ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ : “ΠΝΙΓΕΤΑΙ” Η ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ!

 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ : “ΠΝΙΓΕΤΑΙ” Η ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:  Συμφωνούμε απόλυτα με τον Καθηγητή κ. Τσόκα.  Μονόδρομο αποτελεί η Δυναμική Αντίδραση Μαζικά του Λαού!  

    Και μάλιστα, όχι μόνο να μην επιτραπεί να τοποθετηθούν και άλλα από αυτά τα τέρατα, αλλά να αρχίσει άμεσα το ξήλωμά τους και να δώσουν λόγο στη Δικαιοσύνη οι χειρότεροι περιβαλλοντικοί εγκληματίες όλων των εποχών!

 

Το πανέμορφο νησί της Εύβοιας “πνίγεται” από ανεμογεννήτριες!.

Μόνο στη Νότια Εύβοια (απ’ όπου κατάγομαι), έχουν “φυτεύσει”

756 ανεμογεννήτριες!.

Και συνεχίζουν να “φυτεύουν” και άλλες!.

Και δεν γνωρίζουμε πόσες γιγαντιαίες ανεμογεννήτριες, θα “φυτεύσουν” ακόμη!.

Θα τσιμεντάρουν κυριολεκτικά όλα τα όμορφα βουνά της Νότιας Εύβοιας, όταν για την τοποθέτηση μιας ανεμογεννήτριας, χρειάζονται 800 κυβικά μπετόν, που ισοδυναμούν με το μπετόν δυο πενταόροφων πολυκατοικιών!.

Και δεν σταματούν μόνο στη Νότια Εύβοια!.

Προχωρούν ολοταχώς και στην πανέμορφη Βόρεια Εύβοια!.

Την οποία Βόρεια Εύβοια, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, το καλοκαίρι του 2021, την άφησε κυριολεκτικά να καεί, όταν τις δυο πρώτες κρίσιμες ημέρες της πυρκαγιάς, δεν έστειλε ΟΥΤΕ ΕΝΑ εναέριο μέσο πυρόσβεσης, που αναγκάστηκε έτσι ο Κυβερνητικός Περιφερειάρχης κος Σπανός, μέσα στην απελπισία του, να πει την αγωνιώδη φράση :

<<Μας αφήνουν να καούμε>>!!!.

Έτσι κάηκε τότε, όλη η μαγευτική Βόρεια Εύβοια!.

Κάηκαν μέσα σε μερικές ημέρες στη Βόρεια Εύβοια 511.854 στρέμματα πευκοδάσους, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό σύστημα “ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ”!!!.

Και αντί, μέσα στο χρονικό διάστημα από το 2021 μέχρι το 2024 να είχαν προχωρήσει στην αναδάσωση της τεράστιας αυτής καμένης έκτασης (φυτεύοντας δένδρα), έχουν ξεκινήσει και “φυτεύουν” γιγαντιαίες ανεμογεννήτριες, τσιμεντάροντας και τα όμορφα βουνά της Βόρειας Εύβοιας!.

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Εδώ θα μου επιτρέψετε να επανέλθω δι’ ολίγον στη γεννέτηρα μου, τη Νότια Εύβοια!.

Εις τη Νότια Εύβοια, εκτός των 756 ανεμογεννητριών, που έχουν “φυτεύσει” μέχρι σήμερα, σκοπεύουν να τοποθετήσουν και ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ για να αποθηκεύσουν την παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια από τις ανεμογεννήτριες!.

Εδώ Φίλοι μου, θέλω να σας προσθέσω το εξής :

Ο όγκος μιας τέτοιας γιγαντιαίας μπαταρίας λιθίου, είναι ίσος με τον όγκο μιας ΝΤΑΛΙΚΑΣ!!!.

Και τέτοιες γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου, δεν θα τοποθετήσουν μόνο μια στη Νότια Εύβοια, αλλά πολλές!.

Θα έχουμε δηλαδή, χωριό ή και χωριά από γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου!.

Το ίδιο θα γίνει, Αγαπημένοι μου Φίλοι και στη Βόρεια Εύβοια!

Εκτός από τις ανεμογεννήτριες θα έχουμε και χωριά από γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου!.

Και γενικότερα σε όλη την ευλογημένη χώρα μας, όπου “φυτεύονται” ανεμογεννήτριες εκεί θα “φυτρώνουν χωριά από γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου!

Και εδώ, σας θέτω, Φίλοι μου, τα εξής σημαντικά ερωτήματα :

Μετά από 20 έως 30 χρόνια, που ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΖΩΗ των ανεμογεννητριών και μπαταριών λιθίου, που θα πάνε να τις θάψουν?.

Ποιός Δήμος θα δεχτεί, να μολύνεται ο υδροφόρος ορίζοντας του?.

Όταν γνωρίζουμε ότι τα πτερύγια των ανεμογεννητριών περιέχουν ένα υλικό, που η ΕΕ πριν μερικούς μήνες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ, ως επικίνδυνου υλικού?.

Επίσης, ποιός Δήμος θα δεχτεί να θάβονται οι γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου στην επικράτεια μου, όταν οι εν λόγω μπαταρίες είναι γεμάτες από χημεία με πολλές χημικές ενώσεις και όπως γνωρίζουμε, ό,τι είναι χημικό, βλάπτει τον υδροφόρο ορίζοντα?.

Και επειδή κανένας Δήμος του νησιού μας και κανένας άλλος Δήμος της Ελλάδας θα δεχτεί να φτιάξει νεκροταφείο από νεκρές ανεμογεννήτριες και επικίνδυνες και γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου, το πιθανότερο είναι να τις αφήσουν, Αγαπημένοι μου Φίλοι, εκεί που τις “φύτευσαν” και τις τοποθέτησαν!.

Με αποτέλεσμα να ασχημίζουν και να μολύνουν το περιβάλλον της Νήσου Εύβοιας αλλά και κάθε άλλης περιοχής της Ελλάδας όπου θα έχουν τοποθετεί ανεμογεννήτριες!.

Και οι πεθαμένες ανεμογεννήτριες, θα φαντάζουν σαν σκιάχτρα όπου τα πτερύγια τους, θα μας θυμίζουν τα κέρατα του διαβόλου!!!.

Έτσι, Αγαπημένοι μου Φίλοι, Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, εάν μείνουμε απαθείς και ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, μπορεί να γεμίσει και από ξηράς και από θαλάσσης με ανεμογεννήτριες και γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίουμ με αποτέλεσμα να μετατραπεί Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, σε ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (κατά δήλωση του Πρωθυπουργού) που θα τροφοδοτεί την Ευρώπη με ενέργεια!.

Όμως μετά από 20 με 30 χρόνια, θα έχει γίνει αυτή η πανέμορφη χώρα μας, (μαζί με ΤΟ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ) ένα ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ, από ΝΕΚΡΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ και από ΑΧΡΗΣΤΕΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ για το Περιβάλλον ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΛΙΘΙΟΥ!!!.

Φίλοι μου Αγαπημένοι!

Με όσα σας ανέπτυξα παραπάνω για τις δεκάδες χιλιάδες ανεμογεννήτριες και τα “χωριά” από γιγαντιαίες μπαταρίες λιθίου, που έχουν αρχίσει να τοποθετούνται ΣΕ ΟΛΗ

ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ και θα συνεχίσουν να τοποθετούνται εάν μείνουμε ΑΠΑΘΕΙΣ, καταλήγουμε σε ένα και μοναδικό συμπέρασμα :

<<Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ>> από τις ανεμογεννήτριες (όπως έτσι τεχνηέντως την έχουν ονομάσει, για να μας ξεγελάσουνε), κάθε άλλο, παρά πράσινη ενέργεια είναι!.

Η ταπεινότητα μου, μια τέτοια ενέργεια, την έχει ονομάζει : ΜΑΥΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!!.

Και για να σωθεί ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και μαζί της και Η ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ από τη λαίλαπα αυτής ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ένας δρόμος υπάρχει!.

ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Γιατί Φίλοι μου : Φωνή λαού!. Οργή Θεού!

Έτσι να προχωρήσουμε ΣΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ που θα γίνουν στις πρωτεύουσες του κάθε Νομού!.

Για τη ΝΗΣΟ ΕΥΒΟΙΑ (απ’ όπου κατάγομαι) και τη ΝΗΣΟ ΣΚΥΡΟ, προτείνω ΤΟ ΠΑΝΕΥΒΟΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ να γίνει μέσα στον επόμενο μήνα, τον Οκτώβριο, ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (πρωτεύουσα του νομού) και στην πανέμορφη παραλία της Χαλκίδας!.

Την ημερομηνία και την ώρα του Πανευβοϊκού Συλλαλητηρίου, θα το καθορίσει Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, που σύντομα θα δημιουργηθεί!.

Όσες Ευβοιώτισσες και όσοι Ευβοείς, επιθυμούν να γίνουν μέλη της εν λόγω ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ας έλθουν σε επικοινωνία μαζί μου, είτε μέσω :

 Του κινητού μου : 697-8334987, είτε μέσω του e-mail μου : tsokasmath@gmail.com,

είτε μέσω του messenger του προφίλ μου (Αθανάσιος Τσόκας) στο fb.

Και μην ξεχνάτε Φίλοι μου!

ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ!

και

ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ!

ΠΟΤΕ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ!

Υστερόγραφο :

Αγαπημένοι μου Φίλοι!

Εάν ήθελε, η Κυβέρνηση του κου Μητσοτάκη, να κάνει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (χωρίς να μολύνεται το περιβάλλον και ο υδροφόρος ορίζοντας), που να ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ όλη την Ευρώπη, επί πολλά πολλά πολλά χρόνια και να επιφέρει στο Ελληνικό κράτος ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ και χιλιάδες μόνιμες θέσεις εργασίας στους Έλληνες πολίτες , να επέλεγε τον εξής ενεργειακό δρόμο :

Νότια και Νοτιοδυτικά της Κρήτης, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ, που είναι και η λεκάνη του Ηροδότου, στην οποία υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ φυσικού αερίου (όπως συμφωνούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ), να είχε ήδη προχωρήσει στην εξόρυξη ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ!.

Όπως έκανε και η μικρή σε έκταση Κύπρος, στο γνωστό θαλάσσιο οικόπεδο ΑΦΡΟΔΙΤΗ!.

Όμως, Φίλοι μου, ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης, κατά την ταπεινή μου άποψη ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ την Ελλάδα!.

Αλλά χρησιμοποιεί την Ελλάδα (χωρίς να νοιάζεται για τις επιπτώσεις που θα έχουν στο περιβάλλον και στον υδροφόρο ορίζοντα, τέτοιες επενδύσεις όπως είναι οι ανεμογεννήτριες), για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ, ορισμένοι Φίλοι του ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ, (ντόπιοι και ξένοι!!!).

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

 https://www.triklopodia.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b7%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%83%ce%bf%ce%ba%ce%b1%cf%83-%cf%80%ce%bd%ce%b9%ce%b3%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%bf%cf%83-%ce%b5%cf%85/

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη