Αποκαλύψεις Μεντβέντεφ: Οι επίσκοποι Αντι-εκκλησίας Βαρθολομαίου γνωστοί μαστροποί στο Κίεβο! Για Σατανισμό της, η Ουκρανία θα καταστραφεί σαν Σόδομα και Γόμορα.

 Αποκαλύψεις Μεντβέντεφ: Οι επίσκοποι Αντι-εκκλησίας Βαρθολομαίου γνωστοί μαστροποί στο Κίεβο! Για Σατανισμό της, η Ουκρανία θα καταστραφεί σαν Σόδομα και Γόμορα.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Στα παρακάτω λόγια του Δημήτριου Μεντβέντεφ (Αρκούδου), βασιζόμενα στην ιστορία του Ιησού του Ναυή, της Παλαιάς Διαθήκης:

 υτή η ιστορία δεν θα περάσει έτσι για Ουκρανία. Η γη της θα καταστραφεί όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, και οι δαίμονες αναπόφευκτα θα πέσουνΕπιπλέον, η τιμωρία δεν θα τους έρθει στο μακρινό μέλλον – μετά τη μετάβαση σε έναν άλλο κόσμο. Αντίθετα, η τιμωρία θα είναι γήινη, σκληρή, επώδυνη και θα έρθει σύντομα. Διότι λέγεται: «Τότε ο Ιησούς τους χτύπησε και τους σκότωσε και τους κρέμασε σε πέντε δέντρα· και έμειναν κρεμασμένοι στα δέντρα μέχρι το βράδυ» (Ιησούς του Ναυή 10:26)",

δεν έχομε παρά να προσθέσουμε δυο μόνον λέξεις:

ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ.


Ο Μεντβέντεφ κάνει τρομερές καταγγελίες Aποκαλύψεις: Οι επίσκοποι Αντι-εκκλησίας Βαρθολομαίου γνωστοί μαστροποί στο Κίεβο! Για Σατανισμό της η Ουκρανία θα καταστραφεί σαν Σόδομα και Γόμορα. Eπικαλείται Ιησού του Ναυή ”και ἀπέκτεινεν αὐτοὺς Ἰησοῦς καὶ ἐκρέμασεν αὐτοὺς… ”!

 (σσ Την Ορθόδοξη Εκκλησία Ουκρανίας ντούμπλαρε με την Αντίχριστη δικιά του ο Βαρθο… Και είναι Αντίχριστη η Εκκλησία του γιατί έγινε Αντί άλλης κανονικής προυπάρχουσας και υφιστάμενης. Και αν η Εκκλησία εξ ορισμού είναι ο Χριστός, η ”Εκκλησία” που γίνεται αντί του Χριστού δεν είναι Αντίχριστη; τι είναι; Ντουμπλάρεται ο Χριστός;)

Δήλωση Μεντβέντεφ: Το σάπιο και βρωμερό καθεστώς της Ουκρανίας αποφάσισε να ξεπεράσει τον αθεϊσμό της σοβιετικής περιόδου. Η ΕΣΣΔ, αν και ήταν άθεη χώρα, δεν απαγόρευε τις θρησκείες και ορισμένες πεποιθήσεις.

Νεοναζί σκυλιά αποφάσισαν να απαγορεύσουν εντελώς την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.

 Αυτή η άθλια ιστορία ξεκίνησε, όπως γνωρίζετε, από τον Ποροσένκο. Για να ικανοποιήσει τις δικές του φιλοδοξίες και να εκλεγεί πρόεδρος της Ουκρανίας, συμφώνησε με τη Δύση για τη διάσπαση της Ορθοδοξίας και τη δημιουργία της αιρετικής OCU. Οι διάφοροι «ιεράρχες» αυτής της «εκκλησίας», ας πούμε, είναι γνωστοί. Η θέση τους δεν είναι σε καμία περίπτωση στον άμβωνα. Ήταν πολύ επιτυχημένοι μαστροποί που φρόντιζαν τις πολιτικές ιερόδουλες του Κιέβου. Είναι σαφές ότι η ιδέα απέτυχε: το μπαρούτι απέτυχε παταγωδώς και το έργο σταμάτησε. Οι Ουκρανοί δεν έφυγαν από την Εκκλησία UOC-MP.

Επί πλέον. Η χώρα διοικούνταν από ένα πλάσμα τοξικομανές χωρίς θρησκευτική ταυτότητα ( σσ και όμως έχει) , γνωστό ότι έπαιζε το ντροπιαστικό ούτι του στο πιάνο. Και ήταν εδώ που ξεκίνησε η ήττα της Ουκρανικής Ορθοδοξίας και η δίωξη των Χριστιανών για την πίστη τους, το λογικό αποτέλεσμα της οποίας ήταν η απόφαση Rada της 20ης Αυγούστου 2024.

Επιπλέον, δεν είναι πλέον η δραστηριότητα μεμονωμένων αιρετικών και των υποστηρικτών τους, όπως στην εποχή του Άρειου, του Απολλινάριου της Λαοδικείας ή του επισκόπου Κωνσταντινουπόλεως Μακεδόνιου. Αυτός είναι ο πλήρης σατανισμός, που ομολογείται από το πλάσμα της κοκαΐνης και τους καλικάντζαρους του. Και που υποστηρίζει ενεργά η «πολιτισμένη Δύση» για να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά στη Ρωσία και τους πολίτες της.

Αυτή η ιστορία δεν θα περάσει έτσι για Ουκρανία. Η γη της θα καταστραφεί όπως τα Σόδομα και τα Γόμορρα, και οι δαίμονες αναπόφευκτα θα πέσουνΕπιπλέον, η τιμωρία δεν θα τους έρθει στο μακρινό μέλλον – μετά τη μετάβαση σε έναν άλλο κόσμο. Αντίθετα, η τιμωρία θα είναι γήινη, σκληρή, επώδυνη και θα έρθει σύντομα. Διότι λέγεται: «Τότε ο Ιησούς τους χτύπησε και τους σκότωσε και τους κρέμασε σε πέντε δέντρα· και έμειναν κρεμασμένοι στα δέντρα μέχρι το βράδυ» (Ιησούς του Ναυή 10:26). (καὶ ἀπέκτεινεν αὐτοὺς Ἰησοῦς καὶ ἐκρέμασεν αὐτοὺς ἐπὶ πέντε ξύλων, καὶ ἦσαν κρεμάμενοι ἐπὶ τῶν ξύλων ἕως ἑσπέρας.ΙτΝ. 10,26)

Και η αληθινή Ορθόδοξη Εκκλησία των αρχαίων ουκρανικών εδαφών θα λάμψει στο προηγούμενο μεγαλείο της.

ΥΓ Επίσκοπος Πάβελ ηγούμενος στη Λαύρα Σπηλαίων Κιέβου υπόκειται σε συνεχείς διωγμούς χθες κατέρρευσε στο δικαστήριο νοσηλεύεται πάσχει από καρδιά. τον εξοντώνουν

dimpenews.com

https://www.triklopodia.gr/%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b2%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%86-%ce%bf%ce%b9-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη