ΑΦΟΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ Ή ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ-ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΕΡΙ "ΓΑΜΟΥ" ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ!

 

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ

 Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία έχει την υποχρέωση να αφορίσει με Μεγάλο Αφορισμό (Ανάθεμα), θέτοντας εκτός εκκλησίας, όχι μόνον όσους ψηφίσουν το Επαίσχυντο, Αντίχριστο, Ανθελληνικό και Διαστροφικό Νομοσχέδιο-Έκτρωμα για την επισημοποίηση του "γάμου" και της υιοθεσίας τέκνων από τους ομοφυλόφιλους, αλλά ακόμη και αυτούς που πολύ πονηρά θα απέχουν, όχι φυσικά γιατί δεν θα συμφωνήσουν με αυτό, αλλά γιατί θα σκέπτονται τους ψηφοφόρους που θα χάσουν...

Ας τους θυμήσουμε λόγια Μέγιστων Αγίων της Ορθοδοξίας:

ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

               "Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ"

 

ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΑΣ

            "Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΟΡΦΗ ΑΘΕΪΑΣ"

 

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

            "Ο ΜΗ ΛΕΓΩΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΣΤΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙ, ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΜΕΝΩΝ"

 

 Ο Αντίχριστος (Ναι, αυτός ο τελικός της Ιεράς Αποκαλύψεως), ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια δρα ύπουλα εναντίον της Ανθρωπότητας, και ο οποίος θα εμφανισθεί δημοσίως αμέσως μετά τον Γ' παγκόσμιο πόλεμο (οσονούπω δηλαδή...), έχει υποδουλώσει δυστυχώς πλείστους τους Αρχιερείς (και "Φαρισαίους") της Ορθοδόξου Εκκλησίας...  

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/22-2024.html 

 Αυτός είναι ο λόγος που η επίσημη εκκλησία της Ελλάδος δεν έχει ακόμη, ως όφειλε, αντιδράσει σθεναρά στο νομοσχέδιο-έκτρωμα.  

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/blog-post_8.html

 Φτάσαμε όμως πλέον σε σημείο καμπής.  Σε σημείο που δεν πάει άλλο.  Διαλέγουμε, ή τον Κύριο και Δημιουργό των πάντων, τον Τριαδικό Θεό μας, ή τον Σατανά (ΦΕΥ!)...

Από όλους εμάς εξαρτάται, αν ο Θεός τιμωρήσει μόνον τους υπαίτιους της Σατανικής Διαστροφής, ή τιμωρήσει ολόκληρον τον ελληνικό λαό, επειδή θα έχει σιωπήσει, επειδή θα έχει αδιαφορήσει... Ας μην λησμονούμε τα ίδια τα λόγια του Κυρίου:  "Τους χλιαρούς θα τους εμέσω"

ΚΕΙΜΕΝΟ

«Οἶδά σου τά ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρός εἶ οὔτε ζεστός· οὕτως ὅτι χλιαρός εἶ, καί οὔτε ζεστός οὔτε ψυχρός, μέλλω σε  ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου»

ΕΡΜΗΝΕΙΑ

«Γνωρίζω καλά τά ἔργα σου, ὅτι δηλαδή οὔτε ψυχρός εἶσαι εἰς τήν πίστιν καί τόν ζῆλον, οὔτε ζεστός καί θερμός. Εἴθε νά ἤσουν ἤ ψυχρός, διότι τότε θά ὑπῆρχε μεγαλυτέρα ἐλπίς νά μετανοήσῃς κάποτε καί νά γίνῃς ζηλωτής· ἤ νά ἤσουν θερμός καί ζεστός. Ἔτσι, ἐπειδή εἶσαι χλιαρός καί δέν εἶσαι οὔτε ζεστός οὔτε ψυχός, θά σέ ξεράσω ἀπό τό στόμα μου»  ( Ἀπό τήν «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ μετά συντόμου ἑρμηνείας» τοῦ Π.Ν.Τρεμπέλα)        

Αποκάλ. γ΄15-16

https://www.osotir.org/2009/11/27/15-16/ 

Να μην λείψει λοιπόν κανείς από τα αυριανά συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Δράμα, και σε ολόκληρη την Ελλάδα!  Με αυτά, θα Ομολογήσουμε Κύριον και θα "αναγκάσουμε" τον Θεό να τιμωρήσει μόνον τους υπεύθυνους της Σατανικής Διαστροφής.

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2024/01/sos-3-21012024.html 

ΑΜΗΝ

 

Αφορισμός – Ανάθεμα

 https://www.pemptousia.gr/2023/03/aforismos-epitimia/ 

 

Ο σιωπών δοκεί συναινείν

 https://choratouaxoritou.gr/?p=173918&cn-reloaded=1

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη