Η Ψηφιακή Δικτατορία 'Εφερε την Ευλογημένη Ακυβερνησία. Οι Σατανάδες της Πολιτικής Έσκαψαν τον Ίδιο τους τον Τάφο!

 Ποιο το κοινό σημείο ανάμεσα στους παπατζηδες και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

 

ΑΘΑΜΑΝΑΣ:  Σε προηγούμενο και πρόσφατο άρθρο μας, αναφερθήκαμε στην Ιερά Υποχρέωσή μας ως Συνειδητοποιημένοι Πολίτες, να απέχουμε από τη φαρσοκωμωδία των "εκλογών", μη νομιμοποιώντας την ελεεινή Δικτατορία που βιώνουμε σήμερα:

ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ!  ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ.

https://www.blogger.com/blog/post/edit/2889859698302922061/720366698246070999

    Η άποψη ότι, εάν κατεβαίναμε όλοι και ψηφίζαμε, δεν θα έβγαινε πρώτος ο Αφορισμένος (κυβέρνηση πάντως δεν έκανε...), κατά την ταπεινή μας γνώμη, είναι Μεγάλη Πλάνη! Διότι απλά, το Σύστημα με την Ψηφιακή-Δαιμονική Διακυβέρνηση (με εντολή της Παγκοσμίου Κυβερνήσεως του Σβάμπ και του τζιτζιφιόγκου Χαράρι), και πάλι θα μας έδειχνε τα ίδια ψεύτικα ποσοστά, καγχάζοντας μάλιστα ότι όλος ο λαός αποφάσισε και έβγαλε πρώτον τον Αφορισμένο...  ΦΕΥ! 

    Εάν είχαμε όμως μια Αποχή της τάξεως του 80-90%, τότε το Σύστημα απλώς θα έβγαζε τον Σκασμό...  Οι Έλληνες θα δείχναμε ότι δεν εμπιστευόμαστε κανέναν από τους 300 του Κ(υ)νοβουλίου, και ιδιαιτέρως τον Αφορισμένο, και ότι δεν είμαστε τα κοροϊδάκια τους... Έτσι, δεν θα νομιμοποιούσαμε τις δήθεν εκλογές.

    Ότι υπήρξε εκτεταμένη Νοθεία μέσω του ψηφιακού συστήματος θεωρούμε ότι είναι "Ηλίου Φαεινότερον".  Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα. 

-  Έδωσαν στη ΝΔ (Νέα Δικτατορία) μεγαλύτερο ποσοστό και από αυτό που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές!  (Ουδεμία φθορά...)

- Ακόμα και η παραδοσιακά "αριστερή" Λέσβος, η οποία χτυπήθηκε από τα ΜΑΤ του Αφορισμένου, τον "ψήφισε".  

- Η Μακεδονία ολόκληρη, μαζί με τους ΠΑΟΚ-τζήδες, ως δια μαγείας ξέχασαν τις Πρέσπες και το μίσος τους γι' αυτόν.  

- Η καμένη Αττική και η Κατα-καμένη Εύβοια του χρωστούσαν ευγνωμοσύνη!

- Η λεβεντο-γέννα Κρήτη έπαθε και αυτή αμνησία, μαζί με όλη την υπόλοιπη Ελλάδα...   

- Το γνωστό σύνθημα "Μητσοτάκη γ@μιέσαι" σε ολόκληρη την Ελλάδα, ξαφνικά έγινε "Μητσοτάκη Εμπρός, Εσένα Θέλουμε"... 

- Ο μαϊντανός του Αφορισμένου, ο Βελ(αζ)όπουλος της "Ελληνικής Διάλυσης", από εκεί που είχε διαλυθεί το κόμμα του, ξαφνικά Ανεστήθη!

    Αγαπητοί μου, μόνον Ανεγκέφαλοι πιστεύουν ότι τα αποτελέσματα είναι καθαρά...  Όλα τα συστημικά κόμματα είναι στο "κόλπο" διότι έχουν το ίδιο Αφεντικό που τους ταΐζει.  Τα δε μικρά και καθαρά κόμματα, δεν έχουν τον τρόπο να αποδείξουν τη Νοθεία.

 

    Όμως, όπως διάφοροι Άγιοι της Ορθοδοξίας, μας έχουν πει και ξαναπεί (π.χ., Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης), έχουν αυτοί τα σχέδιά τους (για το κακό της Ελλάδος), όμως μέσα από αυτά, προχωρά το Άγιο Σχέδιο του Θεού, το οποίο οδηγεί τελικά στη Σωτηρία της Πατρίδος... 

    Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τα θετικά των "εκλογών" και γιατί αυτό που έπραξαν (εκτεταμένη ψηφιακή νοθεία) οδηγεί στη Σωτηρία μας:

 1. Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 2.  Ο ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΟΝΤΑΣ ΑΛΑΖΩΝ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 3.   ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ

     Ο Αφορισμένος όντας Αλαζών (ίδιον του Εωσφόρου), θεωρεί ότι θα πετύχει θεαματική Νίκη στις επόμενες εκλογές.  Θα γελάσει κάθε πικραμένος όταν θα δει ότι δεν θα τα καταφέρει, διότι η Ακυβερνησία, όπως ακριβώς προφητεύθη από τους Αγίους της Ορθοδοξίας, έτσι ακριβώς και θα συνεχιστεί μέχρι το σχεδιαζόμενο απ' όλα τα συστημικά (Σατανικά) κόμματα "Θερμό Επεισόδιο" με τους Τούρκους, οπότε και θα έλθουν τα Άνω Κάτω και τα Κάτω Άνω...  

Για μια ακόμη φορά μετά το 1453, ο Τούρκος (χωρίς να το θέλει βεβαίως), θα έλθει προς την Σωτηρία Ημών από τους Δυτικούς και τους Εβραίους Σατανάδες...  

Με Πίστη και Αδιάλειπτη Προσευχή προς τον Ιησού Χριστό και την Μητέρα Παναγία μας, η τελική Νίκη θα είναι σίγουρα των Ελλήνων.  Λίγη Υπομονή ακόμη, ο Θεός δεν θα βγάλει ψεύτες τους προφήτες του...

ΑΜΗΝ

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη