Ο Αγνός Αγωνιστής Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ και ο Απόγονος των Λιάπηδων Ανάξιος "Ανι-ερώνυμος"

 Ο κλήρος και ο πιστοί είναι αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τους Ιερούς Ναούς τους από τους προδότες της πίστεως εντός και εκτός των τειχών.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:   Οι Λιάπηδες ήταν αλβανόφωνοι μουσουλμάνοι, επήλυδες πληθυσμοί στον χώρο της Ελληνικότατης Βορείου Ηπείρου (στα ορεινά μεταξύ Αργυροκάστρου και Χιμάρας), ανύπαρκτοι πολιτιστικά, δεξί χέρι των Τούρκων και φυσικά από τους χειρότερους εχθρούς των Ελλήνων χριστιανών.  Ως φαίνεται, από το επώνυμό του (Λιάπης), αλλά κυρίως από τις πράξεις του, ο σημερινός αρχηγός της εκκλησίας μας, "Ανι-ερώνυμος", "δικαιολογείται" να είναι απόγονος εκείνων των βαρβάρων και άσπονδων εχθρών, τόσο της Πίστης μας, όσο και του Γένους μας...  Οφείλει επιτέλους η εκκλησία μας να τον "παραιτήσει" ως πλήρως ΑΝΑΞΙΟΝ...

 

  «Κάτω τα χέρια από τον π. Σεραφείμ Δημητρίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως Αθηνών».

Ο πονηρός αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης φαίνεται ότι πήρε εντολές να καταπαύσει τις διαμαρτυρίες κληρικών και πιστών που θα αποτρέπουν την είσοδο στους Ιερούς Ναούς στους βουλευτές που ψήφισαν το βδέλυγμα του νόμου υπέρ  του γάμου των ομοφυλοφίλων ή όσων απείχαν ως ριψάσπιδες,   με ανακρίσεις και απειλές τιμωριών, κάνοντας αρχή από τον ευθαρσή π. Σεραφείμ Δημητρίου του Ι. Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.  

Σύσσωμος ο πιστός λαός συμπαραστέκεται στο πλευρό του π. Σεραφείμ, και διαμηνύει στον Αρχιεπ. Ιερώνυμο Λιάπη να μην διανοηθεί και τιμωρήσει τον π. Σεραφείμ  Δημητρίου. Αντιθέτως, ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος πρέπει πάραυτα (αμέσως) να παραιτηθεί ως ΑΝΑΞΙΟΣ στο πηδάλιο της Εκκλησίας.  

Η οργή των πιστών για την προδοτική και παθητική στάση των επισκόπων  είναι φοβερή!  Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και ευλαβής ιεράρχης περιήλθε σε δυσμένεια για την απραξία του. 

Ο κλήρος και ο πιστοί είναι αποφασισμένοι να περιφρουρήσουν τους Ιερούς Ναούς τους από τους προδότες της πίστεως εντός και εκτός των τειχών. Οι πιστοί είναι αποφασισμένοι να προασπισθούν τα Ιερά τους και την Πίστη τους, έστω και εάν οι Επίσκοποι υπετάχθησαν στην κυβέρνηση  όπως στον εξαναγκαστικό εμβολιασμό και το κλείσιμο των εκκλησιών κατά την λεγόμενη πανδημία.  

Διαμηνύονται έντονες διαμαρτυρίες στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και σε άλλες Μητροπόλεις της Ελλάδος καθώς και αποδοκιμασίες των  προσκυνημένων συστημικών επισκόπων που θα δεχθούν τους βουλευτές προδότες της Πίστεως στις λατρευτικές συνάξεις  με το γνωστό ΑΝΑΞΙΟΣ! 

Η  διαμαρτυρία και η προστασία του πληρώματος  της εκκλησίας από τους θεομάχους που έκανε ο πεπαρρησιασμένος π. Σεραφείμ είναι σύμφωνη με  τους Ιερούς Κανόνες και θα  έπρεπε  να την κάνουν οι Επίσκοποι και πρώτος ο υποτεταγμένος στο σύστημα, ο  εγκαλών  κ. Ιερώνυμος.  

Όμως, ο Αρχιεπίσκοπος και οι συν αυτώ αλληθωρίζουν και έχουν επιλεκτική κρίση,  με αφορμή τα όσα ανήκουστα περί σοδομισμού έγραψε ο υμέτερος αυτών π. Βασίλειος Θερμός και την άθλια προσλαλιά του π. Αλεξάνδρου Καριώτογλου στην αλήστου μνήμης βάφτιση στο ναό του αγίου Νικολάου του Ραγκαβά δεν είδαμε να διατάσσει ανακρίσεις ο αρχιεπίσκοπος… 

                                             Θεολόγος Κ. Αποστόλου

 https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%ce%ba%ce%bb%ce%ae%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%af-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad/

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη