Συνεχής ο εξευτελισμός των "ανδρο-γύναιων" της λεγόμενης "woke-θολοκουλτούρας"

 U.S. Secret Service agents surround the vehicle carrying Republican presidential candidate former President Donald Trump at a campaign rally in in Butler, Pa., on July 13, 2024.

 ΑΘΑΜΑΝΑΣ

      Είναι γνωστή εδώ και χρόνια τώρα, η επιβολή πρόσληψης γυναικών (αρσενικο-θήλυκων ή ανδρο-γύναιων επί το σωστότερον), ακόμη και σε θέσεις στις οποίες, χωρίς καμμία αμφιβολία, υπερέχουν παρασάγγας σε ικανότητες οι άνδρες συνάδελφοί τους, εξαιτίας της φύσης της συγκεκριμένης δουλειάς για την οποία προσλήφθηκαν.

    Η λεγόμενη "woke" αριστερίζουσα, υπο-θολο-κουλτούρα, δαιμονικής προελεύσεως, ενάντια όχι μόνο στο Δίκαιο και την Ισότητα, την οποία με διαστροφή πρεσβεύει τάχα (αφού για κάθε θέση θα πρέπει όντως να επιλέγονται οι καλύτεροι), αλλά ενάντια και στην κοινή Λογική, θέλει να επιβάλλει ποσόστωση γυναικών σχεδόν σε όλα τα επαγγέλματα...

    Ο λόγος είναι φυσικά πολύ κατανοητός, ειδικά στους συνειδητοποιημένους Χριστιανούς Ορθόδοξους, καθώς πίσω από την κάθε Διαστροφή που παρατηρούμε στην εποχή μας, κρύβεται πάντα ο ίδιος:  Ο αρχαίος Αποστάτης κατά του Θεού, Εωσφόρος.

    Στην αρχή της Δημιουργίας του Ανθρώπου, ο Εωσφόρος όπως γνωρίζουμε,  πονηρά ξεγέλασε την Εύα, προκαλώντας το προφανές αίσθημα κατωτερότητας που από τότε (κακώς) είχε, κάνοντάς την να πιστεύει ότι μπορεί να πάρει τη θέση του Θεού.

    Στη σημερινή λοιπόν εποχή, το ίδιο το αρχέγονο Κακό προσπαθεί να πείσει τις "σύγχρονες Εύες" (με το ίδιο αίσθημα-κόμπλεξ κατωτερότητας ) ότι αδικούνται στη θέση που βρίσκονται και ότι πρέπει να πάρουν τη θέση του Ανδρός, και ας αντιτάσσεται αυτό προς όλους τους Φυσικούς Νόμους:

 Ακόμη και τα ίδια γονίδια λειτουργούν στο κάθε φύλο διαφορετικά, δημιουργώντας δύο διαφορετικούς κόσμους και βιολογικές πραγματικότητες

 

https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/12/blog-post_12.html     

     Το αποτέλεσμα λοιπόν, εκτός του ότι είναι καταστροφικό για την κοινωνία, την οικογένεια και τις ίδιες τις γυναίκες, καταλήγει να είναι και εξευτελιστικό για αυτές.  Θυμηθείτε το περσινό άρθρο:

 ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ "ΑΝΔΡΟ-ΓΥΝΑΙΩΝ": ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ «ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ»

 

 https://orthodoxyellas.blogspot.com/2023/06/blog-post_38.html

     Λογικό ήταν λοιπόν να εξευτελιστούν, παγκοσμίως μάλιστα, τα τρία ανδρο-γύναια της ασφάλειας του Donald Trump, τα οποία λόγω της "woke-θολο-κουλτούρας" έπρεπε να αντικαταστήσουν εν μέρει τους αντίστοιχους στις θέσεις αυτές άντρες.  Ακόμη και στη θέση του Διευθυντή της Υπηρεσίας Ασφάλειας τοποθέτησαν "γυναίκα", η οποία δεν λέει να παραιτηθεί μετά το παγκόσμιο φιάσκο...

Μήπως η DEI παραλίγο να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ;

Σε όλη τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, οι ηγέτες των εθνών φυλάσσονταν από επίλεκτους πολεμιστές.

Μήπως η DEI παραλίγο να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ;

 https://www.triklopodia.gr/%ce%bc%ce%ae%cf%80%cf%89%cf%82-%ce%b7-dei-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%bf-%ce%bd%ce%b1-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%cf%8e%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bd%cf%84%cf%8c%ce%bd/

Διαβάστε επίσης αντίστοιχα Αμερικάνικα άρθρα που καυτηριάζουν την λεγόμενη "woke-κουλτούρα":

 A woke joke: Secret Service failure for Trump blamed on leftist insanity

 (Το γελοίο της woke-κουλτούρας:  Η αποτυχία φύλαξης του Trump από τις Μυστικές Υπηρεσίες οφείλεται στην Αριστερίζουσα Τρέλα)

Agency now focuses on ‘diversity’ instead of an ability to guard protectees

 (Αντί η Υπηρεσία να προσλαμβάνει τους ικανότερους Σωματοφύλακες, κοιτάζει να ικανοποιήσει τη "λογική" της ποσόστωσης...)

 The presidential limousine, known as 'The Beast,' sits on the tarmac as Marine One, with Joe Biden aboard, arrives at Leesburg Executive Airport in Leesburg, Virginia, Thursday, Feb. 8, 2024. (Official White House photo by Oliver Contreras)

https://www.wnd.com/2024/07/a-woke-joke-secret-service-failure-for-trump-blamed-on-leftist-insanity/ 

  The New York Times:  After Trump Assassination Attempt, Right Points Finger at Female Agents

(Μετά την απόπειρα δολοφονίας του Trump, η Δεξιά (Αντιπολίτευση) δείχνει με το δάκτυλο τις θηλυκές πράκτορες)   

 Secret Service agents, including women, crowding around former President Donald J. Trump after the shooting.

  https://www.nytimes.com/2024/07/16/us/politics/secret-service-female-agents.html   

    Ο καιρός όμως που όλα θα τακτοποιηθούν και όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση έρχεται πια ταχύτατα.  Θα γίνει με δάκρυα και με πολύ πόνο επειδή ο άνθρωπος, όχι μόνο συνεχίζει να είναι επιρρεπής στο Σατανά και στις δολοπλοκίες του, αλλά έχει γίνει ακόμη χειρότερος από τον μακρινό πρόγονό του.

    Ο Θεός ας λυπηθεί τα λιγοστά έστω παιδιά του, αλλά και όλους τους ανθρώπους με καλή ψυχή, και ας μας φέρει πίσω τη δική Του Αρμονία και Τάξη.

ΑΜΗΝ

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη