ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ! Από την 12χρονη επί Κολωνώ σε μια 12χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη σε βαλίτσα σφαγμένη στο λαιμό δεμένη χειροπόδαρα στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού!

 

Αθαμάνας:  Η λεγόμενη "Δυτική Κοινωνία" έχει πια σαπίσει μέχρι μυελού των οστών.  Δυσώδεις αγέλες βρωμερών Δαιμονο-πιθηκανθρώπων έχουν αντικαταστήσει τους, ούτως ή άλλως, πρωτόγονους σε ήθος, λαούς της Ευρώπης και της Αμερικής.  Η Θεία Τιμωρία και το τραγικό τους τέλος αποτελεί βεβαιότητα. Ο πυρηνικός τους όλεθρος, η μόνη Σωτήρια λύση για την εναπομείνουσα Ανθρωπότητα...  

ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!

 

 Είχαν σταμπάρει το κορμί της με αριθμούς!

ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ!

Στη Γαλλία αυξήθηκε η παιδική πορνεία κατά 600 % μεταξύ 2014 και 2020!!

Στο Παρίσι, ως κι 6 χρονών παιδιά εκδίδονται.

Η Δύση είναι ένα βαμπίρ!!!!!

Μια 12χρονη βρέθηκε δολοφονημένη και κουλουριασμένη μέσα σε βαλίτσα με τραύματα στο λαιμό στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού. Το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με ταινία και τα χέρια και τα πόδια του δεμένα. Οι αριθμοί “1” και “0” έχουν “τοποθετηθεί” στο σώμα (BFMTV) Σατανισμός. ανθρωποθυσίες.. Ιφιγένειες σκοτεινών κύκλων… 

Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα Παρασκευής τη νύχτα υπήρξε η μακάβρια ανακάλυψη.
Τέσσερα άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση, ο ρόλος τους μένει να διευκρινιστεί.
Μακάβρια σκηνή στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού. Αυτή την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, το βράδυ, το άψυχο σώμα ενός 12χρονου κοριτσιού βρέθηκε σε ένα μπαούλο στις παρυφές ενός κτιρίου, στη rue Manin, στα βορειοανατολικά της πρωτεύουσας, σύμφωνα με την αστυνομία TF1/LCI- δικαστική πηγή, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες που έδωσε το CLPress. Αυτό το Σάββατο τέσσερα άτομα βρίσκονται υπό κράτηση, ο ρόλος τους δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

 Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ξεκίνησε έρευνα και ανατέθηκε στο εγκληματολογικό της δικαστικής αστυνομίας του Παρισιού. Οι έρευνες είναι ανοιχτές για την κατηγορία της «δολοφονίας ανηλίκου κάτω των 15 ετών». Το κορίτσι αγνοούνταν από το απόγευμα της Παρασκευής που επέστρεψε από το κολέγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες , μεταξύ των κρατουμένων δεν υπάρχουν συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CLPress, εικόνες CCTV δείχνουν μια γυναίκα να κουβαλάει μια βαριά βαλίτσα το βράδυ της Παρασκευής, που μοιάζει με το μπαούλο στο οποίο βρέθηκε το θύμα.

Η προειδοποίηση που έδωσαν οι γονείς
Σύμφωνα με άλλη πηγή, που επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, ο πατέρας της, ανήσυχος καθώς δεν την είδε να επιστρέφει από το κολέγιο την Παρασκευή στις 3 μ.μ., προειδοποίησε τη σύζυγό του που πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει την εξαφάνισή της. Σύμφωνα με το Le Parisien, η περιγραφή που έκανε η μητέρα στη σελίδα της στο Facebook περιέγραφε τη μαθήτρια, υποστηρικτικές φωτογραφίες, ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους, φορώντας λευκό σκισμένο τζιν, πουλόβερ με κουκούλα, αμάνικο πουπουλένιο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια. λευκά. Το CCTV είχε δει το κορίτσι να μπαίνει στο κτίριο το απόγευμα της Παρασκευής. Η αστυνομία είχε γρήγορα ευνοήσει την εκδοχή της απαγωγής.

 

Το βράδυ της Παρασκευής, στις 23.00, ένας άστεγος επικοινώνησε με την αστυνομία για να αναφέρει την ανακάλυψη ενός αδιαφανούς κουτιού στους πρόποδες του κτιρίου όπου διέμενε το θύμα. Το σώμα του κοριτσιού ήταν κρυμμένο από υφάσματα, ανέφεραν στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγές που γνωρίζουν το θέμα. Δίπλα στο κουτί τοποθετήθηκαν δύο βαλίτσες καμπίνας.

Οι ανακριτές συνέλαβαν τρία άτομα που βρίσκονταν κοντά στο σημείο τη νύχτα. Το πρωί του Σαββάτου, μια γυναίκα συνελήφθη επίσης στο Bois-Colombes (Hauts-de-Seine). Αυτά τα τέσσερα άτομα έχουν τεθεί υπό κράτηση.

Επρόκειτο να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή της εφήβου για να βρεθούν τα αίτια του θανάτου. Σε αυτό το στάδιο, ο ρόλος των τεσσάρων ατόμων έμεινε να καθοριστεί, ανέφερε η εισαγγελία.

Η Δύση επιφυλάσσει την τύχη του Κασσόγκι στα παιδιά της. Τα στατιστικά δείχνουν ότι αυξήθηκε κατά πολύ η παιδική πορνεία στη Γαλλία. Το αν το έγκλημα έχει να κάνει με παιδεραστία μένει να αποδειχθεί..

 Στη Γαλλία αυξήθηκε η παιδική πορνεία κατά 600 % μεταξύ 2014 και 2020!!Ταϊλάνδη η Γαλλία..στο Παρίσι,ως κι 6 χρονών παιδιά εκδίδονται. Αυτή είναι η Δύση αυτή είναι η ΕΕ…Η παιδεραστία και η παιδική πορνεία είναι ανεξέλεγκτα κοινωνικά φαινόμενα πλέον στη Δύση….Υπάρχει και δόση ωμού Σατανισμού…η ηλικία, ο τρόπος εκτέλεσης ανθρωποθυσία-λαιμός-σφαγή, οι αριθμοί στο άψυχο κορμί της άτυχης μικρήςΚοινωνιολόγος Paul Aries: στη Γαλλία υπάρχουν περισσότεροι σατανιστές μαθητές από κομμουνιστές.

Η Δύση έχει τελειώσει… βασανίζει βιάζει ασελγεί κακοποιεί σκοτώνει αποπλανεί ανθρωποθυσιάζει τα κορίτσια της και τ’αγόρια της η Δύση είναι ένα βαμπίρ. Και με θεσμική κάλυψη. Η Υπουργός Ισότητας της Ισπανίας δήλωσε πως τα παιδιά είναι ελεύθερα να αγαπήσουν οποιονδήποτε και να έχουν σεξουαλικές επαφές με οποιονδήποτε..Η πολιτική της παιδεραστίας είναι κι αυτή μια πολιτική…

Είναι το τέλος του πολιτισμού.….θεσμικός Κανιβαλισμός

https://dimpenews.com/2022/10/15/%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b7%ce%bd-12%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%af-%ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%89%ce%bd%cf%8e-%cf%83%ce%b5-%ce%bc%ce%b9%ce%b1-12%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%cf%80/ 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη