Καίγεται όλη η Ελλάδα “Λυπάμαι για όσους ψήφισαν Μητσοτάκη – Έκανα το λάθος και τον ψήφισα και εγώ και τώρα θα φύγω στο εξωτερικό”


Έκλεισε και η παλιά Εθνική Οδός από τους Αγίους Θεοδώρους.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε στους κατοίκους των περιοχών Καλαμάκι Ισθμίων και Παράδεισος ώστε να εκκενώσουν τους οικισμούς τους λόγω δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Δασική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή. Εάν βρίσκεστε στις περιοχές Καλαμάκι Ίσθμια, Παράδεισος εκκενώστε προς Κόρινθο. Ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».

Προς Καλαμάκι κινείται η φωτιά στο Λουτράκι. Η αλλαγή της φοράς των ανέμων οδηγεί την φωτιά του Λουτρακίου προς το Καλαμάκι και την περιοχή γύρω από τα διόδια. εκκενώθηκε ο Αγ. Κωνσταντίνος και σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κλείνει η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου από το ύψος των Αγίων Θεοδώρων ως την Επίδαυρο.

Τρία μεγάλα μέτωπα καίνε αυτή την ώρα τη χώρα με τους ανέμους των 8 μποφόρ να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Η φωτιά που ξεκίνησε από τον Κουβαρά καίει σπίτια στο Λαγονήσι. Επίσης, μεγάλη φωτιά υπάρχει στο Λουτράκι αλλά και στη Βοιωτία.

Φωτιά στη Ρόδο: Καίει σε δασική περιοχή – Άμεση η κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική ύστερα από φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Ρόδο στην περιοχή της Λάρδου και συγκεκριμένα στον Άγιο Λουκά .

Για την κατάσβεση της φωτιάς στη Ρόδο έχουν φτάσει στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες καίγεται μια παράγκα και δασική περιοχή, έχει έντονο καπνό και φλόγα .

Πάτρα: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο Λάππα Αχαΐας

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι στην περιοχή του Λάππα Αχαΐας. Η φωτιά σύμφωνα με πληροφορίες εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση με τα μέτωπα να είναι διάσπαρτα.

Εξαιτίας των ισχυρών ανέμων, υπάρχει κίνδυνος και για τους διερχόμενους οδηγούς στην Ε.Ο Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης του Λάππα.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, επιχειρούν επίγειες δυνάμεις και εναέρια μέσα.

Η τροχαία έχει αποκλείσει το σημείο.

https://karditsastakra.com

“Λυπάμαι για όσους ψήφισαν Μητσοτάκη – Έκανα το λάθος και τον ψήφισα και εγώ και τώρα θα φύγω στο εξωτερικό”

  

Έξαλλος ο κάτοικος του Κουβαρά, που ψήφισε και τον Μητσοτάκη και τώρα τρέχει να σωθεί και κάνει λόγο για άχρηστους. Εμείς, του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας. Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά της.

@gamenalive

Φωτιά στα Καλύβια αγανακτισμένος ψηφοφόρος Νέας Δημοκρατίας

♬ πρωτότυπος ήχος - pylianews

 

@gamenalive

Σπίτια τυλίγονται στις φλόγες στην Κόρινθο

♬ πρωτότυπος ήχος - pylianews
@gamenalive

Καίγεται το Λουτράκι

♬ πρωτότυπος ήχος - pylianews
@gamenalive

Καίγεται η Αττική 17 Ιουλίου 23

♬ πρωτότυπος ήχος - pylianews

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη