ΘΑΥΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2012, ΕΠΙ π. ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ


 

 

Από το κανάλι #ΑναλύσειςκαιΈρευνες https://youtu.be/eu89Y8P2Mc0 

 ΘΑΥΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2012, ΕΠΙ π. ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ, ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

. Μακαριστός, π. Σάββας Αχιλλέως, ήταν εξορκιστής και φίλοι του με παρακάλεσαν να κοιτάξω τα βίντεο του και να δείξω ότι όντος έκανε εκβολές δαιμόνων. 

Είναι υπό αγιοκατάταξη και όσοι τον γνώρισαν τον είπαν άγιο Είναι βέβαια τρομερό να εκβάλεις δαίμονες, αλλά πόσο τρομερό είναι, η ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ να κατεβαίνει πάνω σου, όταν ψάλεις το απολυτίκιο της εορτής των Θεοφανείων; 

Την ώρα που ψέλνει, Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε, η τής Τριάδος εφανερώθη προσκύνησις, τού γάρ Γεννήτορος η φωνή προσεμαρτύρει σοι, αγαπητόν σε Υιόν ονομάζουσα, καί τό Πνεύμα εν είδει περιστεράς, εβεβαίου τού λόγου τό ασφαλές. 

Ο επιφανείς Χριστέ ο Θεός, καί τόν κόσμον φωτίσας δόξα σοι. ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΦΤΕΙ ΦΩΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ Η ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ, ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΦΤΕΡΑ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ. Μια δική της ξεχωριστή εικόνα, από το σώμα του οσίου, όχι όμως στατική. 

Ολοκάθαρα σε όλα τα καρέ φαινεται ότι είναι ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ που κινείτε ανεξάρτητα, αλλάζοντας θέσεις και στάση ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2020, ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ 2012. 

ΑΛΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2012 ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΥΜΑ, ΕΤΣΙ ΤΟ ΝΙΩΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.


 https://orthodoxypisti.blogspot.com

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη