Στυγνή Δικτατορία: Καθίζουν στο εδώλιο μοναχούς επειδή διένειμαν φυλλάδια του Αγίου Όρους για τα εμβόλια

 

Αθαμάνας:  Είμαστε όλοι μας υπεύθυνοι που μετά τόσον καιρό με τόσο κακό για τη χώρα και τους ανθρώπους της, ακόμη ανεχόμαστε την πιο στυγνή, ανθελληνική και αντίχριστη δικτατορία που έχει ποτέ εμφανιστεί.  Το τι πρέπει να κάνουμε αναγράφεται ξεκάθαρα στο Σύνταγμα της Ελλάδος...

 Καθίζουν στο εδώλιο μοναχούς για τα εμβόλια και ούτε καν προκαταρκτική έχει διαταχθεί για τις παρακολουθήσεις

Καθίζουν στο εδώλιο μοναχούς για τα εμβόλια και ούτε καν προκαταρκτική έχει διαταχθεί για τις παρακολουθήσεις

 Την στιγμή που τα εμβόλια είναι ύποπτα για χιλιάδες θανάτους

 Με αδιανόητες κατηγορίες για διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορωνοϊό, παραπέμπονται να δικαστούν πέντε μοναχοί της  Ιεράς Μονής του Πηλίου!

 Συγκεκριμένα το «έγκλημά» τους ήταν ότι διένειμαν σε πιστούς ημερολόγιο με τίτλο «Σκέψου πριν εμβολιαστείς» το οποίο περιείχε στις πρώτες σελίδες, δηλώσεις γιατρών του εξωτερικού για την επικινδυνότητα των εμβολίων αλλά και διατύπωναν προβληματισμό για την ασφάλεια των συγκεκριμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων.

 Να σημειώσουμε ότι εκδότης του ημερολογίου ήταν Μονή του Αγίου Όρους στην οποία υπάγεται το  μοναστήρι.

 Περιττό να συγκρίνουμε την περίπτωση την μοναχών με την μη άσκηση δίωξης και τη μη σύλληψη μέχρι σήμερα του πρώην διοικητή της ΕΥΠ, Π.Κοντολέοντα αλλά και των έξι διευθυντών της ΕΥΠ, ο οποίος παραδέχτηκε την διάπραξη κακουργήματος εκ μέρους του, αφού σε προηγούμενη συνεδρίαση της Βουλής είχε πει ψέματα για την ίδια υπόθεση. Υπόθεση για την οποία δεν έχει διαταχθεί ούτε καν προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

 Δεν είναι βέβαια πρώτη φορά που διώκονται άνθρωποι του Θεού οι οποίοι διατύπωναν τον προβληματισμό τους, για τις παρενέργειες των εμβολίων που πούλησαν στην Ελλάδα οι φαρμακευτικές εταιρείες.

 Υπενθυμίζεται ότι από την έναρξη των εμβολιασμών και μετά, οι θάνατοι στην Ελλάδα έχουν αυξηθεί κατά 27% ,ε τον κορωνοιο να ευθύνεται μόνο για ένα μικρό ποσοστό γι’αυτούς τους θανάτους.

https://www.pronews.gr/thriskeia/agio-oros/kathizoun-sto-edolio-monaxous-gia-ta-emvolia-kai-oute-prokatarktiki-exei-diataxthei-gia-tis-parakolouthiseis/ 


Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη