ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΣΤΟ ΠΙΛΟΤΗΡΙΟ – ΕΣΚΑΣΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΣΕΩΝ

 

Στο παρελθόν, οι πιλότοι είχαν προειδοποιήσει επειγόντως για τις συνέπειες των μαζικών τρυπημάτων Covid για την ασφάλεια των πτήσεων: οι εμβολιασμένοι πιλότοι θα αντιμετώπιζαν επανειλημμένα προβλήματα υγείας – ακόμη και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Ένα βίντεο από τον Ιούνιο μας δείχνει μια επείγουσα ιατρική κατάσταση ενός πιλότου σε ένα αεροπλάνο στην Ινδονησία που μοιράζεται όλο και περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα.

Ένας Αυστραλός πιλότος προειδοποίησε πρόσφατα το Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγείας: «Αυτές δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις – αυτά τα προβλήματα έχουν αυξηθεί δραματικά από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού».

Όταν ένας Ινδονήσιος πιλότος υπέστη έκτακτο ιατρικό περιστατικό κατά τη διάρκεια πτήσης τον Ιούνιο και πέθανε στο νοσοκομείο αφού το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, έγινε πρωτοσέλιδο. Εδώ το βίντεο ενός επιβάτη στην πτήση που εμφανίστηκε στα ΜΜΕ:

 

https://katohika.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη