Όργανα δαιμονάνθρωπων ετοιμάζονται να πνίξουν το Περιβόλι της Παναγίας στο αίμα. Στηρίζουμε την Γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

 


Όργανα δαιμονάνθρωπων ετοιμάζονται να πνίξουν το Περιβόλι της Παναγίας στο αίμα. Στηρίζουμε την Γνήσια Ιερά Μονή Εσφιγμένου.

Θα δεχθούν η Ιερά Επιστασία, η Ιερά Κοινότητα και οι Μονές του Αγίου Όρους την εισβολή αστυνομικών βαρέων οχημάτων για τον διωγμό και το αιματοκύλισμα αφιερωμένων Μοναχών στο Περιβόλι της Παναγίας; Θα επιτρέψουν να συμβεί τέτοιο πράγμα;

Όλοι στο πλευρό της Εσφιγμένου.
Η κυβέρνηση σχεδιάζει επιχείρηση εναντίον των 118 μοναχών μας.
Όχι στο αιματοκύλισμα εντός Αγίου Όρους.
Επίσημα ζητά την συνδρομή της Ιεράς Κοινότητας.
Όχι στην κατάργηση του Αυτοδιοίκητου.
Κάτω τα χέρια από τους μοναχούς της Εσφιγμένου.
Αίμα μοναχών δεν θα ποτίσει το περιβόλι της Παναγίας. Ζητούμε στήριξη στον αγώνα μας.
Αστυνομική επέμβαση θέλει την εξόντωση μας.


Κε Τσαγάνη Ιωάννη,

Επί του σχετικού που επισυνάπτεται, ντροπή σας και μόνο ντροπή σας αν συμμετέχετε σε αυτό το αισχρό έγκλημα κατά της Αγιονύμου Πολιτείας, κατά της ανθρωπότητας.
Δεν θα πω πολλά, αλλά όποιος τολμήσει και κάνει συναίνεση στο έγκλημα, να περιμένει πολλά δεινά . Το γράφει στο Ευαγγέλιο, μάχαιρα έδωκες μάχαιρα θα λάβεις, και τα θεμέλια του σπιτιού σου θα τινάξεις στον αέρα και ετούτος είναι κανόνας ανεξαίρετος.
Όσοι απεργάζονται αυτή την αισχρουργία, και ας φοράνε μήτρες και ας φοράνε ράσα και ας είναι Πατριαρχες και ας είναι αρχηγοί σωμάτων ασφάλειας, Εθνοκτόνοι λογίζονται, προδότες της Πατρίδας.

Εφόσον πληρώνω φόρους για να έχετε τους μισθούς σας, εχω το δικαίωμα να σας αναθεματίσω όταν ξεφεύγετε από τα χρηστά ήθη, την ορθόδοξη παράδοση, την Ελλάδα την Πατρίδα και την Οικογένεια.
Αν πράξετε ετούτα του διαβόλου και ρημάξετε το Αγιον Όρος και το πνίξετε στο αίμα, δεν θα σας χωράει η Κόλαση ταλαίπωροι, δεν θα σας χωράει η γης, αταφοι και αλιωτοι θα είσαστε αποτρόπαιο θέαμα που θα ζεφη από οργή, θυμό και θειάφι. Δεν σας επιτρέπεται, δεν θα αθωώνεστε και 7 γενιές κατάρας θα έχετε πάνω σας, και πάνω στο σπέρμα σας.

Μαρίνος Ριτσουδης

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη