Εύη Κιαγιά: «Στις επόμενες γενιές, δε θα είναι ίδιος ο άνθρωπος»

 

Τα όσα ανέφερε χθες στον Focus Fm 103,6 και το Στέφανο Δαμιανίδη, ο Ταϊλανδο-Γερμανός μικροβιολόγος, Σουχαρίτ Μπαγκντί, ειδικά για την τροποποίηση του γονιδιώματος, εξήγησε σήμερα στην εκπομπή «8-11» η παθολόγος Εύη Κιαγιά.

«Η είδηση-βόμβα είναι  για την τροποποίηση του DNA μας, το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά σε αυτή την εκπομπή, από εμένα. Ήταν ο λόγος για τον οποίο άρχισαν να με λοιδορούν και να μου επιτίθονται όλοι οι ιατρικοί σύλλογοι. Είναι μία απλή διαδικασία που διδασκόμαστε στην ανοσολογία στο Πανεπιστήμιο και εξηγεί πως μπορεί γενικότερα να παρέμβει κάτι, μέσω αντιγραφής mRNA και να αλλάξει το  DNA. Ήταν τότε σε θεωρητικό επίπεδο, βέβαια, τώρα υπάρχουν μελέτες, υπάρχουν αλλαγές. Αυτό προσπαθούν να κάνουν».

«Ο μηχανισμός είναι τρομακτικός, Σου βάζουν μέσα σου κάτι, για να φτιάξεις εσύ τον εχθρό του κυττάρου σου, τον εχθρό του οργανισμού σου».

Η μαχητική γιατρός εξήγησε ότι απομονώνουν ένα βακτήριο και το τροποποιούν με «πληροφορία» την οποία μολύνουν. Στη συνέχεια, εξοντώνουν αυτό το βακτήριο και βγαίνει εκτός η «τροποποιημένη πληροφορία». Και πως αυτή χρησιμοποιείται στο εμβόλιο;

«Αυτή η πληροφορία περιέχει μία οδηγία ώστε να μπορέσει μέσα σε έναν ζωντανό οργανισμό, να εκτελέσει μια συνταγή, να κάνει κάτι. Αυτό το «κάτι» είναι η παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας, μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό. Έτσι τροποποιούν το DNA μας, το γονιδίωμα. Δηλαδή στις επόμενες γενιές, δε θα είναι ίδιος ο άνθρωπος».

Αναφορικά με το αν και το πώς μεταδίδεται το γονιδίωμα η κα Καγιά εξήγησε ότι ο Σουχαρίτ Μπαγκντί, ανέφερε ότι μεταδίδετε με τα σωματικά υγρά. Που σημαίνει ότι, ακομα κι αν κάποιος δεν έχει εμβολιαστεί, εάν έρθει σε επαφή, με εμβολιασμένο άτομο.

«Σε μελέτη έχει βρεθεί πρωτεΐνη ακίδα σε βρέφος, την οποία την μετέδωσε η εμβολιασμένη μητέρα του με το θηλασμό».

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

 https://www.triklopodia.gr

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη