Λας Βέγκας: Παίκτης του τένις πέθανε ξαφνικά μετά από κατάρρευση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Ένας 43χρονος τενίστας σε επίπεδο συλλόγου, ο Ράιαν Βάνα, πέθανε ενώ έπαιζε αγώνα μεικτού διπλού. Έπεσε στα γόνατα, ξάπλωσε και πέθανε.

Στις 29 Ιανουαρίου, ο Ryan Vannah ήταν στο τάι μπρέικ ενός αγώνα τένις μεικτού διπλού στο Red Rock Country Club, όταν έπεσε στο γόνατα. Οι γιατροί που παρακολουθούσαν τον αγώνα έσπευσαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ, αλλά μετά από 55 λεπτά ιατρικής φροντίδας, η καρδιά του δεν επανεκκίνησε ποτέ.

Η αδερφή του Βάνα, Τάμι Βάνα Κανγκ, κλήθηκε λίγες στιγμές μετά την κατάρρευση του αδερφού της και βρήκε την κουνιάδα της, τη Δρ Κάθριν Βάνα, ανάμεσα σε αυτούς που προσπαθούσαν να τον ξαναζωντανέψουν. Μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο και το Ιατρικό Κέντρο Summerlin, εκείνη και ο σύζυγός της ξέσπασαν σε κλάματα. Ο Ryan Vannah πέθανε στο νοσοκομείο Summerlin αργότερα εκείνη την ημέρα.

Η αδερφή του εξέφρασε ότι ήταν σοκαρισμένη καθώς αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό που συνέβη στο είδος του. Είπε επίσης, «Φρόντιζε άψογα την υγεία του. Ήταν τόσο σε φόρμα. Σήκωνε βάρη. Μου φαινόταν σαν bodybuilder. Ήταν τεράστιος. Δεν το είδαμε αυτό να έρχεται».

Ο Ryan Vannah ήταν το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά, όλα μεγάλωσαν στο Λας Βέγκας. Αποφοίτησε από το γυμνάσιο Durango, όπου συμμετείχε στα κρατικά πρωταθλήματα τένις. Σε μια οικογένεια γεμάτη δικηγόρους και γιατρούς, ακολούθησε το τένις με πλήρη απασχόληση αφού εργάστηκε στην ασφάλεια και ως αθλητικός προπονητής, είπε η αδελφή του. Δίδαξε επίσης παιδιά σε τοπικά δημοτικά σχολεία, στρίμωξε τις ρακέτες άλλων παικτών για επιπλέον μετρητά και έκανε πρακτική στο Red Rock, στο Darling Tennis Center και στο Life Time στο Χέντερσον.

Ο Vannah άφησε πίσω τους γονείς του, Robert και Marsha Vannah, τα αδέλφια Vannah Kang, Matt Vannah, Natalie Vannah Dunn, την αρραβωνιαστικιά του, τους κουνιάδους του Dr. Parminder Kang και τον Dave Dunn, την κουνιάδα της Dr. Catherine Vannah και 13 ανίψια.

yournews.com

primenews.press

 https://katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη