Εθνική ντροπή η απόφαση Γεραπετρίτη να μην καλέσει Ρώσους διπλωμάτες στον εορτασμό της εθνεγερσίας!

 

 ΑΚΡΙΤΑΣ

 

Εθνική ντροπή!!
 

Ο οσφυοκάμπτης των Οθωμανών Λερακοπρίτης των Εθνο-προδοτών της ΝΔ αποφάσισε να μην καλέσει τους Ρώσους διπλωμάτες στον εορτασμό της εθνεγερσίας, όταν πάντα η Ρωσία είχε εξέχουσα θέση στους ελληνικούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.  

Συνεχίζουν όμως οι προδότες να αφοπλίζουν τη χώρα, έτσι ώστε όταν εισβάλλουν οι Τούρκοι να μας πουν:

 "Τί να κάναμε, πολεμούσαμε τη Ρωσία και μας την έπεσαν ύπουλα οι Τούρκοι. Δεν φταίμε εμείς..."

Βεβαίως αγαπητοί μου και θα έχουν δίκιο, γιατί αυτοί ως πράκτορες ξένων συμφερόντων τη δουλειά τους κάνουν.  Αυτοί που φταίνε ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που ακόμη τους ανεχόμαστε...

 

Πάντα η Ρωσία είχε εξέχουσα θέση στους ελληνικούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου

«Kομμένοι» είναι ξαφνικά από όλες τις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της Επανάστασης του 1821 Ρώσοι και Λευκορώσοι διπλωμάτες, με εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Γεραπετρίτη!

Το υπουργείο Εξωτερικών άρον άρον έστειλε την περασμένη Παρασκευή σήμα προς όλες τις ελληνικές διπλωματικές και προξενικές Αρχές να μην προσκαλέσουν στις φετινές εκδηλώσεις εκπροσώπους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας. Συγκεκριμένα το έγγραφο έγραφε: «Ενόψει της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, παρακαλείσθε όπως σε εκδηλώσεις σας δεν αποστείλετε προσκλήσεις σε εκπροσώπους των Διπλωματικών και Προξενικών Αρχών Ρωσίας και Λευκορωσίας». 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, πριν από τρία χρόνια, τέτοιες μέρες, η Ρωσία είχε εξέχουσα θέση στους ελληνικούς εορτασμούς της 25ης Μαρτίου –ήταν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και παρά τους περιορισμούς της Covid-19, ο πρωθυπουργός του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Μιχαήλ Μισούστιν, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα, εκπροσωπώντας τη Μόσχα, με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου να εξάρει τη «σπουδαία συμβολή» της Ρωσίας στον αγώνα των Ελλήνων, και τον τότε δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη να τιμά τον Ρώσο υψηλό προσκεκλημένο με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας της Πόλεως των Αθηνών. 

Όμως πολλά άλλαξαν στο μεταξύ, 11 μήνες μετά από εκείνες τις εκδηλώσεις στην Αθήνα, ο Πούτιν διέταξε τα στρατεύματά του να εισβάλουν στην Ουκρανία. Και τώρα οι Ρώσοι διπλωμάτες είναι αποκλεισμένοι από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου…

 

 https://www.newsbreak.gr/politiki/575519/gerapetritis-rosoi-diplomates-eortasmos-ethnegersia/


 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη