξελίξει παγκόσμια γενοκτονία, ο Δρ. Yeadon έχει «ουρλιάξει» στην διαπασών πολλές φορές. Αλλά, φωνή βοώντος! Λόγου χάρη, στις 14 Μαΐου 2021, ο ίδιος είχε αναφέρει κατά λέξη (ERTopen): «Δισεκατομμύρια είναι καταδικασμένοι σε βέβαιο, αμετάβλητο και αγωνιώδη θάνατο». Ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος ανοσολόγος δηλώνει ότι «ο τελικός στόχος του παρόντος διοικητικού καθεστώτος των εμβολιασμών, μπορεί να είναι μόνον η μαζική μείωση του πληθυσμού, η οποία θα κάνει τους Παγκόσμιους Πολέμους, μαζί, να μοιάζουν με παραγωγή του Mickey Mouse».

Θυμίζοντας με τα λόγια αυτά μια άλλη παλαιότερη δική του συγκλονιστική και εκ βαθέων δήλωση (lifesitenews, Μάιος 2021): «Κοίταξε έξω από το παράθυρο και σκέψου, “γιατί η κυβέρνησή μου λέει ψέματα για κάτι το τόσο θεμελιώδες;” Επειδή, προσπαθούν να σε σκοτώσουν χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο. Πρόκειται να σκοτώσουν εσένα και την οικογένειά σου».

Ο ειδικός των ειδικών επί των εμβολίων Dr. Yeadon είχε έτι αναφέρει (ygeianews, 10-6-2021): «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας θεμελιώδης παράγοντας σε αυτή την πανδημία που να έχει εκπροσωπηθεί σωστά και είναι προφανές σε έμπειρους επιστήμονες, όπως εγώ και αρκετοί συνάδελφοι μου συμφωνούν σε αυτό. Άρα δεν είμαι εγώ ένα ασυνήθιστο άτομο που σκέφτομαι έτσι. Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι βγαίνω και τα λέω.. Εάν οι λεγόμενες μεταλλάξεις δεν είναι αρκετά διαφορετικές για να δικαιολογήσουν ένα διαφορετικό εμβόλιο, τότε τί είναι αυτό που κατασκευάζουν; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά είμαι τρομοκρατημένος».

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε για μια ακόμη φορά ο Δρ. Michael Yeadon μιλώντας ειδικά για τα παιδιά (Americasviocenews, 12-6-2021): «Ένα παιδί έχει 50 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να πεθάνει από ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό παρά από τον ιό τον ίδιο»! Ο ίδιος υπογράμμισε ότι τα λεγόμενα εμβόλια είναι «νέα και πειραματικά, καθώς δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες κλινικές δοκιμές.. και συνεπώς τα εκατομμύρια ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα παγκόσμιο πείραμα».

Η δήλωση-κατάθεση αυτή του Δρ. Yeadon θυμίζει τα λόγια του διάσημου καθηγητή του Πανεπιστημίου Stanford Ιωάννη Ιωαννίδη (Pronews, 6-6-2021): «Αμέτρητοι επιστήμονες που είχαν φτάσει στην κορυφή της ιεραρχίας μου έστελναν μηνύματα πως δεν μπορώ να κάνω τίποτα, δεν μπορώ να μιλήσω, φοβάμαι να μιλήσω, εάν βγω να μιλήσω θα με καταστρέψουν, θα με τελειώσουν, θα με ποδοπατήσουν»!

Για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ο Δρ. Yeadon έχει υπερτονίσει (Pronews, 5-12-2021): «Μην δεχτείτε τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Είναι δρόμος χωρίς επιστροφή.. πρόκειται για τον απόλυτο έλεγχο ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.. θα σας έρχεται ένα μήνυμα που θα λέει: “Έχει λήξει το πιστοποιητικό εμβολιασμού σας. Περάστε για την επόμενη ενισχυτική δόση και φέρτε μαζί σας και τον 10χρονο εγγονό σας ο οποίος από ότι βλέπουμε δεν είναι εμβολιασμένος. Αν δεν συμμορφωθείτε με τις δύο αυτές υποχρεώσεις τότε το πιστοποιητικό σας θα ακυρωθεί και εσείς θα αποκλειστείτε από τα πάντα”.. Θα είστε δια βίου αιχμάλωτοι του “πιστοποιητικού” και θα μπορείτε να κυκλοφορείται ελεύθερα μόνο όταν αυτό είναι ενεργό, δηλαδή μόνο όταν κάνετε τις δόσεις».

Στις 6 Δεκεμβρίου 2021, μια γενναία δικηγόρος, η Hannah Rose, ο Dr. Μ. Yeadon και άλλοι 5 προσφεύγοντες, κατέθεσαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) αγωγή 46 σελίδων, με την οποία κατηγορούν τους Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, τον Άντονι Φάουτσι και άλλα 13 άτομα της συμμορίας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Νταβός για: Κατά συρροή εγκλήματα σε βάρος της ανθρωπότητας, για γενοκτονία, για εγκλήματα πολέμου και για πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης, όπως αυτά ορίζονται στα άρθρα 6, 7, 8, 15, 21 και 53 του Καταστατικού της Ρώμης (zougla.gr).

Σε σχέση με την εν λόγω ποινική προσφυγή, ο Δρ. Yeadon είπε (rumble): «Εάν κάποιος εξακολουθεί να έχει την ψευδαίσθηση ότι αυτά τα «εμβόλια» COVID-mRNA έχουν βοηθήσει, τον προτρέπουμε να διαβάσει το άρθρο (στο: thedesertreview.com) στο οποίο επιχειρείται μια σύγκριση των χωρών που εφάρμοσαν προγράμματα μαζικού εμβολιασμού με χώρες που δεν εφάρμοσαν τέτοια προγράμματα. Οι χώρες με τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού έχουν θανάτους ανά εκατομμύριο έως και 100 φορές περισσότερους από τις χώρες με μικρότερα ποσοστά εμβολιασμού. Συνεπώς, θα πρέπει πάντα να αμφιβάλλετε για όσα σας λέει η κυβέρνηση».

Για να προσθέσει: «Όταν λοιπόν οι κυβερνητικοί επιστήμονες σας λένε ότι μια παραλλαγή που είναι μόνο κατά 0,3% διαφορετική από τον SARS, μπορεί να αποτελέσει απειλή για την υγεία σας, θα πρέπει να ξέρετε ότι σας λένε ψέματα. Και εάν σας λένε ψέματα, τότε γιατί η φαρμακοβιομηχανία φτιάχνει συμπληρωματικά εμβόλια; Αυτό το σημείο θα πρέπει να μας τρομοκρατεί. Γιατί παρόλο που δεν υπάρχει καμιά απολύτως δυνατή επιστημονική αιτιολόγηση για την παρασκευή των “εμβολίων”, αυτά εντούτοις συνεχίζουν να κατασκευάζονται»!

Προσέτι, είναι μερικές παρτίδες εμβολίων πιο τοξικές από άλλες; Ο Δρ. Yeadon ανακάλυψε τον Ιανουάριο του 2022, μέσω της αντίστροφης μηχανικής των δεδομένων VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Παρενεργειών των ΗΠΑ), ότι «ορισμένες πατρίδες του εμβολίου είναι πολύ πιο θανατηφόρες από άλλες». Περίπου το 0,5% των εμβολίων βρέθηκε ότι είναι «άκρως τοξικά» και καταλήγει σε νοσηλεία, αναπηρίες, ακόμη και θάνατο ατόμων εντός ημερών ή εβδομάδων μετά την ένεση. Ωστόσο, οι περισσότερες από τις παρτίδες φαίνεται να είναι αβλαβή εικονικά φάρμακα.

Τα επίσημα δεδομένα του VAERS αποκαλύπτουν κάτι ακόμα το πιο φρικιαστικό: Υπάρχουν συντονισμένες κατανομές των τοξικών και των αβλαβών παρτίδων από τις γνωστές εταιρείες για την παρακολούθηση των επιπτώσεων του εμβολίου σε ένα πειραματικό περιβάλλον. Με άλλα λόγια, οι ανθρωποκτόνοι παγκοσμιοποιητές κατευθύνουν θανατηφόρες παρτίδες του εμβολίου σε συγκεκριμένους πληθυσμούς (Περισσότερα στο howbadismybatch.com: Πόσο κακή είναι η δική μου παρτίδα εμβολίου; Κωδικοί παρτίδας και σχετικοί θάνατοι, αναπηρίες και ασθένειες για τα εμβόλια Covid 19).

Ο πρώην επικεφαλής των εμβολίων της Pfizer υπερτόνισε (The Epoch Times, 15-5-2022): «Η χειρότερη γρίπη την τελευταία δεκαετία είναι χειρότερη από την απειλή που θέτει ο κορονοϊός.. Όσοι ώθησαν αυτή τη γραμμή επιχειρημάτων και επέτρεψαν στους παράγοντες που βασίζονται στα γονίδια να εγχυθούν άσκοπα σε δισεκατομμύρια αθώους ανθρώπους είναι ένοχοι εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας».

O Δρ. Yeadon μίλησε ζωντανά σε βίντεο λέγοντας ακόμη (EL-Rumble: 9-6-2022): «Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βγάλει λάθος αυτά που θα πω αλλά παρέχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτό δεν αφορά την δημόσια υγεία αλλά τον έλεγχο. Αν αυτό αφορούσε τη δημόσια υγεία, υπάρχουν 3 ομάδες στις οποίες δεν θα χορηγούσατε αυτά τα φάρμακα αυτά τα λεγόμενα εμβόλια. Πρώτον, σ’ εκείνους που μολύνθηκαν και ανάρρωσαν. Δεν υπάρχει καμία διαμάχη ούτε καν με τις κυβερνήσεις και τους συμβούλους τους ότι εκείνοι οι άνθρωποι έχουν τώρα ανοσία. Και ότι στην πραγματικότητα έχουν καλύτερη ανοσία απ’ αυτή που μπορείς να αποκτήσεις από ένα εμβόλιο.

Δεύτερον, σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να χορηγείτε την ένεση στις εγκύους. Το αναπτυσσόμενο έμβρυο δεν είναι προστατευμένο στη μήτρα της μητέρας, αλλά στην πραγματικότητα σε ορισμένα σημεία είναι πολύ ευάλωτο σε εξωτερικές χημικές απειλές. Οι περισσότερες έγκυες θα απέφευγαν ακόμη και να πάρουν ένα χάπι για τον πονοκέφαλο. Τρίτον, δεν θα εξέθετες ποτέ υγιείς νεαρούς σε αυτά τα υλικά, επειδή ούτε ένα παιδί, ούτε ένα προηγουμένως υγιές παιδί δεν νόσησε και πέθανε οπουδήποτε! Δεν κατάφερα να βρω ούτε ένα παράδειγμα σε Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία ή Σουηδία!». Και όποιος έπιασεν, έπιασεν!


ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD

Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

https://www.triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη