Συγκλονίζει τον χρηματοπιστωτικό κόσμο της χώρας ο αιφνίδιος θάνατος νεαρού στελέχους της αγοράς

 

Το σοκ και η θλίψη ανάμεσα στους συναδέλφους του για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου τους έχει παραλύσει ολόκληρη την εταιρία

Σοκ στον εγχώριο χρηματοπιστωτικό κλάδο από τον αιφνίδιο θάνατο νεαρού κορυφαίου στελέχους ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή πλήρως εμβολιασμένος.

Η εταιρία του διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας περίπου 140 δισεκατομμυρίων ευρώ, με έντονη δραστηριότητα στη Νότια Ευρώπη.

Ανάμεσα στα προιόντα της η διαχείριση πιστωτικών στοιχείων ενεργητικού και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων που προκύπτουν από μη εξυπηρετούμενα δάνεια.

Οι μετοχές του Ομίλου είναι εισηγμένες σε χρηματιστήρια ευρωπαικής χώρας.

Το σοκ και η θλίψη ανάμεσα στους συναδέλφους του για τον αδόκητο θάνατο του συναδέλφου τους έχει παραλύσει ολόκληρη την εταιρία σε μία συγκυρία που οι αποκαλύψεις για τον εργαστηριακό ιό COVID -19 συγκλονίζουν τον πλανήτη.

Μετά το υπ. Ενέργειας των ΗΠΑ και το FBI δήλωσε -μέσω του διευθυντή του- ότι ο ιός COVID-19 έχει εργαστηριακή προέλευση.

Την ίδια στιγμή πάνω από 500.000 ξαφνικοί θάνατοι σε εμβολιασμένο πληθυσμό των ΗΠΑ έχουν ήδη σημάνει συναγερμό με τον διαβόητο Fauci να βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο για την θανάσιμη διαχείριση της planδημίας.

Στην Ελλάδα τώρα ο περίφημος Τσάρος του COVID-19 Σωτήρης Τσιόδρας παραμένει εξαφανισμένος μήνες ολόκληρους.

Αντίθετα έως πρόσφατα ο περίφημος επιστήμων Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, ο οποίος διορίσθηκε επικεφαλής της Εντατικής του Ερρίκος Ντυνάν, από τον Χρηματοπιστωτικό όμιλο που είχε υπό τον έλεγχό του τον δανεισμό και τη χρεοκοπία του εν λόγω Νοσοκομείου, εξακολουθεί να δίνει τηλεοπτικές παραστάσεις.

kourdistoportocali.com

 https://www.triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη