Ο Ιωαννίνων Μάξιμος τίμησε πρώτος τους σοδομονομίτες.

 

Ο ανάξιος Μάξιμος κάθεται δίπλα στον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα που ψήφισε το νομοσχέδιο της ντροπής και δυο θέσεις παραδίπλα κάθεται η πρόεδρος της υποτιθέμενης Δημοκρατίας, η αχαρακτήριστη Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία την ώρα που η Ελλάδα θρηνούσε για τον σοδομιτικό νόμο που ψηφίστηκε, αυτή πήγε σε μπαρ με τους σοδομονομίτες να το διασκεδάσει[3]!

Στην ίδια αίθουσα της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας, πάλι πρώτο τραπέζι πίστα, κάθισαν και οι υπόλοιποι Γιαννιώτες σοδομονομίτες για να ακούσουν περισπούδαστες ομιλίες περί της απελευθερώσεως της πόλης των Ιωαννίνων. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου για παράδειγμα, προλογίζοντας, είπε ότι «Η ιστορία ανήκει στα άτομα και τους λαούς. Αποτελεί πυλώνα για την επιβίωση της κοινωνίας.» Και το είπε αυτό μπροστά στους σοδομονομίτες που καταστρέφουν και τον άνθρωπο και το κύτταρο της κοινωνίας την οικογένεια και τους λαούς! Χάσανε οι λέξεις το νόημά τους. Η ζωή μας έγινε ένα θέατρο. Κουφοί, τυφλοί, φιλόδοξοι τιποτάδες οδηγούν την Ελλάδα στο χείλος της καταστροφής.

Με τους σοδομονομίτες μέσα στο Ναό ο Θεός ΔΕΝ δέχθηκε την δοξολογία. Την δέχθηκε ο διάβολος.

Υ.Γ. Την 22α Φεβρουαρίου, η «Πόντιος Πιλάτος» Κεφάλα Μαρία-Αλεξάνδρα θα συναντηθεί με τον Ιερώνυμο Λιάπη.[4] Η κυρία Κεφάλα είναι Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και όταν ψηφιζότανε το νομοσχέδιο της ντροπής, αυτή έκανε σκασιαρχείο. Σα να λέμε, καθώς έβλεπε την φωτιά να πλησιάζει στο σπίτι της που ήταν μέσα τα παιδιά της, αυτή άρχισε να τρέχει μακριά. Το κατάλληλο δηλαδή πρόσωπο για την κυβέρνηση του Μητσοτάκη! Δεν αποκλείεται η υφυπουργός «κοινωνικής συνοχής» να συζητήσει με τον Αρχιεπίσκοπο τρόπους με τους οποίους η διοικούσα Εκκλησία θα κλείσει τα στόματα των «ζόρικων» ιερέων που κρατούν ψηλά το φρόνημα του λαού και ξυπνάνε συνειδήσεις, έτσι ώστε να επιτευχθεί η περιβόητη «κοινωνική συνοχή» / αποδοχή της σοδομοποίησης του Ελληνικού λαού.

_____________

[1] Στα Γιάννινα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την Απελευθέρωση της πόλης

[2] Δοξολογία για την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων από τον Μητροπολίτη Μάξιμο παρουσία Δένδια και ΠτΔ

[3] Υπαρξιακή δικαίωση και υπαρξιακή απόρριψη.

[4] Η πρώτη επίσκεψη Υπουργού στον Αρχιεπίσκοπο μετά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια


ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ 

https://tasthyras.wordpress.com 

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη