Το βέβαιο είναι ότι οι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες ξαφνικίτηδες, αυτοάνοσα, επιθετικούς καρκίνους και βαριές σωματικές βλάβες, θα πληρώσουν

 

Σε όλες τις χώρες πλέον ανοίγουν στόματα και η αλήθεια αποδεικνύεται πλέον στις δικαστικές αίθουσες.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ΝΑ ΔΕΙΣ ότι εμπιστεύτηκες πληρωμένους απατεώνες.

Δεν πειράζει, όλοι κάνουμε λάθη.

Δεν σε κρίνουμε και δεν σε χλευάζουμε, αντιθέτως σε περιμένουμε να συνταχθείς με τους Ανθρώπους για να διώξουμε από τη ζωή μας τους απάνθρωπους που κακοποιούν βάναυσα την ανθρωπότητα.

 ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ!!
Μετά τις δικαστικές ενέργειες του δικηγόρου Αντωνιάδη και τις πρώτες κλήσεις και ποινικές διώξεις τού εισαγγελέα σε γιατρούς, οι επιστήμονες της ντροπής άρχισαν να τα γυρίζουν. Αφού απείλησαν, εκφόβισαν και εκβίασαν εκατομμύρια Έλληνες να εμβολιαστούν με ένα πειραματικό σκεύασμα ανεξέλεγκτα και με μόνη προϋπόθεση να έχει ανοίξει η ηλικιακή κατηγορία τους στην πλατφόρμα, και ενώ τα πρόστιμα στους άνω των 60 που δεν θέλησαν να εμβολιαστούν, ισχύουν ακόμα και τοκίζονται, τώρα θυμήθηκαν ότι ο εμβολιασμός είναι ιατρική πράξη, δεν μπορούν να εμβολιαστούν όλοι, δεν είναι για όλους ο εμβολιασμός και υπάρχουν προϋποθέσεις γι’ αυτόν, έγκριση γιατρού μετά από έλεγχο ιστορικού του ασθενούς κ.λ.π.
Το βέβαιο είναι ότι οι υπεύθυνοι για τις χιλιάδες ξαφνικίτηδες, αυτοάνοσα, επιθετικούς καρκίνους και βαριές σωματικές βλάβες, θα πληρώσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Σε όλες τις χώρες πλέον ανοίγουν στόματα και η αλήθεια αποδεικνύεται πλέον στις δικαστικές αίθουσες. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ΝΑ ΔΕΙΣ ότι εμπιστεύτηκες πληρωμένους απατεώνες. Δεν πειράζει, όλοι κάνουμε λάθη. Δεν σε κρίνουμε και δεν σε χλευάζουμε, αντιθέτως σε περιμένουμε να συνταχθείς με τους Ανθρώπους για να διώξουμε από τη ζωή μας τους απάνθρωπους που κακοποιούν βάναυσα την ανθρωπότητα.

ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ! ΕΔΩ

https://trelogiannis.blogspot.com/2023/10/blog-post_92.html

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη