Foreign Office προς Βρεττανούς: Φύγετε Μακριά Από Την Ελλάδα. Και Αν Επιλέξετε Να Μείνετε: ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

  ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

    Η παρακάτω είδηση ταιριάζει απόλυτα με τις πάμπολλες προειδοποιήσεις και τις προφητείες των Αγίων Πατέρων της Ορθοδοξίας μας για το τι θα αντιμετωπίσουμε πολύ σύντομα από τους τόσους "καημένους" ισλαμιστές "επενδυτές" που φιλοξενούνται, εις βάρος όλων μας, μέσα στη χώρα μας...  Τυφλά και αδιάκριτα χτυπήματα σε δημόσιους χώρους.  Και αυτό μόνον για αρχή.  Θα ακολουθήσει κατόπιν συντονισμένη επίθεση από Τουρκία και τους δορυφόρους της.

    Ας έλθουμε επιτέλους οι Έλληνες πρώτα σε πνευματική αφύπνιση και ας είμαστε από εδώ και πέρα σε διαρκή επαγρύπνηση... 

    Και ας μην ξεχνούμε, ο Θεός βοηθά κυρίως όσους τον επικαλούνται...

ΑΜΗΝ


ΥΓ.  Για του λόγου το αληθές, παρακάτω θα βρείτε και την πρωτότυπη έκδοση της ιστοσελίδας του Foreign Office με θέμα την Ελλάδα.

 

 13 Οκτωβρίου 2024

Φόρεϊν Όφις: Φύγετε Μακριά Από Την Ελλάδα; Και Αν Επιλέξετε Να Μείνετε ΠΡΟΣΟΧΗ!

Η κλιμάκωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή, προκαλεί μεγάλες ανησυχίες στην Ελλάδα, η οποία προετοιμάζεται για ένα νέο κύμα προσφύγων, αναταραχών, και τρομοκρατικών επιθέσεων, το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, προειδοποιεί τους Βρετανούς τουρίστες ότι «οι τρομοκράτες είναι πιθανό να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Ελλάδα».

Το Φόρεϊν Όφις σημειώνει ότι θα υπάρξουν «πολλές επιθέσεις με εκρηκτικά, και αυτόματα όπλα, εναντίον Ελληνικών ιδρυμάτων, εμπορικών κέντρων, τραπεζών, γραφείων μέσων ενημέρωσης, διπλωματικών χώρων, και της αστυνομίας».

Προειδοποιεί ότι οι μελλοντικές επιθέσεις, θα μπορούσαν να είναι αδιάκριτες, και θα μπορούσαν να στοχεύουν τόπους που επισκέπτονται ξένοι υπήκοοι. Ο αυξημένος κίνδυνος οφείλεται στην κλιμάκωση της κατάστασης στη Μέση Ανατολή.

Το Υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, ενημέρωσε τις οδηγίες του, για Βρετανούς υπηκόους που ταξιδεύουν στην Ελλάδα. Η τελευταία ταξιδιωτική τους συμβουλή αναφέρει: «Οι Ελληνικές αρχές, έχουν αυξήσει την ασφάλεια σε ορισμένες εξέχουσες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων τουριστικών τοποθεσιών, λόγω γεγονότων στο Ισραήλ, και στα Κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη.

Υπάρχει επί του παρόντος αυξημένος κίνδυνος τέτοιων διαμαρτυριών, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας. Μείνετε ενήμεροι, και μείνετε μακριά από διαδηλώσεις, και ακολουθήστε τις συμβουλές των τοπικών αρχών.

Όσον αφορά την αυξημένη τρομοκρατική απειλή, το Φόρεϊν Όφις λέει: «Οι τρομοκράτες είναι πιθανό να προσπαθήσουν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Ελλάδα. Οι επιθέσεις μπορεί να είναι αδιάκριτες, συμπεριλαμβανομένων των τόπων που επισκέπτονται ξένοι υπήκοοι!

 

 Foreign travel advice

Greece

Safety and security

Terrorism

There is a high threat of terrorist attack globally affecting UK interests and British nationals, including from groups and individuals who view the UK and British nationals as targets. Stay aware of your surroundings at all times.

UK Counter Terrorism Policing has information and advice on staying safe abroad and what to do in the event of a terrorist attack. Find out how to reduce your risk from terrorism while abroad.

Terrorism in Greece

Terrorists are likely to try to carry out attacks in Greece.

Attacks could be indiscriminate, including in places visited by foreign nationals.

There have been several attacks involving explosives and automatic weapons against Greek institutions, shopping malls, banks, media offices, diplomatic premises and the police.

Συνέχεια:

https://www.gov.uk/foreign-travel-advice/greece/safety-and-security 

 

http://priftisnews.blogspot.com/

https://katohika.gr/diethni/forein-ofis-fygete-makria-apo-tin-ellada-kai-an-epileksete-na-meinete-prosochi/ 







 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη