Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ "ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ": Προσγειώθηκε στο Ισραήλ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

 

 

ΑΘΑΜΑΝΑΣΗ προ-σχεδιασμένη από την Παγκόσμια Σατανική Κυβέρνηση, διάλυση του Ισραήλ (έτσι ώστε να έλθει η Βασιλεία του Αντίχριστου, με έδρα το Ισραήλ, και συγκεκριμένα την Ιερουσαλήμ), δεν θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί πλήρως, παρά μόνον με την επίσκεψη του Απόλυτου Αποβράσματος, Εκτρώματος του Εωσφόρου, Δούλου του Σατανά, Αφορισμένου.  Το τέλος του Ισραήλ είναι πλέον Βέβαιον!

ΑΜΗΝ

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις προσγειώθηκε στο Ισραήλ, όπως επιβεβαιώθηκε από επίσημη κυβερνητική πηγή. Εντός λίγων ωρών αναμένεται να έχει σημαντική συνάντηση στηhttps://katohika.gr/diethni/prosgeiothike-sto-israil-o-kyriakos-mitsotakis/ν καρδιά της Ιερουσαλήμ με τον Ισραηλινό ομόλογό του Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Αργότερα το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Αρχικά, η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Ισραήλ είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Πέμπτη, αλλά χρειάστηκε να αναβληθεί λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει η στήλη “Θεωρία” της τελευταίας κυριακάτικης έκδοσης της “Καθημερινή”, Ισραηλινοί αξιωματούχοι δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για την ακύρωση της επίσκεψης Μητσοτάκη. Επισήμαναν ότι πολυάριθμοι Ευρωπαίοι ηγέτες τον είχαν επισκεφθεί χωρίς να αντιμετωπίσουν παρόμοια ζητήματα. Αυτό που φάνηκε να ενοχλεί περισσότερο, ωστόσο, ήταν το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επρόκειτο να ταξιδέψει στο Κάιρο την προηγούμενη ημέρα χωρίς να κάνει προηγουμένως στάση στο Ισραήλ. Αξιοσημείωτη ήταν και η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε στο να επικοινωνήσει ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών με τον Ισραηλινό ομόλογό του, σε αντίθεση με τον Νίκο Δένδια, ο οποίος είχε κάνει απευθείας τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας.

Μια καλά πληροφορημένη πηγή που γνωρίζει καλά τις ελληνοϊσραηλινές σχέσεις τόνισε ότι “τώρα μετράμε τους συμμάχους μας, και η Ελλάδα βρίσκεται ψηλά σε αυτόν τον κατάλογο”. Παρ’ όλα αυτά, Έλληνας διπλωμάτης διαβεβαίωσε τη στήλη ότι η κατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών παραμένει εξαιρετικά ισχυρή, με την Ελλάδα αφοσιωμένη στο να προσφέρει ακλόνητη υποστήριξη στο Ισραήλ σε όλα τα επίπεδα

https://katohika.gr/diethni/prosgeiothike-sto-israil-o-kyriakos-mitsotakis/ 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη