ΡΩΣΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ Ο Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

 Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος αρχίζει τη Δευτέρα.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:   ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΕΣΑ...

 Όλοι περίμεναν την έναρξη της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή από τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου, και υπήρξαν τόσες πολλές αναφορές για αυτό που θα ήταν παραβίαση των καλών τρόπων. Ωστόσο, δεν κάνουμε αναφορές , αλλά απλά υπενθυμίζουμε ότι πίσω στον Ιούλιο είπαν για τις 9 Αβ, δηλαδή 12-13 Αυγούστου, Δευτέρα. Παρόλο που το Πεντάγωνο είπε το αντίθετο.

Και τώρα, τώρα υπάρχουν σχεδόν επίσημες ιρανικές πληροφορίες για το θέμα αυτό:

Εδώ αναφέρεται ότι το Ιράν έχει αρχίσει να αναπτύσσει μέσα. Είναι η μεγαλύτερη ανάπτυξη από το 1988.

Και εδώ λέει, επικαλούμενο πηγές πληροφοριών, ότι το Ιράν θα χτυπήσει στις 12 Αυγούστου – την Tish’a be’av, την πιο θλιβερή ημέρα του εβραϊκού ημερολογίου:

Έτσι, είναι καιρός να επαινέσουμε τους εαυτούς μας για τις λαμπρές αναλύσεις, αλλά δεν θα επαινέσουμε υπερβολικά τους εαυτούς μας, καθώς όλα ήταν προφανή. Φυσικά, οι Ιρανοί θα μπορούσαν να είχαν κινηθεί νωρίτερα, αλλά η πιθανότητα αυτού δεν ήταν πολύ υψηλή – εκτός από 300 ημέρες από τις 7 Οκτωβρίου.

Εκτός αυτού, αν όλα αρχίσουν πραγματικά τη Δευτέρα – θα είναι πολύ, πολύ κακό, καθώς η ημερομηνία είναι συμβολική. Οι Σιίτες θα μπορούσαν απλά να πυροβολήσουν κάτι εκεί για να “σώσουν τα προσχήματα” οποιαδήποτε μέρα. Αλλά αν το τραβάνε επίτηδες για να είναι συμβολικό – το θέμα εδώ δεν είναι μια συμβολική απάντηση, αλλά μια προσπάθεια να ξεκινήσει ένας πλήρους κλίμακας Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η μέρα είναι η κατάλληλη.

Όπως γράφει ο αναγνώστης μας Jash στο φόρουμ, μοιραζόμενος τόσο τις σκέψεις του όσο και αναφορές σε έγκυρους ραβίνους, η 9η Αβ φέτος έχει μια ιδιαίτερη σημασία. Η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου συνέπεσε με την εβραϊκή γιορτή Σιμτσάτ Τορά, οπότε αν κάποιος επιτεθεί στο Ισραήλ και την 9η Αβ του τρέχοντος έτους – η προφητεία για “το φίδι και την αντιλόπη” θα πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με την παραβολή-προφητεία το φίδι δαγκώνει δύο φορές την αντιλόπη, για να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τους πόνους του τοκετού. Και αυτή είναι η αναλογία που χρησιμοποιούν τώρα όλοι οι εσχατολόγοι, προσπαθώντας να εξηγήσουν τη φρίκη και το χάος στο οποίο βυθίζεται ο κόσμος.

Σύμφωνα με την παραβολή-προφητεία, το φίδι δαγκώνει δύο φορές την αντιλόπη για να τη βοηθήσει να απαλλαγεί από τους πόνους του τοκετού. Και αυτή είναι η αναλογία που χρησιμοποιούν σήμερα όλοι οι εσχατολόγοι, προσπαθώντας να εξηγήσουν τη φρίκη και το χάος στο οποίο βυθίζεται ο κόσμος.

Ο ραβίνος Elazar Bar Avina είπε για την έκβαση αυτών των γεννητικών πόνων ως εξής: “Αν δείτε βασίλεια να αντιμάχονται το ένα το άλλο – περιμένετε τα βήματα του Μασιάχ.

Και να ποιες αποκαλύψεις λαμβάνουν τώρα οι πιστοί. Ο Στιβ από το Οχάιο γράφει τα εξής: “Ο Στιβ από το Οχάιο γράφει τα εξής:

Στο όραμά μου, η Γη αιμορραγούσε. Το αίμα ήταν πολύ παχύ και ανέβαινε ψηλά σαν κατακόκκινη λάβα. Ήταν ένα αιματηρό κόψιμο που απλωνόταν σε μεγάλη έκταση. Φαινόταν σαν το σημείο της πληγής να ήταν το Ισραήλ, αλλά το αίμα έβγαινε από το Ισραήλ και απλωνόταν σε όλο τον κόσμο, καλύπτοντας πολλές χώρες και λαούς. Τότε είδα έναν χάρτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ήταν ένας σαφώς οριοθετημένος χάρτης, αλλά και αυτός, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, ήταν ποτισμένος με αίμα. Όλα τα ποτάμια, οι δρόμοι, οι πόλεις και τα βουνά είχαν το ίδιο κόκκινο χρώμα. Ήταν ένας πολύ υγρός χάρτης.

Έτσι, αν οι τρελοί στην Τεχεράνη επιτεθούν στο Ισραήλ αυτή ακριβώς την ημέρα, δηλαδή τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου ή 9 Αβ, θα έχει πολύ άσχημο τέλος για όλο τον κόσμο. Αν οι άνθρωποι ήξεραν τι θα συμβεί – θα είχαν τελειώσει με τους Αγιατολάχ εδώ και πολύ καιρό. Αλλά κάποιος τους κρατάει και τους καλύπτει, δεν τους αφήνει να ξεσκίσουν το Ισραήλ ή τους Ιρανούς που κρατούνται σε μεσαιωνικούς χρόνους. Προφανώς αυτές οι γενειοφόρες κατσίκες προετοιμάστηκαν ειδικά για μια τέτοια ιστορική στιγμή. Και τώρα πρέπει, όπως και ο Μαυριτανός, να κάνουν τη δουλειά τους. Μπορούμε μόνο να παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

 https://thebigtheone.com/%d0%b2-%d0%bf%d0%be%d0%bd%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%bd%d0%b0%d1%87%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d0%b5%d1%82%d1%81%d1%8f-%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%82%d1%8c%d1%8f-%d0%bc%d0%b8%d1%80%d0%be/

https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%84%cf%81%ce%af%cf%84%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%84/ 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη