ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ": ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΤΟ RAVE PARTY ΤΗΣ 7ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 Israel rave-party survivors: 'I could see the terrorists closing in on us'

 

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ:  Δεν άργησαν να έλθουν στο φως της δημοσιότητας οι αποκαλύψεις για το ποιος ήταν πίσω από την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου 23 στο "Rave Party" του Ισραήλ.  Από την πρώτη στιγμή, η "Ορθόδοξη Ελλάδα" με άρθρο της είχε στοχοποιήσει τον πραγματικό υπεύθυνο της τραγωδίας:  Την "Παγκόσμια Σατανική Κυβέρνηση", η οποία έχει υπηρέτες δαιμον-ανθρώπους, τόσο Ισραηλινούς όσο και Άραβες-Παλαιστίνιους...  Για του λόγου το αληθές, διαβάστε ή ξαναδιαβάστε το παρακάτω άρθρο:

  https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/10/blog-post_7.html

Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πλέον προ των πυλών.  Μετρούμε ημέρες, αν όχι ώρες.  Όπως πολλές φορές τονίσαμε, ΠΡΕΠΕΙ να γίνει ο πόλεμος για να σωθεί η Ελλάδα και μαζί της όλη η Ανθρωπότητα.

ΑΜΗΝ

 Ισραηλινοί σκότωσαν Ισραηλινούς στις 7 Οκτωβρίου όταν ξέσπασε ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή. Το βίντεο που είχε δημοσιοποιήσει πριν μερικές ημέρες η ισραηλινή ιστοσελίδα ynet έδειχνε εικόνες από ελικόπτερα Apache που στόχευαν αδιακρίτως ότι και όποιον εκινείτο στο έδαφος, στην περιοχή που γινόταν το φεστιβάλ στο οποίο έγινε η επίθεση της Χαμάς. Δείτε το βίντεο που αναδημοσιεύει στην Ελλάδα το militaire.gr:

 Τώρα αποκαλύπτεται ότι έρευνα της ισραηλινής αστυνομίας επιβεβαιώνει πως τα ισραηλινά Apache πυροβόλησαν εναντίον Ισραηλινών πολιτών! Τις τελευταίες ημέρες πληθαίνουν οι ενδείξεις που θέλουν τους Ισραηλινούς να γνωρίζουν και να περιμένουν την επίθεση των ενόπλων της Χαμάς για να έχουν ένα ισχυρό άλλοθι για να εξαφανίσουν τον “βραχνά” των Παλαιστινίων από προσώπου γης. Πιο ναζιστές από τους ναζί, οι Εβραίοι δεν διστάζουν να σκοτώσουν συμπατριώτες τους για να πετύχουν το βρωμερό σχέδιό τους.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%91%ce%a0%ce%99%ce%a3%ce%a4%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%97-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%91%ce%9b%ce%a5%ce%a8%ce%97-%ce%a0%ce%9f%ce%a5-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%95%ce%94%ce%91%ce%a6%ce%99%ce%96%ce%95%ce%99/ 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη