Η υποδούλωση της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και η επικείμενη (προφητική) καταστροφή της

 

ΑΘΑΜΑΝΑΣ:  Αντί να συνετιστούν από τον χαλασμό της Ουκρανίας, όλα τα κράτη του ευρωπαϊκού βορρά, ωσάν δαιμονισμένα, ωθούνται στην αυτο-καταστροφή τους. Πλήρως σκοτισμένοι από τον Σατανά, εξαιτίας της αλαζονείας και διαστροφής τους, οι "βορειο-ευρωπαίοι" πιστεύουν ότι ένα ποντίκι, όπως είναι αυτοί, μπορεί να νικήσει την μεγαλόσωμη Αρκούδα.  Ας θυμηθούμε τα λόγια του Οσίου Παϊσίου για τις χώρες αυτές, και ας δούμε τις θρασύτατες και προκλητικότατες ενέργειες στις οποίες προβαίνει αυτή τη στιγμή η Σουηδία.  Σύντομα, το κομμάτι αυτό γης (Σκανδιναβία), που ανήκει αποκλειστικά στον Εωσφόρο, θα αποτελεί παρελθόν...

ΑΜΗΝ

 

 «Αλίμονο στα κράτη του Βορρά »

 

Ένα πρωινό πριν αρκετά χρόνια , καθώς καθόταν ο γέροντας στο προαύλιο του κελιού με πέντε –έξι επισκέπτες – προσκυνητές , είπε ξαφνικά : «Αλίμονο στα κράτη του Βορρά ». Ένας από τους παρευρισκόμενους ρώτησε με περιέργεια : «Θα πέσει φτώχεια εκεί γέροντα ;» , επειδή μιλούσαν για την οικονομική κατάσταση στον κόσμο . «Φωτιά θα πέσει απ΄ τον ουρανό», απάντησε ο γέροντας .

Επειδή ακόμα ήταν η εποχή του ψυχρού πολέμου ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Ε.Σ.Σ.Δ , ρώτησε ένας άλλος : «Θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος; Θα χτυπήσει το ΝΑΤΟ τους Πολωνούς , τους Τσεχοσλοβάκους και τους Λευκορώσους και τους Γερμανούς οι Ρώσοι ; » .

Ο γέροντας κούνησε το κεφάλι του και είπε : «Όλοι θα παρατήσουν τους Ρώσους και θα πάνε με τους Εβραίους της Αμερικής . Οι Ρώσοι θα τους κάψουν »

Παϊσίου Μοναχού Προφητείες & Διδαχές , Σελ: 443

https://www.vimaorthodoxias.gr/gerontas-paisios/agios-gerontas-pa%CE%90sios-i-profitia-tou-gia-tis-chores-tou-vorra/ 

 

 

 Νατοϊκός στρατός στη Σουηδία ακόμα και πριν την ένταξή της στη Συμμαχία

 Η Σουηδία θα επιτρέψει στο ΝΑΤΟ να εγκαταστήσει στρατεύματα στο έδαφός της ακόμα και πριν την επίσημη ένταξή της στην αμυντική συμμαχία, δήλωσαν σήμερα ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Άμυνας της χώρας.

 https://www.el.gr/diethni/kosmos/natoikos-stratos-sti-soyidia-akoma-ka/

 

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ποια είναι η Σουηδέζα πολιτικός που άφησε οικογένεια, καριέρα και πατρίδα

 https://www.protothema.gr/world/article/1380555/polemos-stin-oukrania-poia-einai-i-souideza-politikos-pou-afise-oikogeneia-kariera-kai-patrida/

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη