Γιάννης Φλωρινιώτης> Το τρίτο εμβόλιο κατέστρεψε την υγεία μου (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Η προφητική συνέντευξη του τραγουδιστή

Μην το πείτε στον Σωτήρη Τσιόδρα, στον Αθανάσιο Πλεύρη, στον Ηλία Μόσιαλο, στον Βασίλη Κικίλια, στον Γιώργο Παππά, στον Γκίκα Μαγιορκίνη)

Όλα ξεκίνησαν από το 3ο εμβόλιο για τον COVID-19…,

«Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο»δήλωνε τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του ο Γιάννης Φλωρινώτης.

-Τα έμβολια τα έκανα για να είμαι νόμιμος…

Εκείνη η εξομολόγηση ήταν προφητική.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε σήμερα σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου νοσηλευόταν με πνευμονικό οίδημα.

Την είδηση έκανε γνωστή η φίλη του και μουσική παραγωγός Εύη Κρανιδέλη.

«40 χρόνια φίλοι οικογενειακώς Προχθές τον πήρα τηλέφωνο Του λέω τι κάνεις πουλάκι μου; Μου λέει είμαι με οξυγόνο δε μπορώ να περπατήσω θα πάω στη Θεσσαλονίκη σε ένα γιατρό. Και τώρα πέθανε ο Γιαννάκης μου από ανακοπή. Καλή ανάσταση Γιάννη Φλωρινιώτη ψυχή μου. Πειράζει που θα είσαι πάντα μεγάλη φίρμα;» έγραψε σε ανάρτηση της στα social media.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης γεννήθηκε ως Γιάννης Αποστολίδης στη Φλώρινα στις 15 Φεβρουαρίου του 1947.

Ξεκίνησε να τραγουδάει σε ηλικία 14 ετών και αργότερα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου τραγούδησε δίπλα σε μεγάλους ρεμπέτες, όπως Μάρκος Βαμβακάρης, Γιάννης Παπαϊωάννου, Γιώργος Λαύκας, Πρόδρομος Τσαουσάκης, Θεόδωρος Πολυκανδριώτης ενώ τραγούδησε και δίπλα στη Ρίτα Σακελλαρίου.

Το 1970-71, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και δουλεύει σε διάφορα κέντρα, τραγουδώντας χορεύοντας και δημιουργώντας μία νέα περσόνα, ξεχωριστή για την αθηναϊκή νύχτα, ντυμένος πάντα εκκεντρικά και εντυπωσιακά.

Δείτε το video της συνέντευξης στην οποία ο τραγουδιστής μιλάει για τα εμβόλια COVID-19 και την καταστροφή της υγείας του…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η PLANΔΗΜΙΑ

Στο προηγούμενο επεισόδιο…

Kαθώς ο θρυλικός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου μας βλέπει πλέον από ψηλά νικημένος από τον καρκίνο στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα video του 2021 όπου ο ίδιος λέει ότι έκανε το εμβόλιο της Moderna για τον COVID-19 ενώ εκείνη τη μέρα φιλοξένησε στην εκπομπή του τον γνωστό από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια επιδημιολόγο Βασιλακόπουλο.

Είναι πλέον κοινός τόπος οι παρενέργειες των εμβολίων COVID-19. Eιδικά στους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα αποτελούν υψηλού ρίσκου επιλογή παρότι διαφημίσθηκαν και επιβλήθηκαν για το αντίθετο.

Ο Γιώργος Γεωργίου έδινε μάχη με τον καρκίνο, μάλλον πριν τον εμβολιασμό του.

Οι πιθανότητες ο εμβολιασμός του να επιδείνωσε την κατάστασή του και να οδήγησε στο μοιραίο είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

-Τα 3 μεγαλύτερα λάθη της ζωή μου, ήταν το  πρώτο, το δεύτερο και το τρίτο εμβόλιο της Pfizer…

Αυτό ομολογεί ο πρώην επικεφαλής του Βιολογικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ και πρώην επικεφαλής ανάπτυξης του ισραηλινού εμβολίου για τον COVID καθηγητής Shmuel Shapira.

Ο κ. Shapira υπέστη προσωπικά τις παρενέργειες του εμβολίου της Pfizer και έκτοτε έγινε ένας από τους πλέον μαχητικούς επικριτές των εμβολίων COVID.

Πάμε να τα δούμε όλα αυτά>

Ο πρώην επικεφαλής ανάπτυξης του ισραηλινού εμβολίου για τον COVID επικρίνει το Genesis Prize για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer

Ο καθηγητής Shmuel Shapira, πρώην επικεφαλής του Βιολογικού Ινστιτούτου του Υπουργείου Άμυνας, αποκαλεί τα εμβόλια της Pfizer μέτρια και αναποτελεσματικά σε βάθος χρόνου, ενώ επικρίνει την Ισραηλινή Genesis Prize για το βραβείο που πρόκειται να απονείμει στον CEO της Pfizer. O Iσραηλινός έχει δίκιο να διαμαρτύρεται. Πάμε να δούμε την ιστορία του.

Ο πρώην επικεφαλής ανάπτυξης του πειραματικού εμβολίου κατά του κορωνοϊού του Ισραήλ άσκησε κριτική την Τετάρτη κατά της απόφασης να απονεμηθεί το διάσημο Βραβείο Genesis στον διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer, Albert Bourla.

Μιλώντας στο Twitter, ο καθηγητής Shmuel Shapira, πρώην επικεφαλής του Ισραηλινού Ινστιτούτου Βιολογικής Έρευνας (IIBR) του Υπουργείου Άμυνας, χαρακτήρισε την απόφαση «παθητική».

Ονόμασε επίσης το εμβόλιο του φαρμακευτικού γίγαντα COVID-19 «μέτριο» και αποτελεσματικό μόνο «βραχυπρόθεσμα».

«Υπάρχουν πολύ πιο εξέχοντες Ισραηλινοί επιστήμονες», είπε ο Shapira σε συνέντευξή του στο Chanel 12.

«Είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος μιας εταιρείας που δεν το έκανε αυτό από την καλοσύνη της καρδιάς της, αλλά απλώς για να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια», είπε. «Είναι ένα μέτριο εμβόλιο — εμβολιάσθηκα τρεις φορές και αρρώστησα. Πολλοί άνθρωποι μολύνθηκαν αφού εμβολιάστηκαν. Το να ονομάζουμε ένα εμβόλιο μέτριο, ως αποτελεσματικό είναι αρκετά γενναιόδωρο».

Ο Shapira είπε ότι κατανοούσε γιατί το Ισραήλ έσπευσε να υπογράψει συμφωνία με την Pfizer για το εμβόλιο της στην αρχή της πανδημίας, αλλά ότι «μακροπρόθεσμα τα εμβόλιά τους αποδείχτηκαν λιγότερο αποτελεσματικά».

«Υπάρχουν άλλα εμβόλια που είναι πολύ πιο αποτελεσματικά. Υπάρχουν χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού που άντεξαν [την πανδημία] μια χαρά», είπε.
Ερωτηθείς εάν τα σχόλιά του προήλθαν από την πικρία για το ότι το Ισραήλ δεν ενστερνίστηκε πλήρως το εμβόλιο του Βιολογικού Ινστιτούτου, ο Shapira απέρριψε την πρόταση, προσθέτοντας ότι το εμβόλιο αποδείχτηκε καλό, αλλά «ήταν η γραφειοκρατία που μας εμπόδισε».
«Το εμβόλιο του ινστιτούτου ήταν πολύ επιτυχημένο και ακόμη και τώρα δοκιμάζεται», είπε. «Οι πιο πρόσφατες δοκιμές δείχνουν ότι είναι επίσης αποτελεσματικό έναντι της παραλλαγής Omicron. Η γραφειοκρατία μας έχει απογοητεύσει επανειλημμένα».

I was wrong 3 times:
* Taking the first mRNA shot
* Taking the second mRNA shot
* And again taking the third mRNA shot
Unfortunately, irreversible mistakes.

 

 

 

Το ταξίδι για την ανάπτυξη του ισραηλινού εμβολίου BriLife ήταν ανώμαλο και έχει μείνει σημαντικά πίσω από αυτό των διεθνών ανταγωνιστών του.

Το IIBR χρησιμοποιήθηκε στις αρχές της πανδημίας, τον Φεβρουάριο του 2020, για την ανάπτυξη ενός εμβολίου και φαινόταν να σημειώνει σημαντική πρόοδο έως ότου οι προσπάθειες επιβραδύνθηκαν (γιατί άραγε;) και το Ισραήλ ξεκίνησε την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού κυρίως με το Pfizer-BioNTech τον περασμένο Δεκέμβριο.

 Η έγκριση αρκετών διεθνών εμβολίων και η εκστρατεία ταχείας εμβολιασμού του Ισραήλ έθεσαν ερωτήματα σχετικά με την ανάγκη για ένα εγχώριο εμβόλιο που θα ήταν έτοιμο για διανομή πολύ μετά τους ανταγωνιστές της.

 

Ακούστε τώρα την εκπομπή όπου ο Γιώργος Γεωργίου ομολογεί τον εμβολιασμό του με Moderna.

Στην εκπομπή συμμετέχει και ο επιδημιολόγος Βασιλακόπουλος.


Kαθώς γράφουμε το κείμενο που διαβάζετε έρχεται η είδηση που θέλει αυτό το γλυκό κορίτσι, τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Γραμμέλη να λιποθυμάει στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής.
Σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί αλλά και οι ίδιοι οι καναλάρχες και μηντιάρχες καθώς και οι οικογένειές τους έχουν κάνει τα “ασφαλή και αποτελεσματικά” εμβόλια COVID.

Δεν είμαστε επιφανείς γιατροί- ωσάν τον επισημιολόγο της Αννίτας Πάνια και διορισμένο από την Τράπεζα Πειραιώς ως Διευθυντή της Εντατικής του Eρρίκος Ντυνάν καθηγητή Βασιλακόπουλο-αλλά η λιποθυμία on air είναι από τις συνήθεις παρενέργειες των εμβολίων COVID στα τηλεοπτικά κανάλια του κόσμου καθώς δημοσιογράφοι, αθλητές, διαιτητές, καλλιτέχνες, ηθοποιοί σωριάζονται on air στα χρόνια του εμβολιασμού COVID.

 

Μια και μιλάμε για τις περιπέτειες των ανθρώπων πρώτης γραμμής της δημοσιότητας η είδηση για την περιπέτεια του διάσημου ηθοποιού Jamie Foxx συγκλονίζει.
Έχει ως εξής>

Health Shocker από το MSN!

Ο Jamie Foxx έμεινε «παράλυτος και τυφλός» από τον «θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του» μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19!

Αποκαλύφθηκαν φρικιαστικές λεπτομέρειες υγείας σχετικά με τη μυστηριώδη ιατρική κατάσταση του Jamie Foxx.

Ο σταρ του Django Unchained λέγεται ότι είναι “μερικώς παράλυτος και τυφλός”, εκτός από μια σειρά άλλων επιπλοκών μετά τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Hollywood A.J. Benza όπως του απεκάλυψε πηγή που βρίσκεται κοντά στον Foxx.

“Ο Jamie είχε θρόμβο αίματος στον εγκέφαλό του μετά το πλάνο. Δεν ήθελε το πλάνο, αλλά την ταινία στην οποία έπαιζε, τον πίεζαν να το πάρει”, ομολόγησε ο podcaster – ο οποίος επίσημα εργαζόταν ως αρθρογράφος στο New York Daily News και ως παρουσιαστής του E! κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στην διαδικτυακή εκπομπή του Dr. Drew Pinsky “Ask Dr. Drew”.

«Ο θρόμβος αίματος σε εκείνο το σημείο του εγκεφάλου προκάλεσε μερική παράλυση και τύφλωση», υποστήριξε ο Benza, καθώς επέμεινε ότι η πηγή του ήταν «κάποιος στο δωμάτιο» με γνώση από πρώτο χέρι για τη νοσηλεία του Foxx.

«Σκέφτομαι: «Γι’ αυτό εξερράγη στο πλατό μια εβδομάδα πριν συμβεί αυτό το ιατρικό έκτακτο περιστατικό;» ρώτησε ο βετεράνος δημοσιογράφος τον Pinsky. «Γι’ αυτό απέλυσε τρία τέσσερα άτομα επειδή το είχε με αυτές τις εντολές;».

Ο Foxx εισήχθη στο νοσοκομείο αφού υπέστη μια «ιατρική επιπλοκή» την Πέμπτη 11 Απριλίου, αν και ήταν δύσκολο να ανακαλυφθούν συγκεκριμένες λεπτομέρειες για την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του.

Τα ιατρικά δεινά του 55χρονου αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας Back in Action. Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί επίσης η Cameron Diaz, προχώρησε στην παραγωγή χωρίς τον Foxx, χρησιμοποιώντας ένα body double στη θέση του.

 

 

Δύο ώρες και 60 χλμ μακριά από την Αθήνα, στην Ιερουσαλήμ την ίδια στιγμή ο CEO της Pfizer Αlbert Bourla ελάμβανε το Genesis Prize από τον Ισραηλινό Πρόεδρο Isaac Herzog ενώ έξω από το χώρο της εκδήλωσης συγκεντρωμένοι Ισραηλινοί του φώναζαν

-Δολοφόνε, δολοφόνε, δολοφόνε…Criminal, criminal, criminal…

Τι είναι τελικά ο Αlbert Bourla;

Ένας ήρωας που σώζει την ανθρωπότητα από μία φυσικής προέλευσης πανδημία ή ακούσια συμμέτοχος σε ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας όπου ένας κατασκευασμένος ιός πετάχθηκε εναντίον της για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα εμβόλια που στόχο έχουν τον έλεγχο των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων.

Δλδ τον έλεγχο της διάρκειας του βίου τους;

Ποια είναι η πραγματικότητα; Μήπως έχουμε να κάνουμε με μία θεωρία συνωμοσίας ή με μια πραγματική συνωμοσία;

Ο Albert Bourla, Διευθύνων Σύμβουλος και πρόεδρος της Pfizer, αποδέχθηκε το φετινό ετήσιο Βραβείο Genesis $1 εκατομμυρίου στην Ιερουσαλήμ το βράδυ της Τετάρτης, ανακοινώνοντας ότι θα δωρίσει τα κεφάλαια σε ένα προγραμματισμένο Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, όπου γεννήθηκε.

 

 

Greek President Katerina Sakellaropoulou (R) awards the medal of the Golden Cross of the Order of the Redeemer, to Pfizer President and CEO Albert Bourla (L), at a special ceremony at the Presidential Palace, Athens, Greece. [ALEXANDER BELTES/EPA]

Ο Bourla, ο γιος των επιζώντων του Ολοκαυτώματος, οδήγησε την εταιρεία του να αναπτύξει το εμβόλιο Pfizer-BioNTech κατά του COVID-19 σε μόλις εννέα μήνες.

Σχεδόν 20 εκατομμύρια ζωές εκτιμήθηκε (;) ότι σώθηκαν από τα εμβόλια κατά του COVID-19 κατά τον πρώτο χρόνο που έγιναν διαθέσιμα.


Οργισμένοι Ισραηλινοί διαδηλώνουν έξω από το Θέατρο της Ιερουσαλήμ κατά του CEO της Pfizer

Το ετήσιο βραβείο, που απονέμεται από το 2014, απονέμεται σε «εξαιρετικά άτομα για τα εξαιρετικά επαγγελματικά τους επιτεύγματα, τη συνεισφορά τους στην ανθρωπότητα και τη δέσμευσή τους στις εβραϊκές αξίες»-μεταδίδουν οι Times του Ισραήλ.

Σε μια λαμπερή τελετή στην οποία συμμετείχαν περίπου 900 καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Isaac Herzog και της συζύγου του, Michal, ο Bourla θυμήθηκε τους γονείς του, ανάμεσα σε μόλις 2.000 επιζώντες του Ολοκαυτώματος μεταξύ ενός προπολεμικού εβραϊκού πληθυσμού στην πόλη των 50.000 κατοίκων.

Αναφέρθηκε στη μητέρα του Sara, η οποία σώθηκε από ένα εκτελεστικό απόσπασμα με μια δωροδοκία δευτερόλεπτα πριν την πυροβολήσουν, επειδή επηρέασε την πορεία της ζωής του επιμένοντας πάντα ότι τίποτα δεν ήταν αδύνατο.

(Aυτό ακριβώς πιστεύουμε κι εμείς)

Επαινώντας τον Βοurla για τα επιτεύγματά του, ο Herzog είπε: «Δεν τον πτόησαν τα υψηλά διακυβεύματα, οι αρνητές, oι θεωρίες συνωμοσίας ή η πολιτική. Πίστευε στο εμβόλιο και επένδυσε κάθε ουγγιά του εαυτού του για να πραγματοποιήσει αυτό που φαινόταν τότε μια τραβηγμένη φαντασία. Το εμβόλιο αναπτύχθηκε με ταχύτητα ρεκόρ, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του αύριο για να συγκρατήσει με επιτυχία μια καταστροφική πανδημία».

Το Ισραήλ ήταν μια από τις πρώτες χώρες που εμβολίασε τον πληθυσμό του κατά του COVID-19, χρησιμοποιώντας το εμβόλιο της Pfizer.

 

 

Σημειώνοντας την περηφάνια του που είναι και Εβραίος και Έλληνας πολίτης, ο Bourla ευχαρίστησε το Ισραήλ, το οποίο επισκέφτηκε για πρώτη φορά πριν από 45 χρόνια, για την παροχή εκτενών δεδομένων στην εταιρεία του σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου.

Το Genesis Philanthropy Group ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια από τους ολιγάρχες Mikhail Fridman και German Khan με καταγωγή από την Ουκρανία και τον Petr Aven με τη ρωσική καταγωγή. Παρείχε μια μόνιμη δωρεά 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την ίδρυση του Ιδρύματος Genesis Prize.

 

Και οι τρεις άντρες αποχώρησαν από το διοικητικό συμβούλιο του Genesis Philanthropy Group τον Μάρτιο μετά από κυρώσεις της Δύσης για τις σχέσεις τους με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Ένας εκπρόσωπος του Ιδρύματος Genesis Prize τόνισε ότι η GPF ήταν μια «πλήρως ανεξάρτητη ισραηλινή εταιρεία κοινής ωφέλειας» και ότι «άτομα ή οντότητες που υπόκεινται σε κυρώσεις» δεν έπαιξαν κανένα ρόλο σε αυτό.

 

Στα προηγούμενα επεισόδια>

Μετά από 40.000 νεκρούς εξαιτίας μίας κατασκευασμένης πανδημίας έρχεται η ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ να μας επαναβεβαιώσει το πραγματικό πρόσωπο του κ. Τσίπρα: «Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη. Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει».

 

Σημειώνουμε ότι για πάνω από ένα χρόνο και σχεδόν καθημερινά Ισραηλινοί πολίτες διαδήλωναν έξω από τη κατοικία του πρώην πρωθυπουργού Νετανιάχου για μάλλον ανύπαρκτα σκάνδαλα συγκριτικά με τις εντυπωσιακές επιδόσεις των Ελλήνων πολιτικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ την οποία θα ακολουθούσε συνοδευτικό τιτίβισμα της κ. Ακρίτα:

Η οποιαδήποτε προσωπική στοχοποίηση πολιτικών προσώπων, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του υπουργού Υγείας, είναι πράξη απαράδεκτη.

Υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχουν βρεθεί αντιμέτωποι με αυτές τις πρακτικές τις οποίες ακόμα και σήμερα η ΝΔ αρνείται να καταδικάσει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο>

Πάνω από 40.000 Ελληνικές οικογένειες περιμένουν κάποιον δικό τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.

 

 

Χιλιάδες από αυτές τις σκιές που σαλεύουν στο αιώνιο σκοτάδι έχουν και τη δική σας υπογραφή. Της οικογένειας Πλεύρη-δια μέσω της υποχρεωτικότητας και των απολύσεων.

30.000 και πλέον είναι οι νεκροί ενός κατασκευασμένου ιού COVID-19 o οποίος προαναγγέλθηκε και κατασκευάστηκε για να ελεγχθούν τα βιομετρικά δεδομένα των ανθρώπων μέσω των επίσης προκατασκευασμένων εμβολίων. Εκτός από τους 30.000 νεκρούς του προκατασκευασμένου ιού έχουμε και 10.000 νεκρούς από τις παρενέργειες των άθλιων εμβολίων τα έγγραφα της αδειοδότησης των οποίων η Pfizer επιχείρησε να τα κρατήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια αλλά χάρη στον νεαρό Εβραίο δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri (ο θαυμασμός μου και η αγάπη μου στον Εβραικό λαό είναι δεδομένα) τα έγγραφα με τις θανατηφόρες παρενέργειες των εμβολίων της που η ίδια αναγκάσθηκε να καταγράψει άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Θα ακολουθούσε ο επίσης Εβραικής καταγωγής σπουδαίος καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs, ο οποίος επίσης μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19.

Συμμετοχή στο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας έχουν και δήθεν κορυφαίοι Έλληνες επιστήμονες οι οποίοι έσπευσαν ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψουν έρευνα για την δήθεν φυσική προέλευση του ιού. Ένας από αυτούς ενέπλεξε και τον αθώο αρχικά Κυριάκο στο έγκλημα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

O νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που μετά από δικαστική αγώνα ανάγκασε τον FDA να δημοσιοποιεί τις πρώτες σελίδες από τα 400.000 έγγραφα που η PFIZER επιχείρησε να διατηρήσει σε εμπάργκο για 90 χρόνια!

 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός σε ένα από τα διαγγέλματά του είπε ότι το εμβόλιο είναι το κατά κεφαλήν χρέος του Έλληνα υπονοώντας και το χρέος των 400 δις της χώρας μας. Αλλά πέρα από το ελληνικό και το παγκόσμιο χρέος των 400 τρις ήταν οι νοσηροί εγκέφαλοι που κατέστρωσαν το σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού διά μέσω της κατασκευασμένης πανδημίας.

Ο Κυριάκος λοιπόν αιφνιδιασμένος και έντρομος άρχισε να ακολουθεί τις οδηγίες. Κι εάν ο σημερινός Έλληνας πρωθυπουργός είχε αρχικά άγνοια του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Τσίπρας, ο οποίος μίλησε για κουλτούρα εμβολίου την οποία πρέπει αν αποκτήσουν οι Ελληνες πολίτες, από που δέχθηκε ταχύρρυθμα μαθήματα; Για τον ανύπαρκτο Ανδρουλάκη έχουμε ήδη κάνει τις επισημάνσεις μας.

O επίσης Εβραικής καταγωγής καθηγητής του Columbia University, Jeffrey Sachs μίλησε για κατασκευασμένο ιό COVID-19

O νεαρός Θάνος Πλεύρης σε δράση την ώρα που η συγχωρεμένη μητέρα του έκανε συλλογή από ακίνητα

 

Το άθλιο σχέδιο του ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού υπηρετήθηκε μέσα από την τρομολαγνεία συγκεκριμένων ΜΜΕ.

Εσείς λοιπόν κ. Πλεύρη που χθες βράδι δηλώσατε ανήσυχος για την οικογένειά σας η οποία ποτέ δεν θα πεινάσει ακόμη και εάν χρειαστεί να εκποιήσει τα 32 ακίνητα που κληρονομήσατε από τη μητέρα σας, η οποία όταν εσείς κυκλοφορούσατε (παρέα με τον Βορίδη) με τσεκούρια εκείνη συγκέντρωνε ακίνητα (το διαχρονικό πάθος του Έλληνα) παρότι ο εντολέας σας υποστηρίζει ότι δεν θα μας ανήκει τίποτε και θα είμαστε ευτυχείς-γύρευε τι είδους μεθαδόνη εμπεριέχουν (ανάμεσα στα άλλα) τα σκευάσματά τους-θα πρέπει να αναλογισθείτε πως ζούνε οι οικογένειες των υγειονομικών που απολύσατε για να δείξετε τους βαθμούς της θανάσιμης υπακοή σας.

 

 

Λοιπόν έχουμε 40.000 ελληνικές οικογένειες που περιμένουν ένα μέλος τους που δεν θα επιστρέψει ποτέ στο σπίτι.

Χιλιάδες από αυτές τις απώλειες κουβαλάνε τη σφραγίδα του τρόμου και της υποχρεωτικότητας που φέρνει και τη δική σας υπογραφή κι αυτό μάλιστα τη στιγμή που ο Ένας είχε μιλήσει για “παραστράτημα-εκτροπή” και είχε ζητήσει πολύ νωρίς να σταματήσει όλο αυτό…

Υπάρχει νέος Χίτλερ στον πλανήτη; Κι εάν ναι ποιοι είναι οι συνεργοί του; Την ύπαρξη ενός νέου Χίτλερ στον πλανήτη φωτογραφίζουν Εβραίοι επιζήσαντες του Αουσβιτς καθώς ένας κατασκευασμένος ιός COVID-19 έρχεται να επιβάλει τα εμβόλια ελέγχου και μείωσης του πληθυσμού. Οι ιστορικές μνήμες των ανθρώπων που επέζησαν της Κόλασης ξυπνούν.

TO ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ

Vera Sharav in her home.



Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος Vera Sharav και η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ.

– Η ίδια λέει στους Εβραίους που έσπευσαν πρώτοι να εμβολιαστούν>

«Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

>

Η επιζώσα του Ολοκαυτώματος εκφώνησε σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις Βρυξέλλες τη παρακάτω ομιλία>

Ένα ζωτικό μάθημα από το Ολοκαύτωμα είναι ότι η γενοκτονία διευκολύνθηκε από την παγκόσμια σιωπή, την αδιαφορία και την αδυναμία παρέμβασης. Το Ολοκαύτωμα ξεκίνησε όταν η προσωπική ελευθερία, τα νόμιμα και τα πολιτικά δικαιώματα παραμερίστηκαν.

Ο συγγραφέας Primo Levi, ένας Ιταλός Εβραίος που επέζησε του Άουσβιτς, προειδοποίησε: «Συνέβη. Επομένως μπορεί να συμβεί ξανά. Μπορεί να συμβεί παντού».

Ως επιζών του Ολοκαυτώματος, με τρομάζουν όσοι ελέγχουν την αφήγηση του Ολοκαυτώματος. Αρνούνται τη συνάφεια του Ολοκαυτώματος με τις τρέχουσες διακρίσεις και με τα όλο και πιο επιθετικά και κατασταλτικά διατάγματα.

Αυτοί οι αυτόκλητοι φρουροί λογοκρίνουν και φιμώνουν όσους μιλούν. Αρνούμενοι την πραγματική σημασία του Ολοκαυτώματος με τη σημερινή καταστολή, οι συγκεκριμένοι αυτόκλητοι φρουροί είναι αρνητές του Ολοκαυτώματος.

Ο Elie Wiesel, ένας επιζών του Άουσβιτς και βραβευμένος με Νόμπελ, θεωρείται ως η φωνή των θυμάτων. Δήλωσε: «Η αδιαφορία και η σιωπή των ανθρώπων οδήγησαν στο Ολοκαύτωμα. Το να μένεις σιωπηλός και αδιάφορος είναι η μεγαλύτερη αμαρτία όλων».

Σήμερα, οι επιζώντες είναι συγκλονισμένοι από τα τρομοκρατικά, διχαστικά και μεροληπτικά μέτρα κατά μίας μειονότητας. Οι φρικιαστικές σκηνές περιλαμβάνουν αστυνομικούς με μαύρες στολές που επιτίθενται βάναυσα σε διαδηλωτές σε ευρωπαϊκές πόλεις, στην Αυστραλία και, ναι, στο Ισραήλ. Αυτές είναι οδυνηρές υπενθυμίσεις για το πρελούδιο του Ολοκαυτώματος στο οποίο οι Ναζί:

Χρησιμοποίησαν τα ψυχολογικά όπλα του φόβου και της προπαγάνδας για να επιβάλουν ένα καθεστώς γενοκτονίας:
– Οι δαιμονισμένοι Εβραίοι ως φορείς ασθενειών, που είναι και η αιτία της δυστυχίας τους.
– Συστηματικά εξαφανισμένα ηθικά πρότυπα και αξίες.
– Καταστροφή της κοινωνικής συνείδησης ​​στο όνομα της δημόσιας υγείας.

Τα σημερινά αρπακτικά χρησιμοποιούν επίσης τον φόβο και την προπαγάνδα για να διατηρήσουν μια κατάσταση άγχους και ανικανότητας. Ο στόχος —τότε και τώρα— είναι πανομοιότυπος: Οι άνθρωποι να γίνουν υπάκουοι και να ακολουθούν τις οδηγίες χωρίς αντιστάσεις.


Η παγκόσμια επίθεση στις ελευθερίες μας και στο δικαίωμά μας στην αυτοδιάθεση διευκολύνεται από τα όπλα της ιατρικής. Τότε και τώρα, το ιατρικό κατεστημένο παρέχει ένα κάλυμμα νομιμότητας στη μαζική ιατρική δολοφονία.

Οι Ναζί κήρυξαν τα άτομα με αναπηρία «ακατάλληλα για ζωή». Τα 1.000 γερμανικά βρέφη και μικρά παιδιά που ήταν τα πρώτα θύματα ιατρικών φόνων στον κόσμο δολοφονήθηκαν στην πραγματικότητα στα νοσοκομεία.

Το 2020, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις κήρυξαν κατάσταση έκτακτης ανάγκης και εξέδωσαν θανατηφόρες ιατρικές υπαγορεύσεις:

– Τα νοσοκομεία έλαβαν εντολές να μην περιθάλπουν ηλικιωμένους από γηροκομεία. Το αποτέλεσμα ήταν μία μαζική ιατρική δολοφονία, την οποία η Σουηδία αποκάλεσε «ενεργητική ευθανασία».
– Τα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποίησαν θανατηφόρες δόσεις του φαρμάκου Midazolam για να δολοφονήσουν ιατρικά τους ηλικιωμένους, ένα φάρμακο που συνεχίζουν να χρησιμοποιούν.
– Οι κατευθυντήριες γραμμές των νοσοκομείων των ΗΠΑ εξακολουθούν να ζητούν από τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν ελάχιστες θεραπείες.
– Απαγορεύεται στους γιατρούς στη Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ να συνταγογραφούν υπάρχουσες, αδειοδοτημένες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες που σώζουν ζωές για ασθενείς με COVID.

Σήμερα, η ανθρωπότητα απειλείται από τους παγκόσμιους κληρονόμους των Ναζί. Ο πραγματικός ιός που συνεχίζει να μολύνει αυτά τα αρπακτικά είναι η Ευγονική, ένα σύνολο πεποιθήσεων και πρακτικών που στοχεύουν στη βελτίωση της γενετικής ποιότητας του πληθυσμού.

Μια έκθεση της Επιτροπής των ΗΠΑ για το Ολοκαύτωμα, υπό την προεδρία του Elie Wiesel, σημείωσε: «… η τάση να αντιγράψουμε τη ναζιστική επιλογή και να εξοντώσουμε ξανά εκατομμύρια ανθρώπους παραμένει μια αποτρόπαια απειλή».

Στόχος των σύγχρονων Ναζί είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο των παγκόσμιων πόρων, φυσικών, οικονομικών και ανθρώπινων.

Vera Sharav in her home

 

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας.

Η επιζήσασα του Άουσβιτς, Mariann Turski, Πολωνή δημοσιογράφος, ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να συμβεί ξανά ένα Ολοκαύτωμα. Απάντησε: «Θα μπορούσε να συμβεί. Εάν παραβιάζονται τα πολιτικά δικαιώματα, εάν τα δικαιώματα των μειονοτήτων δεν γίνονται σεβαστά και καταργούνται».

Προέτρεψε όλους, «υπερασπιστείτε το σύνταγμα, υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία σας. Τα δικαιώματα των μειονοτήτων πρέπει να προστατεύονται… Δεν πρέπει να είστε αδιάφοροι όταν οποιαδήποτε μειονότητα αντιμετωπίζει διακρίσεις».

Ο Dietrich Bonnhoeffer, ένας εξαιρετικός Γερμανός προτεστάντης υπουργός κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος, δήλωσε: «Η σιωπή μπροστά στο κακό είναι από μόνη της κακό. Το να μην μιλάς σημαίνει “μιλάς”. Το να μην ενεργείς σημαίνει “ενεργείς”».

Ο Ραβίνος Michoel Green μόλις δημοσίευσε μια επείγουσα έκκληση ότι είναι «ή ώρα να εξιλεωθείτε για το Ολοκαύτωμα μην επιτρέποντάς το να επαναληφθεί». Ο Green προτρέπει σε όλους να μην υπακούουν στις εντολές των τυράννων και να μην περιθωριοποιούν και διώκουν μειονότητες. Και λέει στους Εβραίους: «Μην επαναλάβετε το μοιραίο λάθος του να ακούτε τυφλά τους καλυμμένους προδότες σας και να περπατάτε προς τη σφαγή. Ξυπνήστε τώρα».

Μην παραπλανηθείτε. Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι ο εχθρός. Το πρώτο βήμα στην ολισθηρή πλαγιά προς τη γενοκτονία είναι ο στιγματισμός μιας μειονότητας. Η σιωπή προκαλεί διαρκώς αυξανόμενους κατασταλτικούς περιορισμούς. Αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως ελεύθεροι άνθρωποι, πρέπει να μιλήσουμε ενάντια στις διακρίσεις. Δεν πρέπει να μείνουμε ποτέ ξανά σιωπηλοί, ούτε σήμερα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ> Η Tamarah Benima, μία εξέχουσα ραβίνος, σήμανε επίσης συναγερμό

Οι συγκρίσεις πολλαπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες σε όλη την Ευρώπη και πέρα ​​από αυτήν, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης κίτρινων αστεριών στις διαμαρτυρίες κατά των περιορισμών του ιού.

Σύμφωνα με τους The Times of Israel η Tamarah Benima, μία εξέχουσα και ειλικρινής 71χρονη μεταρρυθμιστής ραβίνος από το Άμστερνταμ, έκανε τη σύγκριση στη διάρκεια ομιλίας της στη βόρεια ολλανδική πόλη Leeuwarden.

«Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προφανώς επέτρεψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να οδηγηθούν σε ολοκληρωτική σκέψη», είπε για την πανδημία της COVID-19, που ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2019. Ό,τι δεν ταιριάζει με την προοπτική τους πρέπει να αποσιωπηθεί».

Όσοι εμπλέκονται στην επιβολή μέτρων δημόσιας υγείας για τον COVID-19 «έχουν τις καλύτερες προθέσεις», πρόσθεσε η Benima. «Αλλά ως Εβραία έχω να πω πως αυτό που συνέβη στη ναζιστική Γερμανία είναι μια προειδοποίηση για μένα. Όσοι ήταν στην εξουσία είχαν όλοι τις καλύτερες προθέσεις. Όπως όταν κήρυξαν τους Εβραίους κινδύνο για τη «δημόσια υγεία». Επίσης όταν κήρυξαν πόλεμο ενάντια στον «ιό» εκείνης της εποχής. Επομένως, μην παίζετε με τη φωτιά παραμερίζοντας τους ανθρώπους στην κοινωνία μας ως «κίνδυνο για τη δημόσια υγεία», όπως κάνει τακτικά ο υπουργός Υγείας Hugo De Jonge».

.https://kourdistoportocali.com/news-desk/giannis-floriniotis-gt-to-trito-emvolio-katestrepse-tin-ygeia-moy/

https://www.triklopodia.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη