Απαγορεύτηκε η είσοδος σε εκκλησία των Τρικάλων για βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν το νόμο για τους ΛΟΑΤΚΙ+: «Είστε ανεπιθύμητοι»

 Απαγορεύτηκε η είσοδος σε εκκλησία των Τρικάλων για βουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν το νόμο για τους ΛΟΑΤΚΙ+: «Είστε ανεπιθύμητοι»

     ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Εύγε και στον Άξιο εφημέριο-ιερέα του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Τρικάλων.  Χιονοστιβάδα τέτοιων εξελίξεων και αφορισμών θα πρέπει να έχουμε.  "Λίγα τα ψωμιά" της Καταραμένης αυτής κυβέρνησης του Σατανά...

«Αν παρ’ όλα αυτά τολμήσετε να δρασκελίσετε την αυλόπορτα να γνωρίζετε ότι θα με βρείτε κατά μέτωπον ανάχωμα» είπε ο Εφημέριος

Ο εφημέριος της εκκλησίας της Αγίας Κυριακής Τρικάλων, αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα κατά των Τρικαλινών βουλευτών που ψήφισαν το νομοσχέδιο για την υιοθεσία ανήλικων παιδιών από «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+, απαγορεύοντάς τους την είσοδο στον ιερό ναό.

Ο πατέρας Παναγιώτης Μίχος, παπάς του χωριού της Αγίας Κυριακής, σε μακροσκελή επιστολή που κοινοποίησε και στο προφίλ του Ναού στο Facebook ανακοίνωσε την απόφασή του να τους κηρύξει ανεπιθύμητους, ενώ απαξίωσε να τους προσφωνήσει «με όποιον τιμητικό τίτλο».

«Ως Εφημέριος και Ιερέας του Χριστού, συντασσόμενος με την ιερατική μου συνείδηση, που υπηρετεί 23 συναπτά έτη Χριστόν Εσταυρωμένον και Αναστάντα ότι είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ στον Ι.Ν. Αγίας Κυριακής Τρικάλων όπου υπηρετώ», αναφέρει.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος θα μπει ανάχωμα σε τυχόν προσπάθειά τους να παραβούν την απόφασή του.

«Αν, παρ’ όλα αυτά, θα τολμήσετε να δρασκελίσετε την αυλόπορτα να γνωρίζετε ότι θα με βρείτε κατά μέτωπον ΑΝΑΧΩΜΑ, ως εποίησαν χρυσά παραδείγματα της Εκκλ.Ιστορίας π.χ. Ιερός Χρυσόστομος έναντι Αυτοκράτειρας Ευδοξίας, Άγιος Αμβρόσιος Μεδιολάνων κατά Θεοδοσίου κ.λπ.», αναφέρει.

Στο ίδιο πλαίσιο αναφέρει ότι είναι ανεπιθύμητοι και σε κάθε εκκλησιαστική ή άλλη εκδήλωση της ενορίας, καθώς έθεσαν από μόνοι τους εαυτόν εκτός εκκλησίας ή τοποθετούνται «εχθρικά προς αυτήν».

Πάντως, ο εφημέριος αφήνει και ένα «παράθυρο» άρσης της απόφασης, αν επιδείξουν «ειλικρινή και αμετάπτωτη μετάνοια με δημόσια εξομολόγηση-παραδοχή προς το Θεό και το λαό, έτσι ώστε να συγχωρήσει ο Κύριος αυτό σας το μέγιστο αμάρτημα, όπως και του καθενός μας τα ιδικά του».

Είναι ο δεύτερος ιερέας μετά τον Εφημέριο των Κυθήρων Παύλο, που «αποκόπτει» βουλευτές της ΝΔ από το Σώμα της Εκκλησίας.

Ο Εφημέριος των ενοριών Καρβουνάδας – Κεραμωτού και Αγ. Ἠλία Κυθήρων, ιερέας Παύλος έχοντας το θάρρος το οποίο φάνηκε πως δεν είχε η ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησίας, προχώρησε σε αφορισμό των τριών βουλευτών της ΝΔ στην περιφέρεια Α’ Πειραιά επειδή ψήφισαν το εκτρωματικό ν/σ για τους ΛΟΑΤΚΙ+.

Συγκεκριμένα αφόρισε τους Κωνσταντίνο Κατσαφάδο, Δόμνα-Μαρία Μιχαηλίδου και Νικόλαο Βλαχάκο για την επιλογή τους να υπερψηφίσουν ένα ν/σ που παραδίδει ανήλικα παιδιά σε «παντρεμένους» ΛΟΑΤΚΙ+.

  https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ieros-naos-agias-kyriakis-trikalon-anepithymitoi-oi-vouleytes-pou-yperpsifisan-ton-gamo-omofylofilon/

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη