Χιμάρα - Δίκη Φ.Μπελέρη: Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών πρότεινε ο εισαγγελέας. Ήγγικεν η ευλογημένη ώρα των "παλαβών" του Οσίου Παϊσίου

 Δίκη Φ.Μπελέρη: Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών πρότεινε ο εισαγγελέας – «Με καταδικάζετε σε μια πολιτική φυλακή»

 Ήγγικεν η ευλογημένη ώρα να δράσουν επιτέλους οι "παλαβοί", δηλαδή τα παλληκάρια που δεν θα καταλαβαίνουν από πολιτικές (= προδοσίες), Έλληνες Ψυχή τε και Σώματι, για μια ακόμη φορά και τελευταία έως συντελείας αιώνων, ώστε να ελευθερώσουν το πλέον πολύπαθο κομμάτι σκλαβωμένης ελληνικής αρχαίας γης, αυτό της Βορείου Ηπείρου.  

Ήγγικεν η ευλογημένη ώρα να χαθεί στη λήθη της Ιστορίας το τρισκατάρατο γένος καλικαντζάρων που για χρόνια τυραννά την ελληνική αυτή γη, εξαιτίας των διεθνών δυναστών αλλά και των σιχαμένων εγχώριων προδοτών.

Η λευτεριά για τη Βόρειο Ήπειρο έρχεται πλέον με γοργά βήματα, όπως και το τέλος όλων των προδοτών...

ΑΜΗΝ 

 

 Δείτε ποιοι μιλούν για διαφθορά:

Ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας για «ενεργή διαφθορά»

 

Ο εισαγγελέας του Ειδικού Δικαστηρίου στα Τίρανα πρότεινε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για τον Φρέντι Μπελέρη.

Ο εισαγγελέας έκρινε ένοχο τον εκλεγμένο δήμαρχο Χειμάρρας για «ενεργή διαφθορά».

Επίσης, ένοχο έκρινε τον συνεργάτη του Φρέντι Μπελέρη, Παντελή Κοκαβέση, προτείνοντας ποινή ενός έτους, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα λόγω των προβλημάτων υγείας.

Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας είπε πως η δίκη είναι πολιτική. «Με καταδικάζετε σε μια πολιτική φυλακή. Δεν με αφήνετε να ορκιστώ και να είμαι κοντά στον λαό της Χειμάρρας. Κάποιοι έχουν πλαστογραφήσει στοιχεία και με εμφανίζουν κατηγορούμενο» είπε ο κ. Μπελέρης.

Το επόμενο επεισόδιο θα εκτυλιχθεί στις 22 Φεβρουαρίου με τις αγορεύσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης του Φρέντι Μπελέρη.

 https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/diki-f-mpeleri-poini-fylakisis-25-eton-proteine-o-eisaggeleas-me-katadikazete-se-mia-politiki-fylaki/

Ας θυμίσουμε λοιπόν στο γένος των πρωτόγονων καλικαντζάρων τα λόγια του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτη:


 «Μη φοβάστε. Εσάς θα σας ελευθερώσουν κάτι παλαβοί από μέσα και από έξω. Παλαβοί με την καλή έννοια, δηλαδή παλικάρια. Αυτοί δε θα καταλαβαίνουν από πολιτικές, και θα μπούν μέσα να βοηθήσουν. Οι πολιτικοί θα το χαρούν κι αυτοί κατά βάθος, αλλά αυτοί δεσμεύονται και δεν μπορούν να ενεργήσουν. Οι άλλοι θα το δεχτούν. Ε! αφού έγινε τώρα, έγινε, θα πούν. Μη φοβάστε. Λειτουργούν και οι πνευματικοί νόμοι. Πόνος είναι αυτός. Μια οικογένεια είμαστε και μας χώρισαν. Σαν να λένε, αυτά τα παιδιά να πάνε χώρια από τους υπόλοιπους. Πονάει αυτό!! Τόσες φορές την ελευθερώσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, τόσα αίματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δε θα παν χαμένα όλα αυτά.»

Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76

https://www.vimaorthodoxias.gr/gerontas-paisios/gerontas-paisios-tin-voreia-ipeiro-tha-tin-apeleytherosoyn-oi/ 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη