ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ – Ξαφνικοί θάνατοι: Άνθρωποι πέφτουν σαν τα κοτόπουλα!

 

Ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος και επιδημιολόγος Δρ. Sucharit Bhakdi δήλωσε ευθέως και κατηγορηματικά στις 17 Ιουνίου 2022 (Focus FM): «Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου. Φυσικά και υπάρχει σύνδεση μεταξύ αιφνίδιων θανάτων και εμβολίων. Άλλωστε το είχα προβλέψει αυτό 1,5 χρόνο πριν».

Ο διευθυντής του Τμήματος Μοριακής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Πάντοβα, Δρ. Andrea Crisanti, άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα όταν είπε δημοσίως στην ιταλική τηλεόραση (elora.gr, 16 Αυγούστου 2022): «Το πρόβλημα εξαρχής ήταν το γεγονός πως δεν είχαμε βρει το κουράγιο να πούμε πως οι 160 νεκροί / ημέρα δεν ήταν ανεμβολίαστοι, αλλά εμβολιασμένα άτομα με ευαίσθητη υγεία! Συνεπώς, όλη αυτή η πολεμική κατά των ανεμβολίαστων δημιούργησε ένα βραχυκύκλωμα, που έδινε την εντύπωση πως πέθαιναν μόνον οι ανεμβολίαστοι. Αυτό δεν ήταν αλήθεια. Πέθαιναν άτομα εμβολιασμένα».

Εάν κάποιος κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για τα αποτελέσματα των γενοκτόνων εμβολίων, θα διαβάσει αυτά που κρύβουν τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης: «Πέφτουν κάτω σαν τα κοτόπουλα οι τρυπημένοι..», «Στα ύψη η ξαφνικίτιδα: Νέος ξαφνικός θάνατος 32χρονου..», «42χρονος βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου..», «Νεκρή ανασύρθηκε 34χρονη Γαλλίδα τουρίστρια..», «Πάει και η μητέρα 2 παιδιών εν ώρα πτήσης..», «Νεκρός ανασύρθηκε από χαντάκι εμβολιασμένος 50χρονος..», «Νεκρή σε κατάσταση σήψης βρήκαν την ηλικιωμένη..», «Χιλιάδες ξαφνικοί θάνατοι σε Ευρώπη..» και πάει λέγοντας.

Υπάρχουν μάλιστα και κάποιες πολύ χτυπητές περιπτώσεις, όπως είναι λ.χ. αυτή των Σερρών. Στις 5 Μαΐου 2022 το WEWS12 αναφέρει: «Απίστευτο θανατικό. Μέσα σε ένα διάστημα ενός έτους “έφυγαν” 9 γιατροί.. Η πιο πρόσφατη απώλεια αφορά στην γυναικολόγο Κατερίνα Παλλίδου». Ο τοπικός γιατρός Χάρης Τσιώνης αναφέρει: «Σε ένα χρόνο. Εννέα θάνατοι ιατρών.. Όλοι συνάδελφοι και κανείς από φυσικά αίτια θανάτου (γήρας). Φτωχότεροι σαν ιατρική κοινότητα, φτωχότεροι σαν κοινωνία των Σερρών»: Παραθέτοντας ο ίδιος και τα 9 ονοματεπώνυμα με τις ειδικότητες των 9 κοιμηθέντων συναδέλφων του.

Και μη νομίσετε ότι αυτό που έγινε στις Σέρρες είναι ένα μακάβριο εθνικό φαινόμενο. Όχι. Είναι διεθνές. Διαβάστε: Καναδός γιατρός κατήγγειλε ότι 13 συνάδελφοί του πέθαναν «αιφνίδια» αμέσως μετά το εμβόλιο! Πρόκειται για τον γιατρό και ερευνητή του καρκίνου, Δρα William Makis, με έδρα την πόλη Αλμπέρτα του Καναδά. Στις 3 Αυγούστου 2022, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ίδιος έγραψε: «Έχω παρακολουθήσει ως τώρα 13 “αιφνίδιους θανάτους” Καναδών γιατρών. Αυτό δε το έχω ξαναδεί ποτέ μέχρι στιγμής».

Και πρόσθεσε: «Τρεις γιατροί πέθαναν ενώ ασκούνταν (δύο κολύμπι, ένας τρέξιμο), οι δύο από αυτούς ήταν αθλητές υψηλού επιπέδου. Τρεις γιατροί πέθαναν “στον ύπνο τους” απροσδόκητα. Δύο γιατροί είχαν επίσης επιθετικό καρκίνο που είχε εμφανιστεί τον περασμένο χρόνο. Όλοι τους είχαν τουλάχιστον τριπλό εμβολιαστεί μετά απο πιέσεις». Ο Δρ. Ουίλιαμ Μάκης, αφού παρουσίασε στοιχεία και έδειξε και τις φωτογραφίες ενός εκάστου εκ των θανόντων 13 ιατρών, από 27 έως 62 ετών, προέβλεψε «πολλούς ακόμη θανάτους να έρθουν» λόγω των εμβολίων για τον COVID-19.

Δυστυχώς για την ισχυρότατη πλειοψηφία της ανθρωπότητας, ούτε η καθημερινή τραγική πραγματικότητα των αιφνίδιων θανάτων δεν μπορούν να τους ξυπνήσουν. Οι άνθρωποι τα έχουν χαμένα ή κοιμούνται. Είναι ήδη ζωντανοί-νεκροί. Για παράδειγμα (bankingnews, 30 Ιουλίου 2022): Στην Καλιφόρνια ένα υγιέστατο 9χρονο κορίτσι πέθανε λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό με Pfizer για Covid.. Το παιδί παρουσίασε κοιλιακό άλγος, πονόλαιμο και πόνο στο στήθος κατά τις 2 έως 3 ημέρες πριν τον θάνατό του, σύμφωνα με την έκθεση του κρατικού VAERS, η οποία δεν έδειξε κανένα υποκείμενο νόσημα.

Σε άλλη περίπτωση διαβάζουμε (aegeanews, 28 Ιουλίου 2022): «Πιλότος της εταιρείας Citilink πεθαίνει στο πιλοτήριο κατά τη διάρκεια της πτήσης». Το αεροπλάνο εκτελούσε δρομολόγιο από την Σουραμπάγια προς την Μακασσάρ στην Ινδονησία. Ο συγκυβερνήτης ανέλαβε τον έλεγχο του αεροσκάφους.. Ο πιλότος είχε ολοκληρώσει με επιτυχία την ιατρική του εξέταση.

Οι περιπτώσεις των «ξαφνικών» θανάτων ανά την οικουμένη είναι πλέον αμέτρητες και συνεχώς αυξανόμενες. Δυστυχώς, οι ηθικές, ειλικρινείς και αγνές επιστημονικά φωνές κατά των «εμβολίων» είναι απελπιστικά λίγες και αυτές βρίσκονται βαθιά βυθισμένες μέσα στη νεοταξική καραντίνα και επικοινωνιακή απομόνωση ή εγκλεισμό. Με την ανθρωπότητα σε θανατηφόρο λήθαργο, οι σιωνιστές Εβραίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι το σχέδιό τους για τον πληθυσμιακό αποδεκατισμό της γης.

Πολύ λίγοι είναι αυτοί οι αγνοί λειτουργοί και ακέραιοι ειδήμονες που στην κυριολεξία «ουρλιάζουν» με πανανθρώπινο πόνο, με ερευνητικές αποδείξεις και στην επιστημονική διαπασών ότι τα «εμβόλια σκοτώνουν». Και επίσης, πολύ λίγοι είναι αυτοί οι καθημερινοί και λογικοί άνθρωποι που ακούραστα τονίζουν ότι τα αγνώστου ταυτότητος σκευάσματα: Δεν έχουν οριστική άδεια και είναι πειραματικά, δεν έχουν γίνει σε αυτά οι επιστημονικά επιβαλλόμενες πολυετείς κλινικές έρευνες και μελέτες και δεν γνωρίζει απολύτως κανένας το τι περιέχουν τα συσκευασμένα φιαλίδια των ενέσεων.

Και για μα μην είμαστε ανόητοι, βαθιά κοιμισμένοι και φονιάδες αλλήλων, ο Α.Φάουτσι είπε πριν 23 χρόνια σε σχετικό βίντεο (1999): «Χρειάζονται 12 χρόνια μέχρι να εγκριθούν τα εμβόλια!». Μιλώντας εκείνη την εποχή για τα εμβόλια κατά του AIDS, ο «Τσιόδρας» των ΗΠΑ είπε καταλέξη: «Αν το κάνεις και μετά περάσει ένας χρόνος και όλοι είναι καλά, τότε λες εντάξει, αυτό είναι καλό, ας το δώσουμε σε 500 άτομα. Και μετά περνάει ένας χρόνος και όλα είναι καλά, τότε λες, ας το δώσουμε σε χιλιάδες ανθρώπους τώρα. Και μετά ανακαλύπτεις ότι χρειάζονται 12 χρόνια όταν ξεσπάσει όλη η κόλαση για το τι έκανες».

Και επειδή όλα είναι προσχεδιασμένα και σε βάθος χρόνου, διαβάστε και φρίξτε ξανά και πάλι: Ο Anthony S. Fauci, MD, διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων, είπε στις 11 Ιανουαρίου 2017 (healio.com): «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα αιφνιδιαστικό ξέσπασμα μολυσματικής νόσου κατά τη διάρκεια της προεδρίας του». Τα ακούς κα Ματίνα;

Μια από τις διαφορετικές, επιτόπιες και υγιείς επιστημονικά φωνές είναι και ο καρδιολόγος Κωνσταντίνος Αρβανίτης. Στις 29 Ιουλίου 2022, με την ευκαιρία ορισμένων τότε ξαφνικών θανάτων ο εν λόγω ιατρός τόνισε: «Δεν προλαβαίνουμε να μετράμε νεαρά εμβολιασμένα άτομα που μας αποχαιρετούν.. Σε ανεμβολίαστα (υγιή) παιδιά δεν συμβαίνουν αυτά.. Θα συνεχίσει η κυβέρνηση και οι “ειδικοί” να ζητούν από τον κόσμο να εμβολιαστεί με 4η ή και 5η δόση;».

Και παρά το γεγονός ότι οι «ξαφνικοί» θάνατοι συνεχίζονται αυξανόμενοι, τα συστημικά φερέφωνα εξαπάτησης και οι μισθωμένες πένες συνεχίζουν να γράφουν παρελκυστικούς τίτλους όπως: «Μυστήριο με τους ξαφνικούς και ανεξήγητους θανάτους νέων και παιδιών», «Ανεξήγητο μυστήριο οι ξαφνικοί θάνατοι παιδιών», «Ξαφνικός, ανεξήγητος θάνατος στους ενήλικες», «Το μυστήριο των αιφνίδιων και ανεξήγητων θανάτων σε νέους ανθρώπους», «Ανεξήγητη αύξηση της θνησιμότητας του πληθυσμού, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό», «Ξαφνικίτιδα: Απροσδιόριστη αιτία θανάτου!», κλπ.

Ευτυχώς που υπάρχουν και ανά τον κόσμο ειδήμονες που λένε τα πράγματα με το όνομά τους, όπως είναι λ.χ. ο Dr. Ryan Cole. Ο παθολόγος γιατρός από το Αϊντάχο των ΗΠΑ μίλησε για ακόμη μια φορά για τα εμβόλια και τις παρενέργειες με τις οποίες έχουν συνδεθεί λέγοντας (choratouaxoritou.gr , 15.08.2022): «Τα κύτταρα δε λένε ψέματα, τα μοτίβα του αίματος δεν λένε ψέματα, οι νεκροί δε λένε ψέματα και οι εναποθέσεις της πρωτεΐνης-ακίδας στους ιστούς δε λέει ψέματα. Επιτεθείτε μου όσο θέλετε αλλά εσείς είστε ανασφαλείς λόγω του γεγονότος ότι δε μπορείτε να βγείτε μπροστά με στοιχεία για να αντικρούσετε αυτά που λέω».

Και πρόσθεσε: «Και δεν είμαι ο μόνος που το παρατηρεί αυτό. Οπουδήποτε ταξιδεύω τώρα στην χώρα και στον πλανήτη -βρέθηκα στη Γαλλία, βρέθηκα στην Αγγλία πρόσφατα-παθολογοανατόμοι, άλλοι γιατροί, ογκολόγοι, ακτινοθεραπευτές, ακτινολόγοι το παρατηρούν. Συμμετείχα σε μια μεγάλη κλήση μέσω Zoom με μια μεγάλη ομάδα στην Νέα Υόρκη χθες.

Παρατηρούμε μιλιούνια 20χρονων και 30χρονων που προσέρχονται με καρκίνο του μαστού και περίπου το 99% των ατόμων αυτού του πληθυσμού είναι εμβολιασμένες!. Είναι παράνοια να συνεχίζεις να προωθείς το πιο θανατηφόρο, επικίνδυνο ιατρικό προϊόν (το εμβόλιο) που επετράπη ποτέ να συνεχίζει στην ανθρωπότητα».

Μια ακόμη μελέτη ήρθε από το Lund University του Μάλμε της Σουηδίας (attikanea, 16 Αυγούστου, 2022) με πρώτο υπογράφοντα συγγραφέα τον Μάρκους Άλντεν. Σύμφωνα με τον Dr. Peter McCullough: Η εν λόγω Σουηδική μελέτη έδειξε και επιβεβαίωσε ότι το mRNA στις ενέσεις Pfizer/BioNTech Covid διεισδύει στα κύτταρα και μεταγράφει το μήνυμά του στο ανθρώπινο DNA μέσα σε 6 ώρες, αλλάζοντας το δικό μας DNA.

Μια προηγούμενη μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2021 και πάλι από Σουηδία, διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη ακίδας εισέρχεται στους πυρήνες των κυττάρων μας και βλάπτει τον μηχανισμό που έχουν τα κύτταρά μας για να μπορούν να επιδιορθώσουν το κατεστραμμένο DNA.

Εμβόλιμα να προσθέσω εδώ ότι η κατάσταση θα γίνει ασύλληπτη και άκρως τραγική, όταν οι εωσφοριστές της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» αποφασίσουν, Ουρανού επιτρέποντος, να γυρίσουν τα κουμπιά των συχνοτήτων χερτζ των δορυφορικών συστημάτων του Ίλον Μασκ, των δικτύων 5G, κλπ: Και είναι τότε που οι άνθρωποι θα πέφτουν κάτω μαζικά σαν κοτόπουλα. Δεν θα προλαβαίνουν οι ιερείς να κάνουν τις εξόδιες ακολουθίες. Μη γένοιτο.

Όσα βιώνουμε δεν είναι τυχαία. Όχι. Καθόλου! Είναι καταλεπτομερώς προγραμματισμένα από τους απανταχού νεοταξίτες «πεφωτισμένους». Διαβάστε, για παράδειγμα, το τι είπε «προφητικά» σε σχετικό βίντεο ο Δρ. Pierre Gilbert το 1995 (pronews.gr, 14.11.2021): «Θα δημιουργήσουν πρώτα τις μολύνσεις και στη συνέχεια τα εμβόλια.. Στη βιολογική καταστροφή υπάρχουν οι οργανωμένες καταιγίδες στα μαγνητικά πεδία. Αυτό που θα ακολουθήσει είναι μια μόλυνση της κυκλοφορίας του αίματος της ανθρωπότητας, δημιουργώντας σκόπιμες λοιμώξεις».

Και ο Δρ. Γκίλμπερτ προσθέτει: «Στη συνέχεια θα έρθουν τα εμβόλια για να καταπολεμήσουν τις μολύνσεις αυτές. Αυτό που θα επιδιωχθεί είναι το εμβόλιο να γίνει αναγκαστικό μέσω νομοθεσίας. Μέσω των εμβολίων αυτών θα γίνει δυνατός ο έλεγχος των ανθρώπινου πληθυσμού.

Τα εμβόλια θα περιέχουν υγρούς κρυστάλλους οι όποιοι θα εισχωρούν και θα επικάθονται στα εγκεφαλικά κύτταρα, που με τη σειρά τους θα μετατρέψουν τους ανθρώπινους εγκεφάλους σε υποδοχείς Η/Μ ακτινοβολίας.. Ακτινοβολίες πολύ μάρκου μήκους κύματος θα αρχίσουν να εκπέμπονται αφαιρώντας από τους ανθρώπους τη δυνατότητα της σκέψης, της κριτικής σκέψης μετατρέποντάς τους σε ζόμπι..».

Θα κλείσω με το εξής. Ανάμεσα στις χιλιάδες καθημερινές πληροφορίες ξεχώρισα και σας καταγράφω στη συνέχεια την επόμενη είδηση, διότι την θεωρώ ως ένα ισχυρό σημείο επιδημιολογικής όσο και πολιτικής «καμπής»: Φαίνεται ότι μας προετοιμάζουν για κάτι! Αναφέρομαι στην συνέντευξη της Δρ. Τζέσικα Ρόουζ που είναι κορυφαία εμπειρογνώμονας στο κρατικό σύστημα αναφοράς VAERS (Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίου) του CDC (Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων) των ΗΠΑ.

Σταχυολογώ ορισμένες φράσεις από την δημόσια συνέντευξη της Dr. Jessica Rose στον Avi Barak (el.gr., 17 Αυγούστου): «Τα άτομα που έλαβαν πολλές δόσεις του εμβολίου έχουν μια υψηλή συχνότητα νόσησης από Covid.. Η αδειοδότηση ενός εμβολίου πρέπει να αργεί για πραγματικά σοβαρούς λόγους. Δε μπορείς να την επισπεύδεις.. Είναι παράνομο να λένε ότι ”η μυοκαρδίτιδα σ’ ένα παιδί είναι ήπια και παροδική”. Επειδή δεν είναι!.. Οτιδήποτε κι αν είναι ”αυτό το οποίο εγχέουν, είτε μένει στο σημείο της ένεσης, είτε στον τοπικό φρουρό λεμφαδένα».

Η Δρ. Ρόουζ ακόμη τονίζει: «Η αντίδραση είναι μια αυτοάνοση αντίδραση. Το ίδιο το σώμα επιτίθεται στον εαυτό του.. Υπάρχουν αναφορές για βρέφη 0 έως 23 μηνών που παρουσίασαν μια σοβαρή παρενέργεια στις κλινικές δοκιμές τους.. Κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να πεθαίνει από μια ιατρική παρέμβαση που υποτίθεται προάγει την υγεία.. Είναι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες! Συσσωρεύεται στις ωοθήκες, στους όρχεις, στον σπλήνα, στο συκώτι, στα επινεφρίδια, στον εγκέφαλο. Πάει παντού!.. Το αγγελιαφόρο RNA (mRNA) κάνει κάτι που ονομάζεται ”ανάστροφη μεταγραφή”, κάτι που επίσης μας είπαν ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ.. Συμβαίνει!».

Τέλος, η Δρ. Τζέσικα Ρόουζ υπογραμμίζει: «Είναι ένα πείραμα.. Πώς μπορείς να κοιτάς το παιδί σου και να λες ”Δεν έκανα απολύτως τίποτα”;.. Βρίσκονται εκεί για το κέρδος. Δεν βρίσκονται εκεί για να προσφέρουν υγεία στους ανθρώπους.. Και δεν θα μπορούμε να κρύβουμε τα πτώματα για πολύ ακόμη. Επειδή είναι υπερβολικά πολλά! Κι αυτή είναι η αλήθεια».

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD

 
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

 https://www.triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη