ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ: ΩΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΧΟΙΡΟΙ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει ολοκληρωτικό πόλεμο με Ρωσία.

                           Pin page

 

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ

     Ο χρόνος της Σατανικής Ελίτ τελειώνει και ο αρχηγός τους (Εωσφόρος) είναι πυρ και μανία.  Ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος όπως είναι φανερό πλέον, αποτελεί τη μοναδική τους επιλογή ώστε να επιβάλλουν το δαιμονικό-διαστροφικό τους πνεύμα σε όλη τη γη και να εγκαθιδρύσουν τη βασιλεία του Αντίχριστου.  Τελικός σκοπός: η απώλεια ει δυνατόν ολόκληρου του ανθρωπίνου γένους.

    Η Ευρώπη του φωτός κατήλθε εις στα βάθη του Σκότους και του Ερέβους.  Οι Ευρωπαίοι "ηγέτες", πλήρως παραδομένοι στο Σατανά, οδηγούν τους κοιμισμένους και εξηλιθιωμένους λαούς τους προς τον γκρεμό. 

    "Καὶ ἰδοὺ, ὥρμησε πᾶσα ἡ ἀγέλη τῶν χοίρων κατὰ τοῦ κρημνοῦ εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ ἀπέθανον ἐν τοῖς ὕδασιν"

                                                                             Ευαγγελικό Ανάγνωσμα: Μτθ. η’ 28 – θ’ 1

                       Το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα της Κυριακής

      https://www.orthodoxianewsagency.gr/orthodoxes-provoles/to-eyaggeliko-anagnosma-tis-kyriakis-5/

    Ωσάν τους δαιμονισμένους χοίρους λοιπόν της χώρας των Γεργεσηνών, οι Ευρωπαίοι, με πλήρη ευθύνη εξαιτίας της αποστασίας, της αθεΐας και της ζωώδους διαστροφής τους, οδηγούνται στην τελική τους ολοκληρωτική καταστροφή, προς εκπλήρωση και των προφητειών της Ορθοδοξίας.

    Με μεγάλη πλειοψηφία λοιπόν, απεφάσισαν, νομίζοντας οι άθλιοι ότι το έπραξαν εκ του ασφαλούς, να πληγώσουν βαριά τη Ρώσικη Αρκούδα, αγνοώντας τις απειλές της για πυρηνικό ολοκαύτωμα. 

    Μαζί με τους παραπάνω, και Έλληνες ανάμεσα στους "δαιμονισμένους χοίρους", όπως και ο "Ήρωας της Χιμάρας" (αλίμονό του), Φρέντυ Μπελέρης...

    Τους Ευρωπαίους ακολουθούν κατά πόδας και οι Ισραηλινοί. Καθοδηγούμενοι και αυτοί πλήρως από τον "πατέρα" τους Εωσφόρο, κάνουν ότι μπορούν ώστε να αναφλεχθεί η Μέση Ανατολή.  Τρέχει επικίνδυνα ο χρόνος και πρέπει επιτέλους να παρουσιάσουν δημοσίως τον "μεσσία" τους στο νέο Ναό του Σολομώντος, ο οποίος είναι σχεδόν έτοιμος να αντικαταστήσει το τέμενος του Ομάρ.  Πρέπει βεβαίως να προηγηθεί ο Γ' παγκόσμιος πόλεμος και η μεγάλη καταστροφή της Ανθρωπότητας, έτσι ώστε να επιβληθεί πολύ ευκολότερα ως ο μοναδικός "Σωτήρας" της γης το βδέλυγμα της ερημώσεως...

    Έχουν αυτοί τα σχέδιά τους, έχει όμως και ο Θεός τα δικά του, όπως είχε προφητεύσει ο μέγας Όσιος της εποχής μας, ο γέρων Παΐσιος.

                               Άγιος Παΐσιος - Αγιά Σοφιά

     https://averoph.wordpress.com/2016/05/14/%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BF%CE%B9-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%BA/

    Μας έλεγε ότι ζούμε στα χρόνια του Αντιχρίστου αλλά δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι. Μας μιλούσε για μια παγκόσμια ηλεκτρονική δικτατορία που στήνεται. Θα σφραγίζουν τους ανθρώπους σαν ζώα, μας έλεγε. Μας προειδοποιούσε να αρνηθούμε και να αντιδράσουμε σ’ αυτό το ηλεκτρονικό σφράγισμα, αυτήν την ηλεκτρονική φυλακή... Και φυσικά μας προειδοποιούσε για τον μέγα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται.

     Μας έδειχνε όμως αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και την ευτυχή κατάληξη:

        "Μετά τη μπόρα τη δαιμονική θα ‘ρθει η λιακάδα η Θεϊκή"

    Ας προσπαθήσουμε όλοι μας εν Μετανοία και συν Θεώ, να τα καταφέρουμε και να ζήσουμε ευτυχισμένοι τη Θεϊκή Λιακάδα που έρχεται, μαζί με τον Άνθρωπο του Θεού, τον προφητευόμενο Άγιο Βασιλέα Ιωάννη.

ΑΜΗΝ


     Τρέλα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου – Θέλουν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία

                                Τρέλα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου – Θέλουν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία

 Το ψήφισμα, το οποίο εγκρίθηκε με 425 ψήφους υπέρ, 131 κατά και 63 αποχές, αναφέρει ότι, αν δεν αρθούν οι ισχύοντες περιορισμοί, η Ουκρανία δεν μπορεί να ασκήσει πλήρως το δικαίωμά της στην “αυτοάμυνα” βομβαρδίζοντας τη… Μόσχα...!!!

  https://www.bankingnews.gr/index.php?id=759631

Αυτοί είναι οι Έλληνες ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ του βομβαρδισμού της Ρωσίας από την Ουκρανία με δυτικά όπλα

Με κίνδυνο τον ολοκληρωτικό πόλεμο με την Ρωσία

                     Αυτοί είναι οι Έλληνες ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ του βομβαρδισμού της Ρωσίας από την Ουκρανία με δυτικά όπλα

   ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ:

Οι Έλληνες ευρωβουλευτές που ψήφισαν υπέρ της συνέχισης του πολέμου και του βομβαρδισμού της Ρωσίας έως και τη Μόσχα και ίσως ακόμη πιο πέρα είναι:

Από τη ΝΔ:

Γιώργος Αυτιάς, Ελίζα Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη, Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελεονώρα Μελέτη,  Διονύσιος – Φρέντης Μπελέρης, Δημήτρης Τσιόδρας

Από το ΠΑΣΟΚ

Σάκης Αρναούτογλου, Γιάννης Μανιάτης ενώ ο Νίκος Παπανδρέου δεν ψήφισε

 https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/aytoi-einai-oi-ellines-eyrovouleytes-pou-psifisan-yper-tou-vomvardismou-tis-rosias-apo-tin-oukrania-me-dytika-opla/

 Η Μοσάντ, οι βομβητές και η νέα εποχή τρόμου

 https://www.rosa.gr/kosmos/i-mosant-oi-vomvites-kai-i-nea-epoxi-tromou/

 Ολονύκτιο μπαράζ επιθέσεων του Ισραήλ σε θέσεις της Χεζμπολάχ στον Λίβανο

 https://www.rosa.gr/kosmos/oloniktio-baraz-epitheseon-tou-israil-se-theseis-tis-xezmpolax-ston-livano/

 

 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη