ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ: Ετοιμάζεται η εγκαινίαση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στις 22 Απριλίου 2024

 

  ΑΘΑΜΑΝΑΣ

 Στον Ιστότοπο αυτόν έχουμε επανειλημμένως τονίσει ότι ήδη ζούμε την εποχή του Αντίχριστου.  Το βδέλυγμα της ερημώσεως, όπως περιγράφεται στην Ιερά Αποκάλυψη του Ιωάννου, είναι γνωστό στους ελάχιστους της "Ελίτ της παγκοσμίου κυβερνήσεως" και στο "Σατανικό Ιερατείο", ενώ η δράση του είναι κρυφή στους υπόλοιπους ανθρώπους.  Η διαστροφή σε όλους τους τομείς στην εποχή μας, όπως στην εκκλησία, την πολιτική, την παιδεία, τη δικαιοσύνη, την ψευδο-επιστήμη, η κατάπτωση των ηθών, η ισοπέδωση των δυο φύλων  και η ανάδειξη της ομοφυλοφιλίας ως "φυσιολογικής" και μάλιστα, "αδικημένης" καταστάσεως η οποία χρήζει "αποκαταστάσεως", δεν είναι τίποτε περισσότερο από τα έργα του Αντίχριστου και των ανθρωπο-δαιμόνων οπαδών του, αφού για να εμφανιστεί "με όλη του την δόξα" το Θηρίο, θα έπρεπε πρώτα η Αποστασία από τον Θεό και τη Φυσική Δημιουργία, να γίνει ο Κανόνας.  Και δυστυχώς, τουλάχιστον στην "πολιτισμένη δύση" έγινε όντως Κανόνας...

Ας θυμηθούμε για μια ακόμη φορά τα τόσο επίκαιρα λόγια του σύγχρονου Οσίου Γαβριήλ, τον δια Χριστόν Σαλό από τη Γεωργία:

"Είτε μας αρέσει είτε όχι, ζούμε σε μια εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του Αντίχριστου. Ήρθε ήδη και κάνει τις ύπουλες πράξεις του κρυφά. Ο χρόνος της εμφάνισής του είναι τόσο κοντά που δεν χτυπά μόνο τις πόρτες, αλλά τις σπάει. Σείει τις πόρτες με όλη του τη δύναμη, σχεδόν τις παραβιάζει"

    Όποιος επιθυμεί, μπορεί να ξαναδεί τα παρακάτω πρόσφατα άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο της "Ορθόδοξης Ελλάδος":

 ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ: Η ΛΙΤΣΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ

 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/12/blog-post_15.html

 ΟΣΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ: Ο Αντίχριστος έχει ήδη γεννηθεί. Ζούμε στην εποχή που θα δούμε τη βασιλεία του. Όταν η εικόνα της Παναγίας της Ιβήρων φύγει από το Άγιον Όρος..!

 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/11/blog-post_82.html

 Το όραμα για τον Άγιο Ιωάννη τον Ελεήμονα (Βατάτζη) από τον Γ.Νικόδημο Μακρή της Ι.Μ. Αγίας Μαρίνας Σοφικού Κορινθίας

 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/11/blog-post_6.html 

 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/10/blog-post_23.html 

 ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ (ΒΙΝΤΕΟ) ΚΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/09/blog-post_17.html 

    Πλησιάζει όμως ο καιρός της δημόσιας εμφανίσεώς του από την παγκόσμια Σατανική κυβέρνηση, αφού προηγουμένως θα έχει επέλθει το Ολοκαύτωμα του Γ' παγκοσμίου πολέμου.  Θα τον εμφανίσουν, όπως είναι γνωστόν, ως "Σωτήρα" (Μεσσία) της Οικουμένης και ως "Οραματιστή" (δείτε το άρθρο με την "αστρολόγο" Λίτσα Πατέρα πιο πάνω).  Εντωμεταξύ, όπως αναφέρεται και στα "Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών", θα έχουν κάνει πρώτα όλους τους λαούς της Οικουμένης να σιχαθούν και να απαξιώσουν εντελώς τους πολιτικούς τους (είναι νομίζετε τυχαία η "Λίστα Epstein" που "όλως συμπτωματικώς" μας εμφάνισαν πρόσφατα;...).  

    Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι, για να εμφανιστεί ο Αντίχριστος, θα πρέπει πρώτα να ανοικοδομηθεί, για τρίτη φορά, ο Ναός του Σολομώντος, μέσα στον οποίον και θα τον στέψουν.

    Και ιδού η είδησις:  

Ιστορική Στιγμή για την Ιερουσαλήμ: Ετοιμάζεται η εγκαινίαση του Τρίτου Ναού του Σολομώντα στις 22 Απριλίου 2024

Στις 22 Απριλίου 2024, η πόλη της Ιερουσαλήμ θα σημειώσει μια εξαιρετική στιγμή στην ιστορία της, καθώς προετοιμάζεται να υποδεχθεί την εγκαινίαση του τρίτου ναού του Σολομώντα.

Αυτός ο νέος ναός θα αποτελεί τμήμα του αρχαίου και ιστορικού ιερού συγκροτήματος, θα κατασκευαστεί με αφοσίωση και σεβασμό προς την πνευματική κληρονομιά.

Ο νέος ναός θα αποτελεί ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό επίτευγμα, συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη τεχνολογία. Κατασκευασμένος με υλικά υψηλής ποιότητας και διακοσμημένος με τέχνη και λεπτομέρειες που αντικατοπτρίζουν την πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής, ο τρίτος ναός του Σολομώντα αναμένεται να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες του και να γίνει το παγκόσμιο κέντρο πνευματικής έμπνευσης.

Η εγκαινίαση αυτή δεν θα είναι μόνο ένα γεγονός για την τοπική κοινότητα αλλά και για τον ευρύτερο εβραϊκό κόσμο. Ο τρίτος ναός θα αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της θρησκευτικής παράδοσης και της πίστης, ενώ παράλληλα αντλεί έμπνευση από την αρχαιότητα.

Οι προετοιμασίες για την τελετή εγκαινίων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Πνευματικοί ηγέτες, ραβίνοι, και εκπρόσωποι της κοινότητας συγκεντρώνονται για να εορτάσουν αυτήν τη σημαντική στιγμή. Οι τελετές θα περιλαμβάνουν προσευχές, λειτουργίες και εκδηλώσεις που θα τιμούν την αρχιτεκτονική ομορφιά και τη θρησκευτική σημασία του νέου ναού.

Η ιερουσαλημίτικη κοινότητα αναμένει με ανυπομονησία την εισαγωγή ενός ακόμα ιερού χώρου που θα συμβάλει στη διατήρηση και τη μετάδοση των πνευματικών αξιών που αποτελούν το θεμέλιο της κοινότητάς τους.

https://attikanea.info/%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CE%BC-%CE%B5%CF%84/ 

 Επίσης, δείτε το παρακάτω εντυπωσιακό άρθρο:

Αρχαίες προφητείες για τον Τρίτο Ναό: γιατί ξεκίνησε η σύγκρουση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης;

 ΚΑΙ Ο MASHIACH ΘΑ ΕΡΘΕΙ…

Υπάρχει η άποψη ότι οι Εβραίοι επέστρεψαν στη Γη της Επαγγελίας και αναβίωσαν το Ισραήλ για να χτίσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα. Πιστεύεται ότι κάθε 1-2 χιλιάδες χρόνια η μήτρα επανεκκινείται, δηλαδή μια συγκεκριμένη ιδέα που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χιλιάδες χρόνια. Και όποιος ανεβάσει τώρα την ιδέα του θα είναι ο κύριος της κατάστασης. Αυτό είναι το παγκόσμιο καθήκον που έχει πλέον αιχμαλωτίσει τα μυαλά των Εβραίων.

Συνέχεια: 

 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – ΩΡΑ X ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

 Γιατί ξέσπασε ξανά η σύγκρουση Παλαιστινίων-Ισραηλινών; Ας αφήσουμε την πολιτική στην άκρη προς το παρόν και ας στραφούμε σε εσωτερικές έννοιες.-4

 https://attikanea.info/%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CF%8C-%CE%B3/

 Τέλος, ας επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι, οι Χριστιανοί, δεν έχουμε απολύτως τίποτε να φοβηθούμε από το μίασμα, εάν κρατήσουμε την Πίστη μας στον Τριαδικό Θεό Δυνατή μέσα μας.

«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού»

ΑΜΗΝ

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη