Ο δικός μας ήρωας

 

 

Με αφορμή το πλήθος προσφατων δημοσιευματων από site του ούτως καλούμενου πατριωτικού χώρου :

Ο δικός μας ήρωας δεν έγινε ήρωας από μια στιγμή απερισκεψίας και αδυναμίας ελέγχου των συναισθημάτων του.

Δεν τραβήξε πρώτος όπλο απέναντι σε Αλβανούς αστυνομικούς για να τον καθαρίσουν. Δεν έτρεξε να ανέβει σε μια σημαία για να αποτελέσει εύκολο στόχο για Τούρκους. Ο δικός μας ήρωας κατέβηκε για να υπερασπιστεί τα Δίκαια και την Ελευθερία ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ. Τον δικό μας ΉΡΩΑ τον δολοφόνησαν Ελληνοκυπριοι αστυνομικοί γιατί διαδηλωσε την ώρα που ΕΣΎ ΕΤΡΕΧΕΣ ΓΙΑ SLAVEPASS, την ωρα που πήγαινες στο γραφείο φορώντας τη μασκούλα σου.

Σε μια διαδηλωση όπου η όλοι όσοι συνελήφθησαν αφεθησαν ελεύθεροι χωρίς να μπορέσει ΌΧΙ Η ΑΛΒΑΝΙΚΉ Ή Η ΤΟΥΡΚΙΚΉ ΑΛΛΆ Η ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ να στοιχειοθετησει υπόθεση.

Ο δικός μας ήρωας Πυροβοληθηκε στο “δοξα πατρι” από Κύπριο Αστυνομικό και από απόσταση λιγοτερη του ενός μέτρου με πιστόλι δακρυγόνων. Γιατί ΕΝ ΓΝΏΣΗ ΤΟΥ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΎ ΤΏΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΌΤΙ ΣΟΥ ΈΚΛΕΨΑΝ. ΤΗΝ ΥΓΕΊΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. Ο δικός μας ήρωας δεν ήταν ένας Κοιμισμένος μέσα στο πλήθος. Έβλεπε και Γνώριζε. Αλλά ΕΣΎ προτίμησες τις φανφάρες

Θυμάσαι;

 

 

 ΒΙΝΤΕΟ:

https://katohika.gr/ellada/o-dikos-mas-iroas/

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη