Φωτογραφίες αναγνώστη: Ξεφυτρώνουν ανεμογεννήτριες στα καμένα της Οινόης!!

 

 

 

 

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:   Θα επαναλάβουμε για πολλοστή φορά ότι ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε αισχρότερο, αποκρουστικότερο και θρασύτερο έγκλημα κατά του Φυσικού Περιβάλλοντος...  Καταστρέφουν τα δάση μας, τη Ζωή μας, βάζοντας οι ίδιοι τις φωτιές, κατηγορώντας τάχα την "Κλιματική Αλλαγή", το Μέγα Παραμύθι, για να τσεπώσουν κάποιοι "ημέτεροι" τις μίζες των Γερμανών και των υπόλοιπων αθλίων και αισχρών Βαρβάρων, εχθρών της Ελλάδος, αλλά και ολάκερης της Ανθρωπότητας...  Γιατί νομίζετε ότι υπέγραψε το "υψηλά ιστάμενο υποκείμενο" που παριστάνει μάλιστα τον προστάτη της Δημοκρατίας (έχει πλέον ξεφτίσει κάθε έννοια αυτής...), την εγκατάσταση αιολικών πάρκων σε καμένες εκτάσεις, πέραν κάθε Λογικής και Ανθρώπινης Συνείδησης...  Το μόνο που ενδιαφέρονται να πράττουν, ως υπηρέτες του Εωσφόρου, είναι το Απόλυτο Κακό.  Άχρι τέλους θα είναι αμετανόητοι και Κάκιστοι... Ανθρωπο-Δαίμονες...

Είτε θα έλθει η εκδίκηση από τον Θεό και θα πέσει ως Ρομφαία στα καταραμένα τους κεφάλια (το πιθανότερο), είτε θα ξυπνήσει επιτελους ο κοιμισμένος λαός και θα τους κυνηγήσει...  Είτε θα δούμε τον Συνδυασμό των παραπάνω... (ΑΜΗΝ)

Όσο για τα τέρατα τις Διαβολο-γεννήτριες που βεβηλώνουν τα τοπία και καταστρέφουν τα οικοσυστήματα, θα έλθει η ώρα που θα ξηλώνονται μια προς μια και θα πάνε για παλιοσίδερα...

Δείτε τα "κατορθώματά" των δούλων του Διαβόλου, ακόμα και μέχρι λίγο πριν το άθλιο τέλος τους...

 

Λάβαμε email απο αναγνώστη με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες από την Οινόη Αττικής.  Όπως φαίνεται “ξεφυτρώνουν” ανεμογεννήτριες σε έκταση που είναι καμμένη!!
Τι συμβαίνει εκεί πέρα;
 
Το μήνυμα του αναγνώστη μας:
 
 Σας αποστελλω καποιες φωτογραφιες απο καποιες νεες ανεμογεννήτριες που ξεφυτρωνουν στα καμενα της Οινοης(τα περσινα καμενα).
 
Για ψαξτε λιγο το θεμα αν δεν το εχετε ηδη κανει!!!
 
 

   

 https://katohika.gr/ellada/fotografies-anagnosti-ksefytronoun-anemogennitries-sta-kamena-tis-oinois/

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη