Επιστήμονες ανακάλυψαν “εκπληκτική” λάμψη φωτός που συμβαίνει κατά τη σύλληψη!

 

 Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό!

Το αναδημοσιεύω επειδή ένας φίλος μου το υπενθύμισε σήμερα.

Είναι μερικά χρόνια παλιό, αλλά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν αναγνώστη που μου το έθεσε υπόψη μου.

Δεν το είχα δει ποτέ πριν και έτσι υποψιάζομαι ότι πολλοί από εσάς δεν το έχετε δει ούτε κι εσείς.

Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε.

Τι λέει η Αγία Γραφή για τη ζωή και το φως;

Αυτό….από τον Ιωάννη 1:4-5:

4 Μέσα σ’ αυτόν ήταν η ζωή, και η ζωή αυτή ήταν το φως όλης της ανθρωπότητας. 5 Το φως λάμπει μέσα στο σκοτάδι, και το σκοτάδι δεν το νίκησε[α].

Ένα τόσο οικείο εδάφιο….

Είναι τόσο εύκολο να τον διαβάσουμε και να μην κάνουμε μια παύση για να τον αφήσουμε να μας γινει συνειδηση

Τώρα διαβάστε το ξανά και συνειδητοποιήστε πόσο στενά συνυφασμένα είναι το ΦΩΣ και η ΖΩΗ.

Ο Ιωάννης 8 μας λέει:

12 Όταν ο Ιησούς μίλησε ξανά στο λαό, είπε: “Εγώ είμαι το φως του κόσμου. Όποιος με ακολουθεί, δεν θα περπατήσει ποτέ στο σκοτάδι, αλλά θα έχει το φως της ζωής”.

15 Ο Υιός είναι η εικόνα του αόρατου Θεού, ο πρωτότοκος πάνω σε όλη την κτίση. 16 Διότι σ’ αυτόν δημιουργήθηκαν όλα: τα πράγματα στον ουρανό και στη γη, τα ορατά και τα αόρατα, είτε θρόνοι είτε εξουσίες είτε άρχοντες είτε αρχές- όλα δημιουργήθηκαν μέσω αυτού και γι’ αυτόν. 17 Αυτός είναι πριν από όλα τα πράγματα, και σ’ αυτόν τα πάντα είναι ενωμένα.

Εντάξει, τώρα με αυτές τις βασικές πληροφορίες φρέσκες στο κεφάλι σας, ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε…

Επειδή οι επιστήμονες έχουν πλέον καταγράψει την ΑΚΡΙΒΗ στιγμή της σύλληψης και μαντέψτε τι βρήκαν;

Μια λάμψη φωτός εκείνη ακριβώς τη στιγμή!

Απλά μια σύμπτωση, είμαι σίγουρος…

Ουάου, ουάου, ουάου!

Και όσο κι αν μου αρέσουν πολλά από αυτά που κάνει ο Elon Musk, λυπάμαι που το λέω: Συγγνώμη Elon, προσπάθησε όσο θέλεις με το Neurolink, δεν θα αναδημιουργήσεις ποτέ τη Σπίθα της Ζωής!



 

 


 Η ΑΛΗΘΙΝΗ Επιστήμη (όχι ο “επιστημονισμός”) αποδεικνύει τώρα αυτό που όλοι ξέραμε από την αρχή:

 Η έρευνα έγινε από το Northwestern:


 

Εδώ είναι περισσότερα, από τους φίλους μας στο The Daily Wire:

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι μια “εκπληκτική” λάμψη φωτός συμβαίνει τη στιγμή της σύλληψης.

Για πρώτη φορά, ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Northwestern απέδειξαν τώρα ότι όταν ένα ανθρώπινο σπέρμα συναντά για πρώτη φορά ένα ωάριο μπορεί να παρατηρηθεί μια φωτεινή σπίθα ψευδαργύρου, ένα φαινόμενο όχι μόνο “αξιοσημείωτο” αλλά και ένα φαινόμενο που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

“Ήταν αξιοσημείωτο”, δήλωσε η συν-συγγραφέας της μελέτης καθηγήτρια Teresa Woodruff. “Ανακαλύψαμε τον σπινθήρα ψευδαργύρου μόλις πριν από πέντε χρόνια στο ποντίκι και το να βλέπουμε τον ψευδάργυρο να ακτινοβολεί σε μια έκρηξη από κάθε ανθρώπινο ωάριο έκοβε την ανάσα. Όλη η βιολογία ξεκινάει τη στιγμή της γονιμοποίησης, ωστόσο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τα γεγονότα που συμβαίνουν στον άνθρωπο”.

“Όλη η βιολογία ξεκινά τη στιγμή της γονιμοποίησης, ωστόσο δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για τα γεγονότα που συμβαίνουν στον άνθρωπο”.

Καθηγήτρια Teresa Woodruff

Οι ερευνητές λένε ότι το μέγεθος της λάμψης του φωτός παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την υγεία των ωαρίων. Όσο πιο φωτεινή είναι η λάμψη, τόσο πιο βιώσιμο είναι το ωάριο, και επομένως καλύτερη επιλογή για την εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία έχει υψηλό ποσοστό αποτυχίας (περίπου 50%) και συχνά οι κλινικοί γιατροί χρησιμοποιούν ανακριβή μέσα ελέγχου ή απλά επιλέγουν όποια ωάρια θεωρούν ότι φαίνονται πιο βιώσιμα.

“Αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε να εξετάσετε τη σπίθα του ψευδαργύρου κατά τη στιγμή της γονιμοποίησης, θα ξέρετε αμέσως ποια ωάρια είναι τα καλά για να μεταφερθούν στην εξωσωματική γονιμοποίηση”, εξήγησε ο Woodruff. “Είναι ένας τρόπος ταξινόμησης της ποιότητας των ωαρίων με έναν τρόπο που δεν είχαμε ποτέ πριν τη δυνατότητα να αξιολογήσουμε”.

“Πρόκειται για μια σημαντική ανακάλυψη επειδή μπορεί να μας δώσει έναν μη επεμβατικό και εύκολα ορατό τρόπο για να αξιολογήσουμε την υγεία ενός ωαρίου και τελικά ενός εμβρύου πριν από την εμφύτευση”, δήλωσε η συν-συγγραφέας Dr Eve Feinberg. “Δεν υπάρχουν σήμερα διαθέσιμα εργαλεία που να μας λένε αν πρόκειται για ωάριο καλής ποιότητας. Συχνά δεν γνωρίζουμε αν το ωάριο ή το έμβρυο είναι πραγματικά βιώσιμο μέχρι να δούμε αν ακολουθεί εγκυμοσύνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό είναι τόσο μεταμορφωτικό. Εάν έχουμε τη δυνατότητα να δούμε εκ των προτέρων ποιο είναι ένα καλό ωάριο και ποιο όχι, θα μας βοηθήσει να ξέρουμε ποιο έμβρυο να μεταφέρουμε, να αποφύγουμε πολλές στενοχώριες και να επιτύχουμε εγκυμοσύνη πολύ πιο γρήγορα”.

https://katohika.gr/diethni/epistimones-anakalypsan-ekpliktiki-lampsi-fotos-pou-symvainei-kata-ti-syllipsi/ 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη