Σαββόπουλος: Σε σοβαρή κατάσταση – Κόλλησε για 3η φορά κορωνοϊό, ήταν υπέρ των εμβολίων...

 

 

Αθαμάνας:  Ευχόμαστε στον Διονύση Σαββόπουλο Καλή Ανάρρωση.  Πάνω απ' όλα όμως του ευχόμαστε Καλή Μετάνοια, διότι το Παν είναι η Σωτηρία της Ψυχής.  

Αλήθεια, τί λέτε για όλους αυτούς τους "προοδευτικούς" (τρομάρα τους), που απεδείχθησαν οι καλύτεροι δούλοι της Νέας και Δαιμονικής Τάξεως Πραγμάτων;  Είναι δυνατόν αυτοί οι "επαναστάτες" (τρομάρα τους πάλι), να γίνουν οι πλέον υπάκουοι δούλοι του Συστήματος, αλλά και ακόμη χειρότερα, να θέλουν να επιβάλλουν σε όλους μας τα δικά τους πιστεύω;;; Πού πάνε τα "Δημοκρατικά" τους πιστεύω; (τρομάρα τους τρίτη φορά)...

Τα παραπάνω ερωτήματα είναι απλώς ρητορικής φύσεως...

 

Δύσκολες στιγμές περνά ο γνωστός τραγουδοποιός, Διονύσης Σαββόπουλος!

Νοσεί για τρίτη φορά με κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η υγεία του να έχει επιβαρυνθεί σημαντικά και να έχει εισαχθεί για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Όπως γνωστοποιεί, η εφημερίδα «Απογευματινή», ο Διονύσης Σαββόπουλος νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μητέρα», με τους γιατρούς να κρίνουν ως απαραίτητη την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, διότι η κατάσταση της υγείας του είναι ήδη επιβαρυμένη λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

Τι είχε δηλώσει παλαιότερα:  

Dionysis Savvopoulos

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

"Πιστεύω ότι ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα « βόλευε» και τους δύσπιστους. Θα τους ανακούφιζε επειδή θα τους απάλλασσε από το βάρος της δικής τους ευθύνης. Έτσι, θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι ακόμη και αρνητές, εμβολιασμένοι όντες, όχι πάντως με την δική τους θέληση. Μερικές φορές πρέπει να βοηθούμε τους άλλους να σώσουν κάπως τα προσχήματα".

Και δυο στίχοι από τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη:
«Στων γιατρών σας την παιδεία χαίρεστε λαοί,
των θνητών παρηγορία οι Ασκληπιοί»

Διονύσης Σαββόπουλος

 https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%b1%ce%b2%ce%b2%cf%8c%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b5-%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ae-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%8c/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη