Το όραμα για τον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα (Βατάτζη) από τον Γ.Νικόδημο Μακρή της Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Σοφικού Κορινθίας

 

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ:  Μια από τις σημαντικότερες μορφές σύγχρονων Οσίων ήταν και ο Νικόδημος της Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας του Σοφικού Κορινθίας.  Επειδή ο καιρός πια έχει έλθει για να ζήσουμε τα τεράστια γεγονότα της Αναλαμπής της Ορθοδοξίας και του τέλους του Αντίχριστου και της Σατανικής Παγκοσμίου Κυβερνήσεως, των οποίων τα έργα ήδη βιώνουμε πολύ άσχημα, παραθέτουμε το αντίστοιχο όραμα του Οσίου Νικοδήμου.  

Από την παρακάτω συζήτηση μεταξύ του Οσίου και ενός πνευματικού του παιδιού (Νικόλα), παρακαλώ να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα εξής: 

1.  Ο Ιωάννης Άγιος Βασιλεύς, θα δράση λίγο πριν από τον ερχόμενο αντίχριστο και κατά την Βασιλεία αυτού του ψευτο – Μεσσία!

Μας αποκαλύπτει δηλαδή ο Όσιος Νικόδημος και μας επιβεβαιώνει ότι: Πρώτα θα αναδειχθεί ο Ιωάννης Άγιος Βασιλεύς (με το πέρας του Γ' παγκοσμίου πολέμου με θαύμα μετά τον τριήμερο Μέγα Πόλεμο στην Κωνσταντινούπολη, όπως μας πληροφορεί πλήθος προφητειών), ενώ λίγο καιρό κατόπιν θα εμφανίσει η Παγκόσμια Σατανική Κυβέρνηση τον Αντίχριστο ως "Μεσσία" (Ψευδο-Μεσσία), προφανώς στην έδρα του στα Ιεροσόλυμα, στο νέο Ναό του Σολομώντος.  Έτσι, οι δυο τους, Ιωάννης Άγιος Βασιλεύς και Αντίχριστος, θα δράσουν κατά τη διάρκεια του ίδιου χρονικού διαστήματος και κατά πάσα πιθανότητα για τα 3,5 χρόνια (ή 42 μήνες) που αναφέρει η Ιερά Αποκάλυψη, έως ότου ο Ιωάννης Άγιος Βασιλεύς, με τη βοήθεια του Θεού στείλει τον Αντίχριστο στα "Τάρταρα" (μάχη του Αρμαγεδδώνος), όπου και θα δεθεί και ο ίδιος ο Διάβολος.  Έτσι ακολουθεί η "χρυσή" χρονική περίοδος της Αναλαμπής Ορθοδοξίας και Ελληνισμού.  Ελάχιστα πριν το τέλος του κόσμου αυτού, θα λυθεί και πάλι ο Διάβολος, ο οποίος όμως θα ανακαλύψει ότι δεν δύναται πια να επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων, οι οποίοι θα είναι ένα με τον Χριστό.  Ο Διάβολος θα σταλθεί οριστικά κατόπιν στα "Τάρταρα" με την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.

 2.  Πολύ σύντομα ο Χριστός θα στείλη τον εκλεκτό του άνθρωπο τον Ιωάννη τον Ελεήμονα για να πραγματοποιήσει τον Επανευαγγελισμό των Εθνών στην ορθή πίστη των Αγίων Αποστόλων !

Ιδιαίτερη προσοχή στο εξής:  Ο Ιωάννης Άγιος Βασιλεύς που θα μας αναδείξει ο Θεός θα κάνει έργο που θα μοιάζει με αυτό του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα (Βατάτζη).  Δεν σημαίνει ότι ο ερχόμενος Ιωάννης Άγιος Βασιλεύς θα είναι ο ίδιος ο Βατάτζης! 

 

Διαβάστε την παρακάτω ευλογημένη συζήτηση μεταξύ του Οσίου Νικοδήμου και του πνευματικού του παιδιού Νικόλαου, όπως την είχε κάνει και με το άλλο του πνευματικο-παίδι και προσωπικό του ιατρό Ευάγγελο.

Ο Θεός ας αναπαύσει τους αδελφούς μας Νικόλαο και Ευάγγελο και ο Όσιος Νικόδημος ας πρεσβεύει για όλους εμάς τους αμαρτωλούς.

ΑΜΗΝ

 

Η συζήτηση:

Γέροντας Νικοδήμος Μακρής , Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Σοφικού Κορινθίας:
Όραμα για τον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα…

Από τις πολύ σπάνιες φορές που ο Γέροντας μιλούσε γενικά για τα οράματα που είχε ζήσει , δεν το έκανε από ταπείνωση αλλά γιατί συγκλονιζότανε ….

Το συγκεκριμένο όραμα το διηγήθηκε επειδή συνέπεσε με τα γεγονότα που είχαν γίνει με τους Τούρκους στα Ίμια και ήταν στενοχωρημένος !

Διηγείται ο Γέροντας Νικοδήμος στον Νικόλαο
Καρυπίδη , όπως είχε κάνει και στον προσωπικό του Γιατρό Εύαγγελο Κοτσιομήτη , αναπληρωτή καθηγητή ιατρικής σχολής πανεπιστημίου Αθηνών ….

Άρχομαι της διηγήσεως :

— Παιδί μου Νικόλα , ο Αρχάγγελος Μιχαήλ , Αρχιστράτηγος των επουρανίων δυνάμεων , μου παρουσιάζεται και μου δείχνει επτά βασιλείς , οι οποίοι ήταν μπροστά μου στην σειρά …..
Ο Ταξιάρχης με ρωτάει ποιός από τους βασιλείς είναι ο ωραιότερος κι εγώ του έδειξα τον Ιωάννη τον Ελεήμονα …..
Τον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα τον αγαπάω , παιδί μου ……
( Ήταν Μάρτιος του 1950 και πλησίαζε η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου , στην Ιερά Μονή Αγίας Μαρίνας Σοφικού Κορινθίας )…..
Μόλις είχε τελειώσει τους ψαλμούς που διάβαζε ανελλιπώς κάθε βράδυ ….

Το συγκεκριμένο που θα γράψω έγινε κατά των μεγάλων διωγμών που κρυβότανε για να κυρήξει την Ορθόδοξη πίστη των Αγίων Πατέρων ( Σε Σαλαμίνα , Κόρινθο και Χίο , όπου τους κυνηγούσε η χωροφυλακή και κρυβότανε , γι’αυτό και πήγαινε σε διάφορα μέρη κρυφά , αλλά όλο τους ανακάλυπταν και έφευγαν , όπου και αν κρυβότανε και πήγαινε σκοπός ήταν να κρατηθεί η Ορθοδοξία ) …..
( χρονική περίοδος περίπου 1930 – 40 ) !

Όταν μας κυνηγούσαν οι ψευτοπροφήτες μασόνοι κι Εβραίοι , τότε κρυβόμουν σ ‘ ένα ξηραμένο πηγάδι …..
Εκεί έκανα τρείς χιλιάδες μετάνοιες την ημέρα …..
Κάποια στιγμή με πήρε λίγος ύπνος ….
Παρουσιάζεται τότε μπροστά μου μία μορφή που έλαμπε , της οποίας η λάμψη ήταν δυνατότερη του ηλίου …..
Εγώ τρόμαξα …..
Και τότε άκουσα να μου λέει : << Νικόδημε , σήκω και ζωγράφισε μόνον την μορφή της κεφαλής μου ….
Είμαι ο Ιωάννης ο Ελεήμων >> …..
Σαν συνήλθα από την ταραχή , τον προσκύνησα και του είπα << Μά δεν έχω χρώματα >> ….
Και μου λέει :
<< Εσύ είχες κι έχεις μεγάλη πίστη στον Τριαδικό Θεό …..
Ζήτησε τώρα και θα σου φανερώσει >> ….
Έτσι έγινε και τον ζωγράφισα …..
Προτού τον χάσω από τα μάτια μου , μου λέει : πρίν έλθη ο αντίχριστος
Θα ξαναλάμψει η Ορθοδοξία ….
Μήν ξεχνάτε , Νικόδημε !
Η Αγία Σοφία είναι Οίκος του Μεγάλου Θεού μας ….
Θα λάμψει με μεγαλοπρέπεια και συμπλήρωσε ότι εγώ μαζί με εκείνον θα λειτουργήσουμε στον Οίκο του Πατέρα μας Θεού , μετά τον θάνατο μου βέβαια …..
Πολύ σύντομα ο Χριστός θα στείλη τον εκλεκτό του άνθρωπο τον Ιωάννη τον Ελεήμονα για να πραγματοποιήσει τον Επανευαγγελισμό των Εθνών στην ορθή πίστη των Αγίων Αποστόλων !

Θα δράση λίγο πριν από τον ερχόμενο αντίχριστο και κατά την Βασιλεία αυτού του ψευτο – Μεσσία !
Επί της εποχής του θα λάμψη η Ορθοδοξία !
Μακάριοι οι άνθρωποι που ζήσουν τα γεγονότα των ημερών εκείνων !

Πρόσεχετε λοιπόν , γιατί ο Γέροντας είχε πεί αν θυμάστε :
Ότι ο αντίχριστος θα έχει όμορφη εμφάνιση για να ξεγελάσει τον κόσμο …..
Θα κάνει θαύματα με τη βοήθεια της επιστημονικής μαγείας και οι άνθρωποι που είναι χλιαροί στην πίστη , η δεν πιστεύουν καθόλου , θα μπερδέψουν το μυαλό τους που θα το έχει σκοτίσει αυτός , και δεν θα τον καταλάβουν !
Προσοχή μεγάλη χρειάζεται !
Θά έρθει με πόλεμο και κακό πολύ ο άνομος , και τότε θα υπάρχει μεγάλη οικονομική δυσκολία !
Με το χρήμα θα προσπαθήσει να κάνει δούλους όλους τους ανθρώπους !
Προσέχετε λοιπόν , τις κινήσεις σας , παρακαλώ , πολύ !

Τέλος και τον Θεόν Δόξα

 https://romioitispolis.gr/to-orama-gia-ton-agio-ioanni-ton-eleimona-vatatzi-apo-ton-g-nikodimo-makri-tis-i-m-agias-marinas-sofikoy-korinthias/

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη