Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

 Screenshot_42

 

 

“ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΚΟΜΙΣΘΕΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ”… ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΖΑΝΕΙΟ

“Συνεπώς, το ενημερωτικό σημείωμα του Τζάνειου προς τους θεράποντες του Σωτηρία πάσχει ως προς την παρατηρούμενη για δεύτερη μέρα πτώση της τιμής της αιμοσφαιρίνης από τις εργαστηριακές εξετάσεις και τη μη αναφορά στις αυξημένες τιμές των D Dimers”

Και όταν αυτό, μεταξύ των άλλων, επιβεβαιώνεται από τον πραγματογνώμονα που διόρισε ο εισαγγελέας, από μόνο του συνιστά κοσμογονικό γεγονός στη μάχη κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Θυμίζω το απόσπασμα από το υπόμνημα του Δημήτρη Αβραμίδη (λίγο εμπλουτισμένο με τις δικαστικές εξελίξεις από τότε, όπως θα ενταχθούν στο τελικό υπόμνημα που θα κατατεθεί στην προανάκριση την άλλη εβδομάδα), στην ποινική διαδικασία που κινήθηκε απευθείας από την Εισαγγελία Εφετών  Αθηνών, για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάτου του πατέρα του στο ΣΩΤΗΡΙΑ, όπου διακομίσθηκε από το ΤΖΑΝΕΙΟ, μεταξύ άλλων δήθεν θετικός, με ψευδές αποτέλεσμα από το μικροβιολογικό εργαστήριο του ΑΤΤΙΚΟΝ. Είναι άλλωστε μία ακόμα περίπτωση, όπως αυτή της Βασιλικής Αγγελούδη στο Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης ή αυτή του Γιώργου Βιόπουλου στο ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ, όπου η μεταφορά ασθενούς σε ιδιωτικό νοσοκομείο εμποδίστηκε την τελευταία στιγμή με ψευδές θετικό αποτέλεσμα.

Πλέον, τα όσα καταγγέλλει ο Δημήτρης με αυτό το υπόμνημα, επιβεβαιώθηκαν και από τον πραγματογνώμονα που διόρισε ο εισαγγελέας.

Στο τέλος, το βίντεο της συγκλονιστικής μαρτυρίας του Δημήτρη Αβραμίδη, την οποία είχε καταθέσει στο κανάλι πριν την έναρξη της ποινικής διαδικασίας.

********

“τα απέκρυψαν από το «ΣΩΤΗΡΙΑ», στο οποίο άλλωστε, όσο και αν φαίνεται απίστευτο, ΔΕΝ έστειλαν, πέραν του εξιτηρίου με την ελλιπή και παραπλανητική εικόνα της κατάστασης της υγείας του ασθενούς που θα παραλάμβαναν στο «ΣΩΤΗΡΙΑ», κανένα άλλο ιατρικό στοιχείο. Ο ιατρικός φάκελος έμεινε στο «ΤΖΑΝΕΙΟ». Και δεν είναι η μοναδική φορά που συνέβη αυτό σε μεταφορά ασθενούς «Covid-19» από ένα νοσοκομείο «αναφοράς» σε άλλο. Στην τεράστια νομική μάχη που δίνει ο συνήγορός μου Νίκος Αντωνιάδης από την 26/04/2020 μέχρι και σήμερα, και συνεχίζει, κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους (Βλ. τα σχετικά 2, 3 & 4 με το ιστορικό της δράσης αυτής και το σχετικό εισαγωγικό κείμενο, και το ενδεικτικό συνοδευτικό αυτού υλικό), ήταν πάρα πολλές αυτές οι περιπτώσεις μεταφοράς ασθενών από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, με τους ιατρικούς φακέλους να μη συνοδεύουν τους ασθενείς στη μεταφορά τους.

Τους έστελναν απλώς «τελειωμένους», για να πεθάνουν στα άλλα νοσοκομεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

ΔΕΝ πρόκειται για απλή αμέλεια, έστω βαριά, όπως ορθά από τη δική του πλευρά προσδιορίζει την υπαιτιότητα ο κ. Ανδρέου, γιατί δεν είναι δουλειά του ιατροδικαστή πραγματογνώμονα να τεκμηριώσει το δόλο. Ο δόλος όμως προκύπτει και αποδεικνύεται από το περιεχόμενο της ιατροδικαστικής έκθεσης, τα στοιχεία του ιατρικού φακέλου, το υπόλοιπο αποδεικτικό οπτικοακουστικό υλικό και τις ένορκες καταθέσεις, και τεκμηριώνεται από τον παθόντα ή τον παριστάμενο εν γένει προς υποστήριξη της κατηγορίας, στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας, και στη συνέχεια αναλαμβάνουν οι εισαγγελείς και οι ανακριτές.

Δεν πρόκειται λοιπόν για αμέλεια:

Πρόκειται για ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ !!

Αυτά που παρέλειψαν να κάνουν οι υπεύθυνοι της νοσηλείας του πατέρα μου ιατροί στο «ΤΖΑΝΕΙΟ», δεν είναι τίποτα το πολύπλοκο, τίποτα το άγνωστο, και φυσικά δεν έχουν να κάνουν με το «παραμύθι» που μας έλεγαν για τον «αόρατο εχθρό», για τον «άγνωστο» αυτό ιό που έπρεπε να δικαιολογήσουμε τα νοσοκομεία και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των κλινικών Covid-19 για τα εγκλήματα που διέπραξαν. Μιλάμε για απλά, απλούστατα πράγματα, γνωστά και σε πρωτοετείς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής, κάποιες δε φορές δεν απαιτούνται καν γνώσεις ιατρικής επιστήμης, αρκεί η κοινή λογική. Δεν έχει καμία σχέση με τον κόβιντ η εσωτερική αιμορραγία και η παράλειψη να την αντιμετωπίσουν. Οι αιματοκρίτες δεν άρχισαν να πέφτουν …επί κόβιντ. Άλλο αν όλα τα απέδιδαν στον κορωνοϊό και παρατηρούσαμε στα 84 νοσοκομεία εμμονή στην ενοχοποίηση του κορωνοϊού για όλα όσα συνέβαιναν σε αυτά.

Αυτό συνέβη και εδώ. Χαρακτηριστικό είναι το σχετικό απόσπασμα από την έκθεση του κ. Ανδρέου:

«Στη διάγνωση εξόδου αναφέρεται «Covid-19», πλην όμως, όπως προκύπτει από τον ιατρικό του φάκελο, ήδη από τις 11/02/21, ο ασθενής ήταν αρνητικός. Τελευταία φορά που διεγνώσθη ως θετικός ήταν στις 30/01/2021. Άρα η αναφορά της λοιμώξεως από Covid-19 δε θα έπρεπε να αναφέρεται καν ή με τη συμπλήρωση «σε αποδρομή», διότι παραπλανά τους θεράποντες που τον υποδέχονται στο «Σωτηρία», για την προτεραιοποίηση των παθήσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του ασθενούς».

Ο κ. Ανδρέου δεν είναι ο μοναδικός ιατροδικαστής που κάνει σχετική παρατήρηση στην έκθεσή του. Σε άλλη ποινική διαδικασία που «τρέχει» αυτή την ώρα (σε μία από τις πολλές) σε βάρος του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», η ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου αναφέρεται στο κεφάλαιο «ΣΥΝΟΨΗ-ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ» στην «εμμονή στην ερμηνεία της συμπτωματολογίας του ανωτέρω στη νόσο COVID-19».

Η εμμονή αυτή στην απόδοση των πάντων στον κορωνοϊό, δεν είναι καθόλου τυχαία. Δεν έπαθαν ομαδική παράκρουση στα 84 νοσοκομεία που έχει απέναντί του ο πληρεξούσιος δικηγόρος μου, που είναι ταυτόχρονα και ο γνωστός στο πανελλήνιο δικηγόρος για τη νομική δράση του κατά της «μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους», και απέδιδαν τα πάντα στον κόβιντ. Είναι αυτό που τελικά εξελίχθηκε στο σλόγκαν των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που ακολουθούν τον δικηγόρο αυτό και παρακολουθούν τη δράση του, «τα κάνει αυτά ο κόβιντ».

Φυσικά, οι δολοφόνοι ήξεραν πολύ καλά ότι δεν τα έκανε αυτά ο κόβιντ ,

αλλά είτε τα προκαλούσαν οι ίδιοι ,

είτε οφείλονταν στα υποκείμενα νοσήματά τους, τα οποία σκοπίμως παραμελούσαν, γιατί “τώρα προηγείται ο κόβιντ” ,

είτε οφείλονταν σε τυχαία επιβάρυνση της υγείας των ασθενών, η οποία πολύ απλά τους εξυπηρετούσε καθώς επιτάχυνε τη διαδικασία εξόντωσής τους (όπως π.χ. έγινε στην εδώ περίπτωση).

Παραπέμπω στα 14 στοιχεία του «πρωτοκόλλου του θανάτου», όπως αυτά εκτίθενται στην από 19/07/2021 μήνυση του Νίκου Αντωνιάδη στην Γ.Α.Δ.Α., και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έλαβε στοιχεία Α.Β.Μ. Γ22-721 και σε αυτή συσχετίστηκε η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Ε20-3031 μήνυση για τη «λίστα της απάτης». Τη λίστα δηλαδή του Ε.Ο.Δ.Υ. στην οποία καταγράφονταν από την αρχή της απάτης ως θάνατοι «από κόβιντ», θάνατοι ασθενών που πέθαναν από άσχετες με τον κόβιντ αιτίες ,

όπως τα ίδια τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης άρχισαν να ομολογούν το ένα μετά το άλλο από τις αρχές του 2022 και εντεύθεν ,

αλλά με ένα «θετικό» τεστ, πραγματικά ή μη θετικό, ακόμα και μετά θάνατον, τους κατέγραφαν ως θανάτους «από κόβιντ» για να ανεβάσουν τον σχετικό αριθμό των θανάτων (καθώς κατά τον “ειδικό” Γκίκα Μαγιορκίνη, αν δεν το έκαναν αυτό για πρώτη φορά στην ιστορία, τότε “δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”), όπως έκαναν και με το 33% (κατά τον Ε.Ο.Δ.Υ.) ή 50% (κατά τον διευθυντή της Μ.Ε.Θ. Covid-19 του «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», Νίκο Καπραβέλο) των θανάτων από μικρόβια και ΟΧΙ από τον κόβιντ, για να τρομοκρατήσουν τους άτυχους πολίτες και αρχικά να τους πείσουν, στη συνέχεια να τους εκβιάσουν και στο τέλος να τους υποχρεώσουν, να εμβολιαστούν.

Σημειωτέον δε, ότι η προσβολή των ασθενών από μικρόβια δεν ήταν “αναπόφευκτο κακό”, όπως συνέβαινε στην προ κορωνοϊού εποχή, αλλά είτε με την σκόπιμη παράταση των νοσηλειών είτε με την σκόπιμη εξουθένωση των ασθενών (όπως εν προκειμένω), τα ίδια τα νοσοκομεία παρέδιδαν τους άτυχους ασθενείς – θύματά τους, βορά στα δολοφονικά μικρόβια.

Στην ίδια ποινική δικογραφία της μήνυσης του αιώνα, όπως την έχει χαρακτηρίσει ο Νίκος Αντωνιάδης, συσχετίστηκε και άλλη ποινική δικογραφία, και συγκεκριμένα η υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. ΑΑ21-446, με αντικείμενο την παράνομη κατακράτηση της ασθενούς Θεοδώρας Αγριδιώτη στο νοσοκομείο «ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» της Αθήνας, μετά από άλλη μία μήνυση του δικηγόρου σε μία ακόμα προσπάθειά του τότε (Μάρτιος του 2021) να σώσει ασθενή που κρατούσαν παράνομα τα νοσοκομεία. Κρίθηκε από τον εισαγγελέα που χειρίστηκε τη δικογραφία ότι το διερευνώμενο αδίκημα εφόσον στοιχειοθετείται, διαπράχθηκε στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης που καταμηνύθηκε στη Γ.Α.Δ.Α. την 19η Ιουλίου 2021 από τον Νίκο Αντωνιάδη.

Αν την περίπτωση του πατέρα μου την εξετάζαμε υπό το κλασικό πρίσμα των αμελών συμπεριφορών του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού των νοσοκομείων, στην προ κόβιντ εποχή, θα δυσκολευόμασταν να δεχθούμε ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν πρόθεση να σκοτώσουν τον πατέρα μου, όσο ακραία και αν περιγράφεται και αποδεικνύεται εν προκειμένω η συμπεριφορά των δραστών. Θα κάναμε στην εσχάτη λόγο για εγκληματικά ανίκανους γιατρούς.

Γιατί θα έλειπε κάτι σημαντικό:

Θα έλειπε το κίνητρο.

Είχαν προηγούμενα με τον πατέρα μου στο «ΤΖΑΝΕΙΟ»;

Προφανώς όχι.

Δυστυχώς όμως για τους εδώ δράστες, υπάρχει το κίνητρο. Και το έχει αποδείξει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Όχι μόνο στις 4.311 σελίδες της μήνυσής του στη Γ.Α.Δ.Α. την 19/07/2021, αλλά και στο πολλαπλάσιο σε όγκο υλικό που έχει προκύψει από τότε, τόσο στις ήδη τότε εκκρεμείς περιπτώσεις όσο και στις αμέτρητες νέες και στα τρία επίπεδα της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Στο επί μέρους πρωτόκολλο της απάτης, στο πρωτόκολλο του θανάτου και σε αυτό του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης του πληθυσμού. Μείωση και σακάτεμα του πληθυσμού που ήδη βλέπουμε καθημερινά να γίνεται πραγματικότητα, με τις «ξαφνιτίτιδες» να σαρώνουν πλέον την επικαιρότητα και την καθημερινή ειδησεογραφία, ακόμα και από τα συστημικά Μ.Μ.Ε., αλλά και με τις παρενέργειες των εμβολίων να τρομοκρατούν τον πληθυσμό, όπως είχαν προβλέψει ήδη από τον Αύγουστο του 2021 οι πραγματικά ειδικοί για τα εμβόλια επιστήμονες, μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία, ότι θα συμβεί, είχαν δε ενημερώσει όλες τις αρμόδιες αρχές με εξώδικη αναφορά 106 σελίδων στις οποίες περιγράφεται ο μηχανισμός του εμβολίου, την οποία αναφορά επέδωσαν την 05/08/2021σε αυτές δια του ίδιου πάντα δικηγόρου, αλλά απεδείχθη ότι ήταν φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μία αναφορά που φαντάζει πλέον παιδικό παραμύθι μπροστά στον ορυμαγδό των στοιχείων που έχουν προκύψει από τότε.

Ήδη όμως, με εντολή της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, έχει κινηθεί η πρώτη παγκοσμίως ποινική διαδικασία για τη διερεύνηση όλου του φάσματος του εγκλήματος των εγκλημάτων. Η σχετική δικογραφία, με στοιχεία Α.Β.Μ.  ΑΑ23-825, εκκρεμεί αυτή την ώρα στην προανάκριση στη Θεσσαλονίκη, όπου έχουν κληθεί οι επιστήμονες της συμπρωτεύουσας που συμμετείχαν στη σύνταξη της ως άνω αναφοράς, να καταθέσουν επί αυτής, αλλά και για όλο το φάσμα του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού του πληθυσμού.

 

 

Η κυβέρνηση, εγκληματική οργάνωση κατά τον μηνυτή δικηγόρο, ήθελε νεκρούς «από κορωνοϊό».

Γι αυτό και όταν ο ασθενής Θανάσης Γιδόπουλος εισήχθη στο τελικό στάδιο του καρκίνου από τον οποίο έπασχε, στο νοσοκομείο αναφοράς ΣΩΤΗΡΙΑ, εκεί βεβαίωσαν ψευδώς ότι η εισαγωγή ήταν δήθεν “λόγω κορωνοϊού”, δήθεν διαγνωσμένου με τεστ σε ιδιωτικό εργαστήριο προ της εισαγωγής. Η ψευδής αυτή βεβαίωση (αδίκημα που είναι και η καρδιά της απάτης) ήταν το αντικείμενο της πρώτης μήνυσης που κατέθεσα κατά νοσοκομείου, με στοιχεία Α.Β.Μ. Ε20-2475, με τίτλο “ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ, ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΛΟΓΩ COVID-19”. Μετά από πολύμηνη προκαταρκτική εξέταση και τρεις απόπειρες αρχειοθέτησης της δικογραφίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών έδωσε εντολή για την άσκηση ποινικής δίωξης. Η δίωξη αυτή ασκήθηκε και έτσι έχουμε την πρώτη δίωξη και παραπομπή σε δίκη στον πλανήτη για την απάτη του κορωνοϊού, με τον διοικητή του νοσοκομείου και τρεις υγειονομικούς υπαλλήλους του, να δικάζονται για τη ψευδή βεβαίωση την 04/03/2023 στο Α΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Και επειδή ο ιός αυτός, ένας απλός κορωνοϊός στους άπειρους που έχουν υπάρξει στην ανθρωπότητα από γενέσεως, δεν σκότωνε στο βαθμό που να δικαιολογεί μία πανδημία, ανέλαβαν μικρές ομάδες στα δημόσια νοσοκομεία (αποκλείστηκαν τα ιδιωτικά, όχι για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας βεβαίως, ούτε γιατί οι γιατροί στα δημόσια είναι καλύτεροι, αλλά επειδή είναι σαφέστατα πολύ περισσότερο ελεγχόμενοι), να εφαρμόσουν το πρωτόκολλο του θανάτου, πέραν της κατά τα άνω απάτης της καταγραφής θανάτων ασθενών που πέθαναν από άσχετες αιτίες ή ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, ως θανάτων δήθεν «από κορωνοϊό», ακόμη, επαναλαμβάνω, και με τεστ μετά θάνατον. Δεν αρκούσαν τα ψευδή νούμερα. “Έπρεπε” να πεθάνει πραγματικά πολύς κόσμος στα νοσοκομεία, για να κυκλοφορήσει ο τρόμος του “θανατηφόρου” ιού στην κοινωνία, ώστε οι πολίτες να σπεύσουν τρομοκρατημένοι στα εμβολιαστικά κέντρα να “προστατευτούν” από τον ιό αυτό.

Μία τέτοια ομάδα ανέλαβε να εξοντώσεικαι τον δικό μου πατέρα.

Δεν είχε προηγούμενα μαζί του. Με κανέναν δεν είχαν προηγούμενα.

Πρωτόκολλο θανάτου εφάρμοσαν.

Οι ασθενείς, τα θύματά τους, ήταν απλά νούμερα.

Διαβάζω με οργή τη διαδικασία όχι νοσηλείας, αλλά εξόντωσης του πατέρα μου.

Τον πατέρα μου τον «έφαγαν».

Και πρέπει να «πληρώσουν».


 https://nikosantoniadis.tv/2023/12/24/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%cf%81%cf%85%cf%88%ce%b7%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83/

 https://www.makeleio.gr/%ce%ba%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b7-2/%ce%a0%ce%95%ce%a1%ce%99-%ce%91%ce%a0%ce%9f%ce%9a%ce%a1%ce%a5%ce%a8%ce%97%ce%a3-%ce%a4%ce%97%ce%a3-%ce%a0%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%9c%ce%91%ce%a4%ce%99%ce%9a%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%a3/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη