ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ "ΑΝΔΡΟ-ΓΥΝΑΙΩΝ": ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ»

 

 

Αθαμάνας:  Ο εξευτελισμός των "γυναικο-ειδών" με το τεράστιο κόμπλεξ να "αποδείξουν" ότι είναι ίσες (τάχα) με τους άντρες συναδέλφους τους, βαίνει διαρκής και αυξανόμενος.  

Τα μίζερα και δυστυχή αυτά μπιχλιμπίδια στο χέρι του Εωσφόρου, δεν πράττουν κακό μόνον στον εαυτό τους, αλλά και σε όλη την κοινωνία.  Αναρωτήθηκε κανείς από αυτούς που τάχατες κόπτονται για "Ισότητα" και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, πόσες δεκάδες, εκατοντάδες, ή και χιλιάδες άνδρες, με πολλαπλάσια προσόντα, έμειναν εκτός θέσεων της Πυροσβεστικής (και άλλων Σωμάτων Ασφαλείας), εξαιτίας του ότι προσλήφθησαν γυναίκες στη θέση τους, εξαιτίας της αισχρής ποσοστόσεως;  

Αλήθεια, σκέφτηκαν ποτέ οι ιθύνοντες ότι, εφόσον καλούνται άνθρωποι (άνδρες ή γυναίκες) να αναλάβουν καίριες θέσεις για τη σωτηρία του κοινωνικού συνόλου, για τις οποίες θέσεις απαιτούνται διάφορα σωματικά και ψυχικά προσόντα, και για να εκτελέσουν το ίδιο ακριβώς έργο, γιατί δεν υποβάλλονται όλοι τους λοιπόν στις ίδιες ακριβώς εξετάσεις; Γιατί κατεβαίνει τόσο πολύ ο πήχης ώστε να προσληφθούν γυναίκες σε βάρος των ανδρών;

Ρητορικό το ερώτημα... Γνωρίζουμε ότι το σχέδιο του Εωσφόρου είναι να καταστρέψει το έργο και την ομορφιά της Δημιουργίας του Θεού.  Δυστυχώς, στο καταστροφικό του έργο έχει πολλές χιλιάδες υποστηρικτές, οι οποίοι πλέον οδηγούν την Ανθρωπότητα με μαθηματική ακρίβεια στην Άβυσσο...  

Ο επερχόμενος Γ' παγκόσμιος πόλεμος, όσο κακός και να είναι, θα φέρει τελικά ένα πολύ μεγαλύτερο καλό.  Η Ανθρωπότητα θα βρει και πάλι τον δρόμο του Καλού, τον δρόμο του Δημιουργού της.  Σ' αυτόν τον δρόμο υπάρχουν λοιπόν δυο (και μόνον δυο) διακριτά φύλα, με διαφορετικές ιδιότητες-προσόντα και διαφορετικό ρόλο, δοσμένο από τον ίδιο τον Δημιουργό.

 ΑΜΗΝ 

 

ΥΓ.  Πριν διαβάσετε το ευτελιστικό νέο που αφορά τις "πυροσβεστίνες" (πυρο-ανάφτρες στην ουσία), του Καναδά, καλό θα ήταν να ξαναθυμηθείτε το παρακάτω πάντα επίκαιρο άρθρο:

 Φωτογραφία για Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΙΤ

 https://www.newsnowgr.com/article/1320408/i-thilykopoiisi-ton-dytikon-koinonion-kai-ton-elit.html

 

 

Γυναίκες ντυμένες «πυροσβέστες» έβαλαν φωτιά σε όλα τα δάση του Τζάστιν Τριντό ταυτόχρονα σε πολλά σημεία

Ο ουρανός πάνω από τη Νέα Υόρκη μοιάζει με τον ουρανό του Άρη εδώ και μέρες και ο λόγος είναι ότι τα δάση «συμπτωματικά» πήραν φωτιά στον Καναδά του Τζάστιν Τριντό ταυτόχρονα σε πολλά σημεία.

 Ζero Hedge:

«Χειρότερα από χθες»: Πυκνός καπνός από την πυρκαγιά κινείται πάνω από την πρωτεύουσα της χώρας

Τα καλά νέα: Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς δήλωσε την Πέμπτη το πρωί ότι «τα μοντέλα καπνού δεν δείχνουν άλλο μεγάλο σύννεφο καπνού πάνω από την πόλη» και ότι υπάρχει πιθανότητα «σημαντικής βελτίωσης» στην ποιότητα του αέρα την Παρασκευή.

Τα άσχημα νέα: Σε «επικίνδυνα» επίπεδα καταγράφονται οι δείκτες ποιότητας του αέρα σε πολλές πόλεις του Βορειοανατολικού και του Μεσοατλαντικού.

 

Κάποιες μεγάλες εφημερίδες στα βορειοανατολικά δεν φαίνονται πολύ ενθουσιώδεις για τον Καναδά αυτή τη στιγμή. Ακολουθούν μερικές από τις πρωτοσέλιδες (του CNBC):

Ουάσιγκτον Free Beacon:


ΚΑΥΜΕΝΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ»
Η άσκηση κατάρτισης έχει στόχο να «χτίσει συμμάχους» επιδεικνύοντας την αξία της «ποικιλομορφίας και ένταξης των φύλων».

Τι συνέβη: Γυναίκες πυροσβέστες που συμμετέχουν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής εκπαίδευσης Women-in-Fire — σχεδιασμένο για την προώθηση της «ψυχικής υγείας και της ποικιλομορφίας και συμπερίληψης των φύλων» — ξέσπασαν κατά λάθος μια «εκτός ελέγχου» δασική πυρκαγιά στο Εθνικό Πάρκο Banff. 

Οι κάτοικοι στις γύρω περιοχές εκκενώθηκαν και πολλά κτίρια υπέστησαν ζημιές στις 3 Μαΐου, αφού οι γυναίκες πυροσβέστες ξεκίνησαν μια προβλεπόμενη πυρκαγιά που γρήγορα κλιμακώθηκε σε ανεξέλεγκτη φωτιά.

Η Τζέιν Παρκ, μια γυναίκα «ειδική για τον έλεγχο της πυρκαγιάς» που βοήθησε στη διοργάνωση του συνεδρίου, περιέγραψε την ομάδα των γυναικών που κατά λάθος ξεκίνησαν τη δασική πυρκαγιά ως «η κρέμα της σοδειάς». Ο Park, πρώην αθλητής του σκι γυμνασίου, είπε ότι το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ήταν μια ευκαιρία για τις γυναίκες πυροσβέστες να δείξουν την «αξία» της «διαφορετικότητας» για να «σχηματίσουν συμμάχους» μεταξύ «ανδρών και της πλειοψηφίας των ανθρώπων».

 https://korakas-news.gr/2023/06/gynaikes-ntymenes-pyrosvestes-evalan-fotia-se-ola-ta-dasi-toy-tzastin-trinto-taytochrona-se-polla-simeia.html

 

 https://katohika.gr/diethni/gynaikes-ntymenes-pyrosvestes-evalan-fotia-se-ola-ta-dasi-tou-tzastin-trinto-taftochrona-se-polla-simeia/

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη