«Δεν θέλω ΑΙΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥ»! Καθηγητής ανοσολογίας εξηγεί το γιατί, vid

 


Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών….

Ο Καναδός καθηγητής ιογενούς ανοσολογίας Dr. Byram Bridle δεν θέλει αίμα από ανθρώπους που έχουν κάνει εμβόλια COVID, είπε σε μια συνομιλία με το New Zealand’s Voice for Freedom. Η έρευνα δείχνει ότι τα νανοσωματίδια λιπιδίων, που περιέχουν mRNA, καταλήγουν στο αίμα, ισχυρίζεται ο Bridle.

Οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πάντως ως τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Ο γιατρός επεσήμανε ότι οι άνθρωποι επιτρέπεται να δώσουν αίμα στην Canadian Blood Services αμέσως μετά τον εμβολιασμό. Αυτό συμβαίνει, ενώ τα λιπιδικά νανοσωματίδια παραμένουν παρόντα στο αίμα για μεγαλύτερη χρονική περίοδο.

Η επίσημη πολιτική της υπηρεσίας αίματος είναι «όποιος έχει λάβει το εμβόλιο μπορεί να κάνει αμέσως δωρεά, δεν υπάρχει χρόνος αναμονής, μπορείτε κυριολεκτικά να πάτε σε κλινική να κάνετε το εμβόλιο σας και πέντε λεπτά αργότερα, μπορείτε να είστε στην κλινική αιμοδοτών έτοιμοι να προσφέρεται αίμα».

Σύμφωνα με τον Bridle, θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ αίματος από εμβολιασμένα και μη εμβολιασμένα άτομα. «Θα έπρεπε να το ξεκαθαρίζουν αυτό. Εάν χρειάζομαι μετάγγιση αίματος, θέλω να διασφαλίσω ότι δεν λαμβάνω αίμα από κάποιον που έχει λάβει αυτά τα σκευάσματα».

photo unsplash

el.gr

https://www.triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη