Εμβολιασμοί κατά Covid-19 - Επιβεβαίωση Προφητείας Γέροντος Αμβρόσιου Λάζαρη: θα μείνουν δύο εκατομμύρια Έλληνες πιστοί στον Κύριο


Αθαμάνας:  Για όσους έχουν ανοιχτούς τους πνευματικούς οφθαλμούς, εκπληκτική είναι η επιβεβαίωση της προφητείας του γέροντος Αμβρόσιου και των προφητειών των Αγίων Ανατόλιου Ποτάπωφ και Παϊσίου.  

Συνδυάστε τις παρακάτω προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας και θα αντιληφθείτε ότι τα 2 εκατομμύρια των πιστών Ελλήνων που θα μείνουν, θα είναι ουσιαστικά και τα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων που θα μείνουν ζωντανοί, καθώς, μετά τα ερχόμενα γεγονότα, δεν θα μείνει κανείς άπιστος!  

Μαζί με τις προφητείες, συνδυάστε και το γεγονός του μαζικού εμβολιασμού (σχεδόν 75% του πληθυσμού των Ελλήνων), και θα αντιληφθείτε (ίσως...) ποιοι θα είναι μέσα στα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων που θα μείνουν.  

Αρκετά με το "χάιδεμα των αυτιών" των "μπολιασμένων". Αρκετά με την προσπάθεια να κατανοήσουν ότι μπόλιασμα = χάραγμα.

 Ή πατάμε τον εγωισμό μας και ερχόμαστε σε συναίσθηση του τι πράξαμε, ώστε να έχουμε, με τη Μετάνοια, την ελπίδα Σωτηρίας, ή ετοιμάζουμε τα μπογαλάκια μας για τη μετάστασή μας.  

Μόνον ο Θεός γνωρίζει τον μελοντικό τόπο κατοικίας των "μπολιασμένων - χαραγμένων", αναλόγως της αγαθότητας της ψυχής του καθενός.  Ελπίζοντας πάντα στο Αστείρευτο Έλεός Του.

ΑΜΗΝ

 

Γέρων Αμβρόσιος Λάζαρης:

“Από τα 10 εκατομμύρια τα 2 εκατομμύρια θα σωθούνε, γιατί κρατάνε. Γιατί, είδες τι μου λες; Δεν αλλάζεις πορεία όπως είσαι, μα να σου κόψουν το κεφάλι. Έτσι είναι τα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων.

Αλλά τα 8, πού τα πήρε ο λύκος και τα έπνιξε, πού είναι; Και δεν ξέρεις τί διαφθορά υπάρχει μέσα στην Ελλάδα. Μέχρι αφαντάστου βαθμού καταστροφή ψυχική και σωματική”.

 https://tilegrafimanews.gr/arhontariki/sokarei-i-profiteia-tou-gerontos-amvrosiou-apo-10-ekatommyria-ellines-tha-sothoun-mono-vinteo/

 

 Άγιος Ανατόλιος Β΄ Ποτάπωφ της Όπτινα – Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης:

"Οι άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν ότι ζούμε στα σημεία των καιρών, ότι προχωρεί το σφράγισμα. Οι πιστοί που δεν θα έχουν να δείξουν άλλες αρετές, θα λάβουν στεφάνους, μόνο επειδή θα μείνουν σταθεροί στην πίστη. Ο Θεός δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τους δούλους του". 

 https://iconandlight.wordpress.com/2022/07/29/82171/

 

 Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης:

"Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, όταν έρθη ως Κριτής, αλλά μια επέμβαση του Χριστού, γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη. Θα επέμβη ο Χριστός, θα δώση μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα, θα πατάξη όλο το κακό και θα το βγάλη σε καλό τελικά. Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια. Έξω τα λεωφορεία θα έχουν εικόνες. Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι. Θα σε τραβάν, για να τους πής για τον Χριστό! Έτσι θα κηρυχθή το Ευαγγέλιο σε ολόκληρη την οικουμένη και τότε ο Χριστός θα έρθη ως Κριτής να κρίνη τον κόσμο. Άλλο Κρίση, άλλο μία επέμβαση του Χριστού, για να βοηθήση το πλάσμα Του". 

https://iconandlight.wordpress.com/tag/%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1/

 

75.4% των Ελλήνων έλαβαν έστω μια δόση μας αναφέρει το Wikipedia:

The COVID-19 vaccination campaign in Greece began on 27 December 2020. As of the 30th of June 2022, 7.919.254 people have received their first dose (75.4% of total population), and 7.629.060 people have been fully vaccinated (72.6% of total population). A total of 6.119.231 people have received an additional booster shot (58.2% of total population)

 https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccination_in_Greece

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη