Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον σπουδαίο εφευρέτη Πέτρο Ζωγράφο

 

Screenshot_2023-12-04_at_18.55.59.png

Ο εξαίρετος και ίσως ανεπανάληπτος φυσικός επιστήμων, ο αποκαλούμενος: "Έλλην Τέσλα", Πέτρος Ζωγράφος (ο δεύτερος στη φωτογραφία από αριστερά), αναγνωρίζεται και θα αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο όσο περνά ο χρόνος από την επιστημονική κοινότητα, διότι εκπροσωπεί την Αλήθεια και το Φως στην εποχή του Σκοτισμού και της Διαστροφής.  Η Ελλάς, εάν δεν ήταν υποχείριο των τεραστίων διεθνών οικονομικών συμφερόντων και δεν διέθετε ότι χειρότερο υπάρχει στην πολιτική σκηνή, θα ήταν ήδη ανάμεσα στις πρώτες οικονομικές δυνάμεις του πλανήτη.  Θα μπορούσε ήδη να πρωτοστατεί στην παραγωγή, όχι μόνον υδρογόνου, αλλά και άπλετης ηλεκτρικής ενέργειας από το περιβάλλον, καθώς και αστείρευτης ποσότητας συνθετικού "φυσικού αερίου" (καθαρού μεθανίου) από το θαλασσινό νεράκι...

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

 Επαναστατική Μέθοδος Παραγωγής Συνθετικού Φυσικού Αερίου (Μεθανίου) από Υδρογόνο και Διοξείδιο του Άνθρακος.

 https://www.hellagen.gr/filikotati-pigi-energeias/

 Η παγκόσμια οικονομική-πολιτική και ενεργειακή κατάρρευση και ανατροπή είναι προ των πυλών.  Αναμένουμε την Ελλάδα να αναγεννηθεί ως ο Φοίνιξ, για μια ακόμη φορά στην πολύχρονη Ιστορία της από τις στάχτες της μαύρης προδοσίας, και να εκτιναχθεί στα ύψη που της αξίζει.  Μαζί με τη χώρα μας και η Αληθινή Επιστήμη προς χάριν ολόκληρης της Ανθρωπότητας.  Μέγας Αρωγός στην προσπάθεια αυτή, η Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου.

Δήμας Ραμιώτης

Δρ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

 

Δείτε τι μας απέκρυψαν με νύχια και με δόντια τόσον καιρό τα Μ.Μ.Ε. (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), καθώς είναι υποχείρια και αυτά των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων:

 

Την Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, στο γραφείο του Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Βιομηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής (ΤΜΒΣΠ), Καθ. Γ. Πρινιωτάκη, υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του ερευνητικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Αυτοματισμού, Τηλεματικής και Κυβερνοφυσικών Συστημάτων (ΕΗΑΤΚΣ), από τον Διευθυντή του Καθ. Δ. Κάντζο, και του διαπρεπούς επιστήμονα, ερευνητή κι εφευρέτη κ. Πέτρου Ζωγράφου (hellagen.gr).

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων σε μεταπτυχιακούς φοιτητές του ΤΜΒΣΠ, με θέματα αξιοποίησης του υδρογόνου για ενεργειακούς σκοπούς. Εκτός από τους δύο παραπάνω υπογράφοντες, στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο Δρ. Ιωάννης Σπηλιόπουλος, συνεργάτης και νομικός σύμβουλος του κ. Π. Ζωγράφου, ο Καθ. Ευάγγελος Πάλλης, Διευθυντής του Τομέα 2 του ΤΜΒΣΠ, o Καθ. Θεόδωρος Γκανέτσος, Διευθυντής του Εργαστηρίου Μη-Καταστροφικών Ελέγχων και Μεθοδολογιών Διάγνωσης Συστημάτων (NDT-SD Lab), και τα μέλη του ΕΗΑΤΚΣ Δρ. Χρήστος Δρόσος (ΕΔΙΠ Α΄) και Δρ. Ευάγγελος Παπακίτσος (ΕΔΙΠ Α΄).

Στη συνάντηση συζητήθηκαν εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα ενέργειας και υδρογόνου, ενώ παρουσιάστηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των συμβαλλομένων μερών, συνεργασίας η οποία ήδη άρχισε να αποδίδει καρπούς, καθώς το πρώτο σχετικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2/12/2023, σε φοιτητές του ΠΜΣ «Μη Επανδρωμένα Αυτόνομα και Τηλεκατευθυνόμενα Συστήματα».

 https://www.hellagen.gr/mnhmonio-synergasias/

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη