GEWKWN : ΝΕΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ 6/9/2023 (ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ)



GEWKWN

Μόλις τελειώσουν οι φοβερές πλημμύρες, διότι ακόμη δεν τελείωσαν, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΥΟ (2) ΦΡΙΚΤΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ, δεν γνωρίζω τον χρόνο, ίσως στην τουρκια και στην Αμερική, να περιμένετε όμως και ένα Μεγάλο Σεισμό στην Γερμανία, που δεν έχει συμβεί ποτέ.  ο Σεισμός αυτός της Γερμανίας θα είναι το αποτέλεσμα ενός πολύ ισχυρού Σεισμού που θα αναταράξει τις τεκτονικές πλάκες της Γης.

Επόμενες μέρες; επόμενες εβδομάδες; Ο ΘΕΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,  θα συμβούν 2-3 μεγάλοι Σεισμοί…….

Η Ελλάδα έχει πάρει από σήμερα 6/9/2023 μια περίοδο χάριτος,  για να δει Ο ΘΕΟΣ την αντίδραση του κλήρου και του κόσμου……

Μια μεγάλη λαχτάρα θα ζήσουν οι άνθρωποι όταν θα δουν ότι κάποια κομμάτια Γης από ΔΥΟ χώρες θα βυθιστούν,  η μια χώρα βλέπει ανατολικά και η άλλη νοτιοδυτικά.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΟΒΕΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΣΑΝ ΝΑ ΓΥΡΝΑ Η ΓΗ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΤΑ ΝΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ  ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΓΗ, ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ. ΘΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΔΕΝΔΡΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…….. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

Σας προειδοποιώ όσοι είναι δικοί μου θα μείνουν δικοί μου, όσοι με αγνόησαν θα έρθουν να με καλέσουν.

Κάτι θα συμβεί στα σύνορα Ελβετίας και Γερμανίας………2-4 νησιά Ελληνικά θα κτυπηθούν από τον Σεισμό όχι όμως καταστροφικά.

Η μόνη χώρα που πήρε περίοδο χάριτος είναι η Ελλάδα, ίσως μείνει αιώνια η περίοδος χάριτος, από τους Έλληνες εξαρτάται…..ΜΕΤΑ, Ούτε φωτιές ούτε πλημμύρες πλέον, αλλά ένας καταστροφικός πόλεμος

————————————

Έχω ψάξει και βρήκα παλαιότερες προειδοποιήσεις του Γέροντα και άλλων που αφορούν αυτά που διαβάσατε προηγουμένως. Ημερομηνίες δεν υπάρχουν, μπορεί να ξεκινήσουν όλα ανά πάσα στιγμή

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ μας προειδοποιούσε από το 2012 για Γεωλογικά φαινόμενα που προκαλούν καταποντισμό τμημάτων ξηράς, όπως σεισμοί, εκρήξεις Ηφαιστείων κλπ ‘’Θα τραβηχτεί η θάλασσα προς τα μέσα σε όλο τον κόσμο, ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΧΩΡΕΣ, ο Γέροντας μας έλεγε ότι στην Ελλάδα θα έχουμε πλημμύρες με πάρα πολλές ζημιές !!! ……..θα είναι μια ΧΑΟΤΙΚΗ κατάσταση, η Γη θα έχει καθίζηση, τα δένδρα θα πέφτουν και θα εξαφανίζονται, θα τα καταπίνει η Γη…….. ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ…..Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ   ‘’

Έρευνα της NASA που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  Science Advances εξηγεί ότι από το 1899 ο άξονας περιστροφής της Γης… μετανάστευσε προς τον Καναδά και τώρα πλησιάζει την Αγγλία. «Η αλλαγή είναι δραματική», αναφέρει η επικεφαλής της έρευνας, Surendra Adhikari.

10 Οκτ 2020 Απόσπασμα από το…’’ βιβλίο των Προφητειών ‘’ το έχει γράψει ο Ανδρέας Σαββίδης το  1970-72  Ο Ελληνοτουρκικός πόλεμος θα αρχίσει το έτος κατά το οποίο η σημερινή υπερδύναμη και η Ανατολικοκεντρικη Ασία θα κλονιστούν από δυο μεγάλους σεισμούς που θα ισοπεδώσουν τα πάντα σε ακτίνα χιλιάδων χιλιομέτρων. Θα υπάρξει αλυσιδωτή σύγκρουση των 12 πλακών της Γης , ο άξονας της Γης θα μετατοπιστεί, μεγάλα τεμάχια γης θα εξαφανιστούν για πάντα, νέα ξηρα θα εμφανιστεί σε μέρη όπου τώρα υπάρχει θάλασσα, οι άνθρωποι θα αναζητούν σπηλιές για να κρυφτούν, ενώ οι άστεγοι και οι νεκροί θα είναι εκατοντάδες χιλιάδες.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ : Πολλές χώρες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα πόσιμου νερού διότι θα στερέψουν λόγο καταστροφής των υδροφόρων υπόγειων στρωμάτων, τα οποία θα κινηθούν και θα μεταφερθούν προς άλλες κατευθύνσεις, κάποιες χώρες θα γίνουν όπως έγινε στην Σαχάρα (έρημος)

ο Γέροντας 7/2021: Παιδιά μου, η μετατόπιση του άξονα της Γης θα προκαλέσει πλημύρες σεισμούς και μεγάλες καταστροφές……. η 1/2 Αγγλία θα είναι κάτω από το ΝΕΡΟ της θάλασσας, Θα τραβηχτεί η θάλασσα προς τα μέσα σε όλο τον κόσμο

Ο  Ερημίτης: Έρχονται πολλά μεγάλα κύματα θα είναι αυτά κ υ ρ ι ο λ ε κ τ ῶ, μεγάλα κύματα, θα συνεπαίρνουν στο διάβα τους, δεν θα αφήνουν τίποτα πίσω υπαρκτό, όλα θα καταστρέφονται σε ένα λεπτό. Θα ανακατευτεί η γη….. Κύριε των Δυνάμεων για φαντάσου να σηκώνεται προς τα πάνω μια ολόκληρη  περιοχή!

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ:   ‘’ παιδιά μου για πρώτη φορά στην ιστορία της η Γερμανία θα δεχτεί ένα πολύ μεγάλο σεισμό και από εκεί θα κινδυνέψουν τα πυρηνικά της εργοστάσια. Από το 2012 το λέγαμε αυτό παιδιά μου, έως τη Βαυαρία θα γίνει ένας φριχτός σεισμός αλλά δεν θα είναι μόνον εκεί για πρώτη φορά η Γερμανία θα δεχθεί τέτοιο σεισμό που έχει πάνω από 500 χρόνια  …….

Η Γερμανία δεν θα έχει μόνο φυσικές καταστροφές αλλά και πυρηνικές, μπορεί να είναι από ατύχημα η από Σεισμό κοντά στα πυρηνικά της εργοστάσια, η από   πυρηνικό πόλεμο.

Ο  Γέροντας από το 2012  προειδοποιούσε ότι η Αμερική θα καταστραφεί, θα βυθιστεί η μισή Αμερική, μέχρι την χώρα των Ινδιάνων, θα πάει κάτω από την θάλασσα, διότι θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα, θα γίνουν σημεία και τέρατα μέχρι τον Καναδά

Ερευνητές λένε ότι ένας τεράστιος σεισμός και ένα τσουνάμι θα μπορούσε σύντομα να χτυπήσει τη βορειοδυτική ακτή των ΗΠΑ, η νέα έκθεση των ερευνητών υποστηρίζει ότι υπάρχει 100 % πιθανότητα να συμβεί ένας σεισμός τέρας «Θα εξαπλωθεί από τον Καναδά στην Καλιφόρνια πάνω από 800 μίλια», δήλωσε από το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον ο Κρις Γκόλντφινγκερ στο CBN News.

Οι ειδικοί μόλις επιβεβαίωσαν ότι το ηφαίστειο Long Valley, είναι μια περιοχή μεταξύ san francisco,  Los Angeles  των ΗΠΑ, πρόκειται να εκραγεί διαλύοντας την Αμερική από μέσα προς τα έξω. Ηφαίστεια όπως το Long Valley εκρήγνυνται μόνο μια φορά σε μερικές χιλιάδες χρόνια. Αυτό που θα πυροδοτήσει το ηφαίστειο αυτό είναι ο Σεισμός στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα. Επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι αυτός ο Σεισμός ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, το ίδιο λέει και η NASA.

Οι Σεισμοί μπορούν να προκαλέσουν εκρήξεις Ηφαιστείων όπως και τα Ηφαίστεια μπορούν να προκαλέσουν Σεισμούς, αν ο Σεισμός του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα προκαλέσει την έκρηξη του Ηφαιστείου Long Valley, θα πεθάνουν εκατομμύρια άνθρωποι.

Το κακό θα κτυπήσει με όλες του τις δυνάμεις, εμείς οι άνθρωποι το μόνο όπλο που έχουμε είναι η ΠΙΣΤΗ μας στην Αγία Τριάδα στον Χριστό μας στην Παναγία μας, στους Αρχαγγέλους και στους Αγίους………. ΑΥΤΗ Η ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ   

https://www.triklopodia.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη